Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık abartma sende

yunga_crazy

Üye
Sinirden arkadaşın kafaya n8 fırlattım arkadaşın kafa yarıldı telefon hala sağlam 60 tl dikiş parası gitti tek :)

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar bende betona düşürdüm c6-01i hiç birşey yok tıkır tıkır çalışıo telefon gorilla glass sayesinde

Dumbledore

Dumbledore

Üye
6303iyi kaç kere sinirden yere duvara attım,arkada hafif hasarlar olmuştu.Ama kesinlikle hiçbir zarar yoktu.Helal olsun Nokiaya diyordum.Geçmiş olsun ne diyeyim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar işlemci istediniz alın işlemci ama fiyat uçmasın diye kaliteden kıstılar . Annemde var bu telefon bir elime C7 diğerine 603 alıyorum 603 resmen oyuncak gibi .

Artles

Artles

Üye
10dan fazla kez düşmüştür c6 01
betona düştü mermere , fayansa, seramiğe , parkeye bana mısın demiyor
işin ilginç tarafı donanımda arıza vermiyor camda en ufak çizik yok
sadece düşmeneden midir bilemicem elim çok terlediğinde ekranda hafif ıslandıgıdna telefon kafayı yıyor peceteyle siliyorum ekranı ve parmağımı düzeliyor

Otuz

Üye
benim bir 6600 vardı şaka yapmıyorum adanaspor adana demirspor maçında stadtan hakemin kafasına attım sinirden sene 2005 te isabet ettiremediğimiz gibi o kadar yüksekten yere çakıldı hiç bişi olmamıştı üstünede beni ele vermişti iki gün nezarette kaldım bir miktar kefaret parası verdim kurtuldum
kardeşler belki işlemcilerimiz iyi olmayabilir ama inanın nokianın telefonları kaya gibi sağlam tabi bu arkadasın basına gelenler bazen istisnai durumlar yaratabiliyor insanında basına gelebiliyor o durki bu bir mekanik alet canınnız sağ olsun önemli olan bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bikere herşeyden önce ekrandaki hasarda da belli oluyor tek bir noktaya aşırı bir darbe almış ekran o şekilde hasar oluşması çokta kolay degil sivri bişey tek noktaya darbe vermiş ve bu hasar oluşmuş ufak bir çakıl taşı denk gelmiş olabilir telefonda tam denk gelmiş ayrıca ucuza kurtulmuş n8in o hale geldigini düşünemiyorum

ucantcme

ucantcme

Üye
C601i defalarca düşürdüm ekranın üzerinde sektiği bile oldu yani.sadece mikro minimal çizgiler var çok dikkatli bakarsan parlıyor sadece. Bi keresinde cebimde bi darbe aldı pantalon delindi telde biraz hasar var. Bknz:

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bide bnim telefonu görsen ağlarsın heralde :D

man20

man20

Üye
yorumlara baktığımda bazı 603 kullanıcıları telefonlarını düşürmelerine rağmen onların telefonlarında hiç bişi olmamış. ama bu arkadaşta olmuş demekki bu işte bişi var. heralde ogün o arkadaş cena...'miş. tek açıklaması bu :) (senin avatarına bakınca, çocuk ne yapsın, ne olmasını bekliyorsun ki? gibi şakalar yapmayın lütfen)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yorumlara baktığımda bazı 603 kullanıcıları telefonlarını düşürmelerine rağmen onların telefonlarında hiç bişi olmamış. ama bu arkadaşta olmuş demekki bu işte bişi var. heralde ogün o arkadaş cena...'miş. tek açıklaması bu :)
:zuhaha: Sandalyeden düştüm .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Gorilla Glass yok diyip durmuş herkes Gorilla Glass Kırılmaz değildir Çizilmezdir.Bu yüzden fazla övmeyin gorilla glass'ı.C6-01'in ekranı kırılmıştı benim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyidir iyi!

polluxea♪

polluxea♪

Üye
603'de gorilla glass yok demek ki... :hmmm direk perte cıkmıs makina gecms olsn dostum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gorilla glass kırılır ama zor kırılır dostum bunun gbi tuzla buz olmaz

Üst Alt