Sony Xperia Z3 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

M.F.E

Üye
Z2 den çokta farkı yok

man20

man20

Üye
işte şimdi gönül rahatlığıyla z2 alınabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hala Şu Seviye Bir Cihaz İçin 16 GByi Konşuyoruz :ah

Akhtoher

Akhtoher

Üye
16 GB kaldırılmalı. Kahrolsun bazı şeyler..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Murat Alper ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Neyse ki yine hafıza kartı var. :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
xperia z3'ün fiyatı galiba 2.250tl civarı olacakmış bir teknoloji sitesinde öyle yazıyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
Compactı çok iyi ya. :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çokta gerekli olmayan bir cihazdı ama güzel cihaz olmuş,birde şu sanal tuşlar olmayaydı iyiydi.

Invoke

Invoke

Üye
Tamam, ekranda yer kaplıyor ama çok daha kullanışlı alışınca. :D

fk555897

fk555897

Üye
Yine aynı donanım.

technocu1

Üye
Ön kamera selfie çekimler için çok yetersiz ve aynı zamanda sanal tuş takımı yakışmamış.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Hepimiz firmaların açıklamaların abartı olduğunu biliyoruz. Ben sanmıyorum Lityum Ion pile sahip bir cihazın normal kullanımda 2 gün dayanabileceğini.
kullanılan pilin türü batarya süresini neden etkilesin ki? önemli olan kapasite ve optimizasyon.
ben bu telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğini düşünüyorum. bende xperia p var. pil kısmında 5 saat yazıyor. cidden 5 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum.
iphonu 1 gün kullanan z3'ü 2 gün kullanır. gsmarena z3 compactın batarya testini yapmış. oldukça yüksek değere sahip.

cortex47

cortex47

Üye
kullanılan pilin türü batarya süresini neden etkilesin ki? önemli olan kapasite ve optimizasyon.
ben bu telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğini düşünüyorum. bende xperia p var. pil kısmında 5 saat yazıyor. cidden 5 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum.
iphonu 1 gün kullanan z3'ü 2 gün kullanır. gsmarena z3 compactın batarya testini yapmış. oldukça yüksek değere sahip.

Pilin yapısının tabi ki alakası var. Ben hiç bir telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğine inanmıyorum. iPhone'u 1 gün kullanan bu telefonu 2 gün kullanır demişsin ama iPhone 1 günü çıkarabilecek bir telefon olmadı hiç bir zaman. iPhone 1 gün gidiyorsa o telefon 3310 olarak kullanılmıştır. O zaman Z3 de tabi ki 2 günü çıkarır.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Pilin yapısının tabi ki alakası var. Ben hiç bir telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğine inanmıyorum. iPhone'u 1 gün kullanan bu telefonu 2 gün kullanır demişsin ama iPhone 1 günü çıkarabilecek bir telefon olmadı hiç bir zaman. iPhone 1 gün gidiyorsa o telefon 3310 olarak kullanılmıştır. O zaman Z3 de tabi ki 2 günü çıkarır.
pilin yapısıyla nasıl alakası olsun. sonuçta li po da olsa li ion da olsa performansları az çok benzer. büyük pil koyarsan 2 gün değil 5 gün de gider. ne kadar ekmek o kadar köfte. bu kadar basit.
ayrıca 3310 gibi kullanma kısmında aşırı abartmışsın. normal bi kullanıcı z3'ü 2 gün kullanır.
gsmarena batarya testini yapmış. halep ordaysa arşın burda. bu senin inanıp inanmamanla alakası yok. neyin tartışmasını yapıyosun anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
cortex47

cortex47

Üye
pilin yapısıyla nasıl alakası olsun. sonuçta li po da olsa li ion da olsa performansları az çok benzer. büyük pil koyarsan 2 gün değil 5 gün de gider. ne kadar ekmek o kadar köfte. bu kadar basit.
ayrıca 3310 gibi kullanma kısmında aşırı abartmışsın. normal bi kullanıcı z3'ü 2 gün kullanır.
gsmarena batarya testini yapmış. halep ordaysa arşın burda. bu senin inanıp inanmamanla alakası yok. neyin tartışmasını yapıyosun anlamadım.

Tabi ki alakası var, şaka mı yapıyorsunuz? Yeni nesil pil teknolojileri geliştiriliyor ki daha çok gitsin bataryalar. Büyük pil koyarsan çok gider diye bir saçmalık olamaz. Bu yazılım optimizasyonuna, ekran teknolojisine vs. de bağlıdır. 5.2" LCD ekran ile o kadar gitmeyeceğini söylüyorum. Olayı bu kadar basite indirgeyemezsiniz. Ben orada metafor yaptım, tabi anlayabilene. Belli ki o siz değilsiniz. Normal bir kullanıcı Z3'ü 2 gün kullanamaz. Siz elinize alıp kullandınız mı ki bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? 9 saat vermiş olması normal kullanıcıların 2 gün kullanabilecekleri anlamına gelmez. Benim söylediğim bu.

Üst Alt