Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
BaranASYA
Üye
Harf harf girdikten sonra kaydedildiğini biliyorum Ne muhteşem insanım bee
Kaydetmeden, arkadaşın verdiği Predic klasörünü kullanarak, bide yazdım oldu. Sende bide yazmamış. Demekki proje tahminimiz tuttu ve moda dönüştü. Bu aynen bir hipotezin teoriye dönüşmesi gibi bir durum
BaranASYA
Üye
Anladımda allah allah doğru yazdığımada eminim neyse anlaşılır . Benim sayemde bir moda ulaştın insan bi teşekkür eder yaa
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Mod zaten vardı ama bir tahmin yürüttüm. Onun tutup tutmadığını kesin olarak bilmiyordum. %70 emindim ama yinede %30 emin değildim. Sen %30'luk şüphemi giderdin. Yine de teşekkürler.
senin ofw ise olmaz. Verdiğim mod sadece c6 portları için.
emirberkcelik
Üye
herkese iyi pazartesiler
mustafa4t
Üye
ya ben bunu kurdumda nokianın orjinalınden farkı yok gene hafıza dolu hatası alıyorum arkadaslarım hafızayı hafıza kartı olarak gösteren cfw varmış onu öerdiler denicem olursa sizinle paylasırım
ya ben bunu kurdumda nokianın orjinalınden farkı yok gene hafıza dolu hatası alıyorum arkadaslarım hafızayı hafıza kartı olarak gösteren cfw varmış onu öerdiler denicem olursa sizinle paylasırım
Kaydetmeden, arkadaşın verdiği Predic klasörünü kullanarak, bide yazdım oldu. Sende bide yazmamış. Demekki proje tahminimiz tuttu ve moda dönüştü. Bu aynen bir hipotezin teoriye dönüşmesi gibi bir durum
Sen Fabrika Ayarlarına Dönmüşsün Dosyaları Tek Tek Kontrol Et Mesela Yüklenen v01 der dosya olarak ama senin yüklemek istediğin dosya v05 ile biten bi isme sahiptir
lazoin35
Üye
bnm hosuma gıtmedı bu swf eskısıne nasıl gerı dondurebılırım ?