sony ericsson xperia neo v hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia neo v hakkında
Arkadaşlar
[h=2]sony ericsson xperia neo v yeni aldim daha kullanmasını bılmıyorum bılgısayardan telefonun hafıza kartına ındırdıgım aps dosyalı programlar attım ama telefondan Bellek kartına gıremıyorum hafıza kartı calışyıor sorun yok ama icergine gıremıyorum yenı kloser atıp acmıştım nasıl gırerım telefondan hafıza kartına şimdiden teşekürler[/h]

MeisterX

Üye
Arkadaşlar
[h=2]sony ericsson xperia neo v yeni aldim daha kullanmasını bılmıyorum bılgısayardan telefonun hafıza kartına ındırdıgım aps dosyalı programlar attım ama telefondan Bellek kartına gıremıyorum hafıza kartı calışyıor sorun yok ama icergine gıremıyorum yenı kloser atıp acmıştım nasıl gırerım telefondan hafıza kartına şimdiden teşekürler[/h]
es file exporeri indir marketten görebilirsin boylelikle

klongs

klongs

Üye
x-plore de iyidir hem de turkce

calypso16

calypso16

Üye
bende almayı düşünüyorum bende ace var,ace'den daha iyi de başka + 'ları -'leri nedir? kullananlar yazarsa

---------- Post added at 15:58:59 ---------- Previous post was at 15:36:42 ----------

neo v'nin malzeme kalitesi pek iyi değil deniyor diğer forumlarda

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 imi 700 tl ye elden biraktim :)
ilk defa andırod kullandım ve şoktayım hayatımda bu kadar hizli ve güzel telefon görmedım 1.4 ghz nokia c7 600 mhzdi :) arada daglar kadar fark var.
Kamerasiyla ödül almış bir telefon onu dememe bile gerek yok :)
Saglamlık konusunda ise c7 kadar saglam ele gelir durumda telefon işte ses dügme yerını ters yapmışlar c7 de yukardaydı bu oratada daha alışamadım.
Ama telefon cok feci hızlı ve istedigm programı takır takır ındırıyorum :)
Nokianın menusu aynı hep n8 inden tut nokia 3310nuna kadar menuler hep aynı ama bu cok farklı birşey.

Xperia neo anlatılmaz yaşanır:nono:

klongs

klongs

Üye
Nokia c7 imi 700 tl ye elden biraktim :)
ilk defa andırod kullandım ve şoktayım hayatımda bu kadar hizli ve güzel telefon görmedım 1.4 ghz nokia c7 600 mhzdi :) arada daglar kadar fark var.
Kamerasiyla ödül almış bir telefon onu dememe bile gerek yok :)
Saglamlık konusunda ise c7 kadar saglam ele gelir durumda telefon işte ses dügme yerını ters yapmışlar c7 de yukardaydı bu oratada daha alışamadım.
Ama telefon cok feci hızlı ve istedigm programı takır takır ındırıyorum :)
Nokianın menusu aynı hep n8 inden tut nokia 3310nuna kadar menuler hep aynı ama bu cok farklı birşey.

Xperia neo anlatılmaz yaşanır:nono:

sen birde ona cynogen mod 7.2 yükle ağzın açık kalır

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
yanı kardeşim ne işe yarıyor nasıl kuracam

klongs

klongs

Üye
yanı kardeşim ne işe yarıyor nasıl kuracam

bunlar kendi yazılımlarını yapıyorlar daha hızlı tarayıcı daha stabil daha hızlı şarj daha uzun pil ömürlü oluyor ama cynogen mod neo ya çıkarmış neo v ye çıkarmamış

calypso16

calypso16

Üye
1gb'lık dahili hafızası varmış ama 300mb'lık bölüm kullanılabiliyormuş,kendi programları yer kaplıyor heralde bu doğru mu donanımhaber'de bir konuda okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt