Samsung Galaxy S9 + Benchmark Sonuçları Umut Verici Görünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9 + Benchmark Sonuçları Umut Verici Görünüyor
Samsung Galaxy S9 +'ın ilk Benchmark test sonuçları internete sızdırıldı. Gelen sonuçlara göre Galaxy S9 +, test yarışlarında da oldukça iddialı olacak.



Bugün, Samsung Galaxy S9 +'ın nasıl performansa sahip olacağını gösteren bazı GeekBench puanları ortaya çıktı. Geekbench üzerinde ortaya çıkan bu Galaxy S9 + versiyonunda Snapdragon yonga seti bulunuyor. Samsung Galaxy S9 +'ın yeni Snapdragon 845 yonga setine sahip olması bekleniyor. Benchmark sonuçlarındaki model numarası, Galaxy S8 + ve Galaxy S7 Edge modellerinin de sahip olduğu "5" ile biten model numarasına sahip olduğu gibi daha büyük S9 modeline karşılık gelen SM-G965U1 oluyor. Ayrıca model numarasındaki "U" harfi bu cihazın ABD için sim kilitsiz model olduğunu belirtiyor.

Samsung Galaxy S9 +'ın Geekbench üzerindeki tek çekirdekli test puanı, Snapdragon 835'ler üzerinde yaklaşık % 27'lik bir fark atarken, çok çekirdekli test puanı ise Snapdragon 835'ten yaklaşık % 31 oranında daha fazla puan alıyor. Bu rakamlar oldukça yüksek ancak yine de iPhone X'in A11 Biyonik yonga setinin üzerine çıkamıyor. .Yine de, bunlar sadece birer rakam ve daha önemli olan şey gerçek hayat performansı olacak.



Benchmark testlerine ilişkin felsefi düşünceler bir yana, GeekBench sonucu Galaxy S9 +'ın 5GB RAM e sahip olduğunu gösteriyor. İki modelin farklı RAM kapasitelerini sahip olacağı, daha doğrusu Galaxy S9'un 4GB, Galaxy S9 +'ın ise 6GB RAM’e sahip olacağı iddia ediliyordu. Benchmark testlerinin genellikle cihaz özelliklerini yanlış tespit ettikleri biliniyor. Bu nedenle Galaxy S9 +'ın 5GB RAM ile gelmesi konusuna şüphe ile bakmakta fayda var.

Son olarak, Geekbench'te görülen Galaxy S9 + modeli Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Bu arada cihazın Google Project Treble'ı desteklenmesini umuyoruz. Bu sayede Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarını Google'ın en son Android sürümüne güncelleme konusunda daha hızlı hareket edebilir.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 +'ın RAM dışında kamera özellikleri de farklı olacak. Zira Galaxy S9 tek kameraya, Galaxy S9 + ise çift kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca, iki akıllı telefonun da alt ve üst çerçevelerinin daha dar olması ve kamera ünitesinin alt tarafına yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu sensöre sahip olması bekleniyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 +'ın 2018 yılı başlarında, Şubat ayındaki MWC 2018 etkinliğinde tanıtılması ve Mart ayında satışa sunulması bekleniyor.
Samsung Galaxy S9 + Benchmark Sonuçları Umut Verici Görünüyor
 


Üst Alt