Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?
Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?
aynen kardeşim o teller benim x6 dan daha yi ama nasıl desteklemez hayret
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Biz zaten sembol desteği kullanıyorduk. Yama olarak yayınlayabilirim bu istediğinizi. Önce modu bulmam lazım, sonra modla uyumlu yazı tipi gerekiyor. Yani önceden ayarlanması gereken birşey. Artık geri dönemeyiz 55 CFW için
Biz zaten sembol desteği kullanıyorduk. Yama olarak yayınlayabilirim bu istediğinizi. Önce modu bulmam lazım, sonra modla uyumlu yazı tipi gerekiyor. Yani önceden ayarlanması gereken birşey. Artık geri dönemeyiz 55 CFW için
doqru haklısın nıyetim seni sıkmak deqil yanlış anlama tabiki sana kalmış ama onu yaparsan türk cwfsnde bir ilk yapardın sanırım cünkü daha önce hic rastlamadım türk cwflernde öyle qülücklere hep yabancılarda var sonra şu tercihler widget kısmına şekilli yazılar kendi isimlerini vs koyuyorlar onuda cözebilmis deqilim dediqin qibi yama olarak verirsen bi kurcalayalım o zaman,
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yama olarak eklerim zor birşey değil
optimus33
Üye
pardon tck v1 final ne zamana çıkıyor
anılbaran
Üye
kesin bir tarih veremeyiz .2-3 hafta sonra çıkabilir
x-scarface
Üye
qec olsun saqlam olsun tck'nın felsefesi bu zaten doqrusuda bu kolay qele tck ekibine