EKRAN KARTI DRİVERİ GÜNCELLEYİNCE SİYAH EKRANDA KALIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O var zaten formattan sonra ilk onu kullandım

kralberk13

kralberk13

Üye
formatta zaten çoğu driver kurulur

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
+++ güncel sorun devam ediyor +++
her açılışta aygıt VGA lı bilmem neyle uyumlu olmadığından devre dışı bırakıldı diyor :(

enaa_881

enaa_881

Üye
bu ekrn kartının en güncel driverini bulabilir misin ben win 7 yaptım da şimdi ekran kartını kaldırıp geri yükleyeceğim
Aygıt yönwticisinde detaylarda kod28 yazıyor işe yarar mı bilmem de
Arkadaşlar @MaxipmaN ın gösteridiği driver sayfasından 2 driver buldum donanım kimliği ile tarattım ; ethernette sorun kalmadı da video denetleyici yazılımı yüklendi bu sefer de "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" diye bir hata veriyor bios sıfırla falan demişler yaptım,kaldırdım tekrar kurdum ama hala aynı

kardeş burdan ister
"NVIDIA GeForce FX 5500 Driver Installer" indir ve onunla kur, istersen de en son driver olan
"Driver Version: 8.16.11.9156" olanı indir kur nasıl istersen

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi driver inmiyor program da lisans istiyor drivere tıklıyorum boş bir sayfada kalıyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben denedim iniyor bi daha dene olmadı ben bi yere atarım ordan indirirsin

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pes ettim :D geri xp ye çektim win7 de sistem 20 GB boş alan kaplamıştı şimdi o da rahat :) tek sıkıntı ethernet denetleyicisi şuanda da onu güncelliyorum Xp logo bilmem nesinden geçemedi diye hata veriyor :p

Üst Alt