xperia S test sonuçları(şaşırabilirsiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
xperia S test sonuçları(şaşırabilirsiniz)
xperia S i cevikkuwwet01 arkadaşımız sayesinde öğrendik gsmarenanın yaptığı test sonuçlarını yazıyorum
Xperia S’te 1.5GHz’lik çift çekirdekli bir Snapdragon S3 çipsetin kullanılmış olması sizleri cihazın performansı konusunda beni endişelendiriyordu(HTC sağolsun).Ama SONY yine klasını konuşturmuş daha gingerbreadde kendi klasındaki cihazları bazı testlerde geçiyor
test sonuçları

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyiymiş

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
boşuna övmüyoruz telefonumuz maşallahı var diye :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
:) cidden bir de aynı ekran çözünürlüğünde olduğunu düşünsene bu telin alacağı sonuçları ama şu da var samsung galaxy s2 2011 mart ayında çıktı Sony 2012 mart ayında yani samsung firmasını sevmesemde ürün anlamdında cidden çok performanslı ürün çıkarıyorlar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
:) cidden bir de aynı ekran çözünürlüğünde olduğunu düşünsene bu telin alacağı sonuçları ama şu da var samsung galaxy s2 2011 mart ayında çıktı Sony 2012 mart ayında yani samsung firmasını sevmesemde ürün anlamdında cidden çok performanslı ürün çıkarıyorlar

galaxy serisinde çağ atladı gerçekten özelliklede s2 ve note de

AHMED...

AHMED...

Üye
önceden samsung çok gerideydi ama akıllı cihazlara geçince samsung çok hızlı atak yaptı galaxy samsungu kurtardı

cyber

cyber

Üye
Güzel

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mehmet neden sensation xe mi istediğin belli coşturmuş :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
iyiymiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
boşuna demiyoruz apple ve nokiadan sonra bu piyasada üçüncü kalşteli telefon üreticisi sony dir diye

aleranol

aleranol

Üye
Biraz daha dikkatli bakarsanız nexusun bu alete bastığını görürsünüz. Üstelik bu testde htc one x de olmalıydı ve onun son test hariç hepsinden geçmesi gerekiyordu :D son testte 2. oluyor :D Ayrıca xperia s in övülecek bir durumunu göremedim ben. Ortalama kalıyor.

---------- Eklendi @ 21:27:48 ---------- Yazıldı @ 21:25:00 ----------

Ha ekran çözünürlükleriyle de hesaplarsak gerçekten one x çok pis bir fark atıcaktır kağıt üzerinde. Belki şimdilerde kullanış olarak one x diğer cihazlarla eşit hızda da olsa ileriki güncellemelerle ve zamanla gücünü hissettirecektir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim gözümde XPERIA S beklenen sonuçları veremedi. Neden?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu daha gingerbreadde nexus s2 sensation xe icsde gingerbreadde cift cekirdegi tam kullanamiyorsun

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha dikkatli bakarsanız nexusun bu alete bastığını görürsünüz. Üstelik bu testde htc one x de olmalıydı ve onun son test hariç hepsinden geçmesi gerekiyordu :D son testte 2. oluyor :D Ayrıca xperia s in övülecek bir durumunu göremedim ben. Ortalama kalıyor.

---------- Eklendi @ 21:27:48 ---------- Yazıldı @ 21:25:00 ----------

Ha ekran çözünürlükleriyle de hesaplarsak gerçekten one x çok pis bir fark atıcaktır kağıt üzerinde. Belki şimdilerde kullanış olarak one x diğer cihazlarla eşit hızda da olsa ileriki güncellemelerle ve zamanla gücünü hissettirecektir.

one x ile xperia S ayni cozunurlukte ve ayni ekran turu one x de oyle ahim sahim degil s2 1 senelik telefon testlerde one x ile yakin sonuc aliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt