WAVE 2 İÇİN BADA2 rezilliği!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sniper_99

sniper_99

Üye
    Konu Sahibi
WAVE 2 İÇİN BADA2 rezilliği!
Bada 2 rezilliği için samsung türkiye facebook sayfasına sordum bana bu sefer de ilk çeyreği değil ilk yarısında çıkacak dediler bundan sonra yazdığım siteme cevap vermediler ve duvarlarında paylaştığımda hemen kaldırıyorlar bu kadar çirkef olunmaz gerçekten. ben de bunun üzerine şikayetvara şikayet ettim siz de şikayet edin biryerlere arkadaşlar.:off:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
aşağıdaki sıralama hiç yabancı gelmiyor bana :D

ilk yarı , son çeyrek,sene başı
ilk çeyrek , ilk yarı, son çeyrek , sene başı ,
ilk çeyrek , ilk yarı,

• Beğen
Tepkiler: sniper_99
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
buna benzer konu açtım defalarca açılan başlık altında tepkilerimi gösterdim bazen sinirden kendimi kaybettim sayıştırdım Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu müşteriyi dolandıran firmayı işi gücü telefonu satıp müşteriye arkasını dönmek s3 gibi üstünb donanımlı cihaz çıkacak diyorlar piyasa fiyatından 300-400 tl aşşağıda verseler yaklaşmam samsung wavem varken servisle ilgili sorunum olduda gördüm deli ettiler beni o kadar rezillikleri var ki firma olarak hiç inanmayın ikinci çeyreğede bu yılı da geçirecekler görürsünüz original yazılım beklemeyin bence kendiniz yükleyin hangi beta sürümü daha iyi ve stabilse

• Beğen
Tepkiler: sniper_99
sniper_99

sniper_99

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda bişeyler yapsalar bari bada 2den sonraki sürüm etkileyici ve hızlı gelse yoksa andoid bir müşteri daha kazanacak
buna benzer konu açtım defalarca açılan başlık altında tepkilerimi gösterdim bazen sinirden kendimi kaybettim sayıştırdım Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu müşteriyi dolandıran firmayı işi gücü telefonu satıp müşteriye arkasını dönmek s3 gibi üstünb donanımlı cihaz çıkacak diyorlar piyasa fiyatından 300-400 tl aşşağıda verseler yaklaşmam samsung wavem varken servisle ilgili sorunum olduda gördüm deli ettiler beni o kadar rezillikleri var ki firma olarak hiç inanmayın ikinci çeyreğede bu yılı da geçirecekler görürsünüz original yazılım beklemeyin bence kendiniz yükleyin hangi beta sürümü daha iyi ve stabilse

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
emin ol fazlasıyla kazanıyor zaten sırf badadan bu yüzden vazgeçenler sürekli artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt