Nokia C5-03 Sorun(lar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 Sorun(lar)
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Artık kafayı yemek üzereyim.:vurCep telefonu iki de bir kilitleniyor.İlk başlarda hiç böyle değildi.Sorunlarımdan biraz bahsedeyim.

1.)Telefonun "Kilit aç" butonuna tıklıyorum.Takılıyor öyle kalıyor.
2.)Telefon "Kilit aç" butonu gibi bazı programlara butonlara tıklıyorum.Kilitleniyor.Sonra kiliti kapatıp açıyorum.
3.)Bazen "Hafıza Dolu" uyarısını alıyorum.
4.)Başka sorunlarımda varda aklıma gelmiyor.

İşte sorunlarım arkadaşlar ne yapmam lazım.

----------Eklendi @ 21:12:35 ---------- Yazıldı @ 19:29:36 ----------

Yardım Pls.
!

----------Eklendi @ 21:57:42 ---------- Yazıldı @ 21:12:35 ----------

Yardım Pls.

anılbaran

anılbaran

Üye
önce kartına format at . Sonra *#7370# yap . Yani soft format kodu oluyor o. Soft format atarken veriler silnir. Mesajların rehberin ajnda kayıtları v.s gibi. Onları yedekle istersen

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Atıyorum.1 hafta sonra yine aynı.

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Soft formatta veri mi siliniyo

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garantiye göndersem kabul eder mi?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
garantilik bişey yok. Cfw dene derim

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Adam akllı cfw yokki.Ayrıca onlar daha çok kasıyor.Teli.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Yardım pLS'!

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
1-)Hafıza dolu uyarısı alman çok normal bunun sebeb internette dolaşırken ram yetersizliği.
2-)Benim de bir ara telefonum kitleniyodu hatta tuşu kitliyordum açarken ekran yukarı kaymış oluyor.Çak bir hard format daha sonra da istersen pc suite'den sürümü tekrar yükle.Bence ondan sonra sorun çözülecektir :ok2:

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
1-)Hafıza dolu uyarısı alman çok normal bunun sebeb internette dolaşırken ram yetersizliği.
2-)Benim de bir ara telefonum kitleniyodu hatta tuşu kitliyordum açarken ekran yukarı kaymış oluyor.Çak bir hard format daha sonra da istersen pc suite'den sürümü tekrar yükle.Bence ondan sonra sorun çözülecektir :ok2:

anılbaran adlı kardeşimin dediklerini yaptım.Düzeldi.Bu sefer ama.

---------- Post added at 21:30:21 ---------- Previous post was at 21:29:27 ----------

Birde arkadaşlar hani cfw de int.çerezleri hafıza kartına geliyor yha.Orjinal sürümde de bu olurmu?Veya nasıl yaparız.

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Olmuyo. OFW de çerezleri telefona hafızasına atıyo sürekli silmek zorundasın.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Yha arkadaşlar telefona format attım.Ancak yeniden aynı şeyler olmaya başladı.Yemin ederim çıldırcam.:vur.Ben telefona cfw yüklemiştim,sonra cfw'yi kaldırayım derken telefonda yazılım kalmadı.Bende Navifirm'den orjinal yazılımı yükledim(Son versiyonu).Acaba onunla ilgili bir sorun olabilirmi?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Yha arkadaşlar telefona format attım.Ancak yeniden aynı şeyler olmaya başladı.Yemin ederim çıldırcam.:vur.Ben telefona cfw yüklemiştim,sonra cfw'yi kaldırayım derken telefonda yazılım kalmadı.Bende Navifirm'den orjinal yazılımı yükledim(Son versiyonu).Acaba onunla ilgili bir sorun olabilirmi?

Cfw den önce o sorun yoksa olabilir

lolaman

lolaman

Üye
Bende bu saydıklarının sadece hafıza dolu uyarısı oluyor başka birşey olmuyor ama telefon kendiliğinden internette dolaşırken çıkıyor birde youtube de video izlerken durdurmak istiyorum ama bir türlü durmuyor birde videoyu geri çok zor sarıyor.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir sorun yoktu.Cfwden sonra oldu.Ne yapmam lazım.?

---------- Eklendi @ 17:32:03 ---------- Yazıldı @ 17:31:33 ----------

Bende bu saydıklarının sadece hafıza dolu uyarısı oluyor başka birşey olmuyor ama telefon kendiliğinden internette dolaşırken çıkıyor birde youtube de video izlerken durdurmak istiyorum ama bir türlü durmuyor birde videoyu geri çok zor sarıyor.

Tel.i kasıyordur.Bendede oluyor.

---------- Eklendi @ 17:32:45 ---------- Yazıldı @ 17:32:03 ----------

:off:

lolaman

lolaman

Üye
Kardeşim telefonunu en yakın fırsatta elinden çıkar ben bunu satıp 603 almayu planlıyorum şu an para biriktirme aşamasındayım...

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
:)) Evkurdan aldım.Daha taksitlerini ödemedim.

lolaman

lolaman

Üye
Sende mi ödemedin bende ödemedim daha taksitler bitsin anında satacağım gerçi daha 4 veya 5. taksitteyiz.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Benim ki haziranda başlıyor.Aslında güzel telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt