Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Nokia 603 ün bu zamanlarda 1. nesil telefonlardan dahi daha ucuza gitmesinin sebebi ham madde yani sağlamlık ekisidir bende arkadaşımdada var arka kapak dahil olmak üzere her yerinde bir çaktlak var anlamadım gitti ama üzücü bir durum nokia gibi kaliteli bir telefon ureticisi 603 gibi bir modelde niğe böle bir materyel seçimi yaptı anlamadım...

bymodifieci

Üye
Bende C7 mi kaç kere düşürdüm şükür bu zamana kadar bişey olmadı.Gorilla glass cam var mı c7 de?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230'da var mı ya gorilla denen glas :D Bende düşür düşür sapa sağlamda :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sahi mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
rambo bari sen inanma ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnansam sahi mi diye sorar mıydım :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yalnız konuyu açan arkadaş çok saol yani 2 gündür 603'ü süper rezil ettin bütün cahiller 603'ün malzeme kalitesinin kötü olduğunu sanıyor artık zaten bizim milletin huyudur bişeyi duydular mı b*kunu çıkarıyorlar, yakında Huawei'nin de kalitesinin üstün olduğunu söylerler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yalnız konuyu açan arkadaş çok saol yani 2 gündür 603'ü süper rezil ettin bütün cahiller 603'ün malzeme kalitesinin kötü olduğunu sanıyor artık zaten bizim milletin huyudur bişeyi duydular mı b*kunu çıkarıyorlar, yakında Huawei'nin de kalitesinin üstün olduğunu söylerler.

bilen biliyor nokianın saglamlığını arkadaşınkı talihsizlik olmuş o kadar isyanı olsun artık

---------- Eklendi @ 19:44:58 ---------- Yazıldı @ 19:43:11 ----------

İnansam sahi mi diye sorar mıydım :D

şakalasıyoruz kızmak yok dimi:(

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım kuvvet olarak düşün hassas noktasına toplanmışsa doğal şansına küs. Ama bidahaolmaz gibime geliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
arkadaşım kuvvet olarak düşün hassas noktasına toplanmışsa doğal şansına küs. Ama bidahaolmaz gibime geliyor.

Yazı rengi terk. Düşüncelerinde hak veriyorum.

---------- Eklendi @ 19:52:19 ---------- Yazıldı @ 19:51:27 ----------

Şimdi ben 5230'umu yanlışlıkla suyun içine düşürsem sonra telefon kullanıcı hatası olarak bir daha çalışmasa ben "Artık bir daha NOKIA almıyorum" desem, saçmalamış olmaz mıyım?

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Şimdi ben 5230'umu yanlışlıkla suyun içine düşürsem sonra telefon kullanıcı hatası olarak bir daha çalışmasa ben "Artık bir daha NOKIA almıyorum" desem, saçmalamış olmaz mıyım?

aynen:)

doctorrr

doctorrr

Üye

yani bizim kuzen 3 yıldır samsung omnia lite kullanıyo ki bilirsiniz samsunglar yere düştümü tuz buz olurlar adam gözü gibi bakıyo valla bi cihaz ele alındığında az çok ne olduğunu belli eder dikkatli olmak lazım...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

her cümlende haklısın kardeşim. Ama ilk düşürüşümde telefonu bu halde görünce üstünden 1-2 gün geçmesine rağmen bide o fiyatı söyleyince ister istemez bu şekilde paylaştım. Ama belli ki arkadaşlarında dediği gibi telefonun 1 tarafına taş isabet edince her tarafı birden çatlamış yok sen bu şekilde nokianın adını bu şeklde kirletemezsin diyorsan konuyu sildirmelerini isterim moderatörlerden sadece paylaşmıştım gidin bidaha nokia almayın demedim, bir hatam olduysa affola arkadşlar..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o kadar isyan olur artık

• Beğen
Tepkiler: MücahitTokgöz
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
isyanında haklısın kardeşim boşver yazılanları burda kimse saf değil seninki kırıldı diye herkesinki kırılcak diye bişe yok dediğimiz gibi tek noktaya basnç yapınca komple gitmiş 80 tl demiştin galiba yine iyi kurtarmışsın arkadaşım ıphoneninkini kırdı hatta cebinde sıraya değdi bak değdi diyorum carpmadı bile cok hafif bi darbe ekran mahvoldu resmen 220 tl bayıldı yaptırmak için hemde ıphone 3 :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
isyanında haklısın kardeşim boşver yazılanları burda kimse saf değil seninki kırıldı diye herkesinki kırılcak diye bişe yok dediğimiz gibi tek noktaya basnç yapınca komple gitmiş 80 tl demiştin galiba yine iyi kurtarmışsın arkadaşım ıphoneninkini kırdı hatta cebinde sıraya değdi bak değdi diyorum carpmadı bile cok hafif bi darbe ekran mahvoldu resmen 220 tl bayıldı yaptırmak için hemde ıphone 3 :)

ıphone 3 ü sırf bu yüzdn almaktn vazgeçmştm telefnum bu hale gelsede nokiadan şaşmam son olay dışında gayet memnunum 603 den kullanış olarak.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
her cümlende haklısın kardeşim. Ama ilk düşürüşümde telefonu bu halde görünce üstünden 1-2 gün geçmesine rağmen bide o fiyatı söyleyince ister istemez bu şekilde paylaştım. Ama belli ki arkadaşlarında dediği gibi telefonun 1 tarafına taş isabet edince her tarafı birden çatlamış yok sen bu şekilde nokianın adını bu şeklde kirletemezsin diyorsan konuyu sildirmelerini isterim moderatörlerden sadece paylaşmıştım gidin bidaha nokia almayın demedim, bir hatam olduysa affola arkadşlar..
Yok arkadaşım önemli değil de işte demek istediğim bizim insanımız olayları çok abartıyor başlamışlar gene kendi telefonlarıyla 603'ü kıyaslamaya, seninki cidden büyük şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun

Üst Alt