Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?

x-scarface

x-scarface

Üye
Desteklemezse öyle olur. Karşıdaki telefonun gülücük desteği şart. İçi boş gülücükler derken? Şu * (yıldız) a basınca çıkan noktalama işaretlerinde olan mı?

☺☹ bunlar ve daha fazlası ☻

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
♦ ☺ ☻ ♥ ♣ ♠ • ◘ ○ ◙ ♂ ♀ ♪ ♫ ☼ ► ◄ ↕ ‼ ¶ § ▬ ↨ ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ▲ ▼ ! " # $ % & ' ( ·È

x-scarface

x-scarface

Üye
mobtechtunnel.blogspot.com/2011/12/start-of-quote-podigy06-5800-rm-356-v52.html?m=1

üstad bi resim ekleyeym dedm bak diye ama yaptm mı yapamadım mı bilemedim :) bak bu baqlantıda var dediqim qülücüklerden

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

aynen kardeşim o teller benim x6 dan daha yi ama nasıl desteklemez hayret

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biz zaten sembol desteği kullanıyorduk. Yama olarak yayınlayabilirim bu istediğinizi. Önce modu bulmam lazım, sonra modla uyumlu yazı tipi gerekiyor. Yani önceden ayarlanması gereken birşey. Artık geri dönemeyiz 55 CFW için :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Biz zaten sembol desteği kullanıyorduk. Yama olarak yayınlayabilirim bu istediğinizi. Önce modu bulmam lazım, sonra modla uyumlu yazı tipi gerekiyor. Yani önceden ayarlanması gereken birşey. Artık geri dönemeyiz 55 CFW için :)

doqru haklısın nıyetim seni sıkmak deqil yanlış anlama tabiki sana kalmış ama onu yaparsan türk cwfsnde bir ilk yapardın sanırım :) cünkü daha önce hic rastlamadım türk cwflernde öyle qülücklere hep yabancılarda var :( sonra şu tercihler widget kısmına şekilli yazılar kendi isimlerini vs koyuyorlar onuda cözebilmis deqilim :D dediqin qibi yama olarak verirsen bi kurcalayalım o zaman,

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yama olarak eklerim zor birşey değil ;)

optimus33

Üye
pardon tck v1 final ne zamana çıkıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
kesin bir tarih veremeyiz .2-3 hafta sonra çıkabilir

x-scarface

x-scarface

Üye
qec olsun saqlam olsun tck'nın felsefesi bu zaten doqrusuda bu kolay qele tck ekibine :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
sagolun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz :) Geç olsun güç olmasın ;)

yuje

Üye
ççooooookkkk teşekkürler

alicilin

alicilin

Üye
Denemedim ama. denemeden önce sorayım. şimdi tamamı ile sorunsuzmu bu cfw üstadlar ?

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Denemedim ama. denemeden önce sorayım. şimdi tamamı ile sorunsuzmu bu cfw üstadlar ?

Sorunsuz Kardeşim Yükleyebilirsin Merak Ettiğin Bir Durum Olursa Yorumlardan Bulabileceğine Inanıyorum ;)

Mert045

Mert045

Üye
Kahretsin t9 çalışmam suya düştü :( format atmadan önce yedek almayı unutmuşum :(

Üst Alt