istek şaka yapcam arkadaşa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
istek şaka yapcam arkadaşa
abiler arkadaşıma bir şaka yapacağım bana acilen şu fotoyu anjelina jolie nin vücuduna kopyalayabilirmisiniz photoshopla acil ltfen[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

yakamoz1319

Üye
Geliyo:::

---------- Eklendi @ 20:53:21 ---------- Yazıldı @ 20:51:08 ----------

Bu benden. Daha sağlam yapan olursa buyursun. Arkadaşının resmi çok parlak angelina nınki çok mat. Uyumsuz resimlerle en fazla bukadar yaptım :d:

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
abi illa bu angelina jolie nın fotosu olmasına gerek yok istediğiniz kişinin olabilir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ne saçma bir şaka bu yaa ergen ergen azcık yaratıcı olun kimsenin yapmadığı bir şaka bulun farkınızı ortaya koyun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya bu benimki öneriydi sadece ama deek istediğim yaratıcı bişey bul yoksa bunu yaparsın gülünür geçilir ama öyle bir şaka yaparsın ki uzunsüre konuşulur bir sürü kişi arkadaşına anlatır bizim bir arkadaş böyle bir şaka yapmıştı diye :oke:

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
isteğimi yapmiyacak olanlar ltfen yorum yapmasın yapan ve yapacak arkadaşlarada teşekkürler

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Pc sağlam olsaydı coştururdum :)

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
yapacak kişiler yok mu acill

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Kabiz yaraticiligini kullanda cocuga bir yardim ediver yazik :ehe

çok geç çocuk istemedi hem başkasının fikriyle şaka yapacaksa yapmasın zaten şaka yapmak bir sanattır tabi yapabilene :oke:

Türe

Türe

Üye

çok geç çocuk istemedi hem başkasının fikriyle şaka yapacaksa yapmasın zaten şaka yapmak bir sanattır tabi yapabilene :oke:

Kabiz akiyorsun ya :) valla en guzel espriler okulda yapilanlar bence , cunku ogrencilerin en muzip ve yaratici olduklari zaman okuldaki zaman :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Kabiz akiyorsun ya :) valla en guzel espriler okulda yapilanlar bence , cunku ogrencilerin en muzip ve yaratici olduklari zaman okuldaki zaman :)

bencede insanın en doğaçlama olduğu yer okuldur :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Photoshoptan pek anlamıyorum eleimden geleni yaptım. elmacık kemikleri bülent ersoy ile çok benzerlik gösteriyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kadın hayalet görmüş gibi olmuş :zuhaha:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
:ddddddddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt