nokia WH-701 kullanıcıları içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nokia WH-701 kullanıcıları içeri :)
Bu kulaklıgı 5800 ım için almayı düşünüyorum. KDV dahil hepsiburada.com da 50 tl . Ordan alıcam 1-2 ay sonra .Üstünde bir sürü fonkisiyonlu tuşlar var güzel bişiye benziyor. wh-701 kullanan arkadaşların yorumlarını alalım nasıldır anlatın bakalım :)

fnldstntn

Üye
Ses kalitesi olarak cok iyi tavsiye ederim fakat eger imkanin varsa once birinden bulup uzerindeki tuslarin telefonunla uyumlu olup olmadigini dene ben n900 ile kullaniyorum toslar ise yaramiyor ama muhtemelen symbian ile sorunsuz calisacaktir...

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ses kalitesi olarak cok iyi tavsiye ederim fakat eger imkanin varsa once birinden bulup uzerindeki tuslarin telefonunla uyumlu olup olmadigini dene ben n900 ile kullaniyorum toslar ise yaramiyor ama muhtemelen symbian ile sorunsuz calisacaktir...

N900 ile uyumlu olmayablirde tabi :).Ses kalitesi güzel diyorusn peki kullanım ömrü nasıl ne zamandan beri kullanıyon mesala ,şikayet ettgin bir tarafı var mı ?

fnldstntn

Üye
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum şimdiyekadar hiç bir sorunla karşılaşmadım şikayet ettiğim bir tarafıda yok...Gayet dayanıklı...
Bu arada kulaklıklar kardeşimin n8 inın kutusundan çıktı o kullanmadığı için ben kullanıyorum...

Not_Bugüne kadar kullandığım kulaklıklar pek dayanmadı biraz hor kullanmadan dolayı...

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peyki kardeşim öyle dıyorsan öyledir:)

diger arkadaşların yorumlarını alalım :oke:

cyber

cyber

Üye
n8 in kutusundan çıkan değil mi bu 2 ayda bozuldu kötü bence teki çalışıyo teki çalışmıyo

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
başka ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bence 50 liraya çok daha iyi kulaklıklar alırsın. Örnek:Philips-She9500, Creative EP-630

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
creative alırdım ben olsam ses kalitesi çok iyi

HakaN-06

HakaN-06

Üye
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Komut tuşları varmı onlarda :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
N8'in orjinal kulaklığı,tuşlar falan baya cool duruyorda.kulakta durmuyor.düşüyor :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:).

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kulak içimi onlar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
n 8 kulaklığı . Bi arkadaşımda vardı 5800ım da denedim tuş fonksiyonları çalışıyo. Ama gereksiz bence . 5800 ın kulaklığından tek farkı tuşları

---------- Eklendi @ 21:55:55 ---------- Yazıldı @ 21:55:29 ----------

kulak içimi onlar

Evet

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben alcem bunu ama :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...