saçma bişi ya millet orda cevap yazıp foruma ugramıyor.Forum niye var o zaman ?![]()

x86 silersen Normal Program Files içine gitmesi lazım. Phoenix klasörünü normal Program Files içine oluşturacaksın. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 gibi. Konuda yazıyor herşey ayrıntılı olarak.
Bence çıkmaz. 55 CFW'yi çıkarıp yorgunluk atacağız. Öldük öldük dirildik. 55 CFW çalışması sırasında, 1 mod unutursak veya hata oluşursa, sıfırdan 55 CFW hazırlıyoruz
---------- Eklendi @ 21:46:29 ---------- Yazıldı @ 21:45:23 ----------
Allah'tan ben bitirdim sayılır. Sıra anılda. CFW'nin hemen hemen %50'si tamam denebilir.
İşte bu durumda.
Teşekkürler "alıntı" ile cevap verdiğin için![]()
dostlar 1-2 yerde gordum yok telefonu hackle gibisinden yazılar gördum acıkcası morelim bozuldu ya arkadas var yurtdısında 5800 kopuyo skyfire denen bir taracı ile flash player destekli her seyi aça biliyor intenetten paso dizi izliyor ama bu tarayıcı türkiyede yasak sizden istegim bu tarayıcıyı calıstırır sanız 5800 en buyuk sorunu cözmus olursunuz gibime geliyor hafıza dolu hasından kurtarın bizi sızler cfw yazan insanlarsınız bı skyfiremi korkutcak sizi alayını parçalarsınız
skyfire Türkiyeye degil tüm symbian cihazlara kapandı. Yani symbiana server kapalı. Sen youtube da falan skyfire ile ilgili videolar izledin sanırsam onların tarihine bak derim . Eskiden açıktı ama 2 senedir kapalı symbiana saçma bişi ya millet orda cevap yazıp foruma ugramıyor.Forum niye var o zaman ?![]()

Sadece Beta 3 ile 1700 indirme sayısını geçtik. Sadece MaxiCep'te yayınlandığı haldeBeta 3'ün yayınlanma tarihi 24.02.2012. Arada 1 aydan birkaç gün fazla var
![]()

rambo üstad bu ici boş qülücükler her telefonda msjda cıkıyormus doqrumu yoksa söyleyen üfürüyomu? eqer doqruysa n8 qülücükleri yerine onu kullansak?