Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Mrt045

Üye
1000. Yorum :)

optimus33

Üye
cfw ne zamana çıkar tahmininizce

uluvardar

Üye
teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv kapalı iken şarj ederken ışıkları kapatmayı nasıl çözdün seni cfw yi kendime göre modladım onuda söylede yapayım öyle kullanayım tahammülüm kalmadı daha ya :)

modu var onun :)

hilal52

Üye
modu verde ben kullanayım kardeşim ya bu cfw yi kullanıyorum tuş kilidini falan değiştirdim son bu kaldı onu da ver yap bi güzellik kendim kullanıyorum bir yere falan dağıtmam söz :)

hilal52

Üye
ya yok dağıtçağından değil forumda var zaten konuyu bulayım linki koyarım
bir zahmet linki yazda buraya yapayım ben onu pakaetleme yapacağım sırf bunu bekliyorum :)

---------- Eklendi @ 19:54:40 ---------- Yazıldı @ 19:43:28 ----------

uyguladım modu civciv ama sönmedi ışıklar yine kapalı şarj ederken :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir zahmet linki yazda buraya yapayım ben onu pakaetleme yapacağım sırf bunu bekliyorum :)

---------- Eklendi @ 19:54:40 ---------- Yazıldı @ 19:43:28 ----------

uyguladım modu civciv ama sönmedi ışıklar yine kapalı şarj ederken :(

eksik veya yanlış bişey yaptın sanırım çünkü mod çalışıyor

hilal52

Üye

eksik veya yanlış bişey yaptın sanırım çünkü mod çalışıyor

nasıl yapacağım peki kardeşim bu modu rofs klasörüne attım bi dosya çıkıyo sonu.dll ile biten onuda sys bin klasörüne attım ama olmadı ve birde şunu fark ettim yeşil ışık yanmasını isteyince tuş kilitli iken mesaj gelince açıyorsun kilidi ekrandan tuş ışıkları yanmıyo neden?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacağım peki kardeşim bu modu rofs klasörüne attım bi dosya çıkıyo sonu.dll ile biten onuda sys bin klasörüne attım ama olmadı ve birde şunu fark ettim yeşil ışık yanmasını isteyince tuş kilitli iken mesaj gelince açıyorsun kilidi ekrandan tuş ışıkları yanmıyo neden?

ben önce yeşil ışık yanmayan modu kullandım sonra orta tuş ışığı düzeltme modunu kullandım sorun kalmadı :hmmm

hilal52

Üye
demekki sorun yeşil ışık yakan modda kardeşim çalışmıyor bizim cfw de bu sorun yapıyo bir baksana sende de aynısı oluyormu tuşu kilitle mesaj at başka telden tuş kilidi tusundan değilde ekrandan sürükleyerek aç bakalım ışıkları yanıyomu tuşların olurmu..?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yarın denerim :oke:

cafer-abi

Üye
usta vi v3 haberi vardı ne oldu ona?