Sanki telefondan hafıza kartına uygulama taşınıyor :/Neyse ki yine hafıza kartı var.![]()
Z3 Compact efsane yaCompactı çok iyi ya.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çok şık ve kaliteli bir cihaz olmuş gerçekten.Tamam, ekranda yer kaplıyor ama çok daha kullanışlı alışınca.![]()
kullanılan pilin türü batarya süresini neden etkilesin ki? önemli olan kapasite ve optimizasyon.Hepimiz firmaların açıklamaların abartı olduğunu biliyoruz. Ben sanmıyorum Lityum Ion pile sahip bir cihazın normal kullanımda 2 gün dayanabileceğini.
kullanılan pilin türü batarya süresini neden etkilesin ki? önemli olan kapasite ve optimizasyon.
ben bu telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğini düşünüyorum. bende xperia p var. pil kısmında 5 saat yazıyor. cidden 5 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum.
iphonu 1 gün kullanan z3'ü 2 gün kullanır. gsmarena z3 compactın batarya testini yapmış. oldukça yüksek değere sahip.
pilin yapısıyla nasıl alakası olsun. sonuçta li po da olsa li ion da olsa performansları az çok benzer. büyük pil koyarsan 2 gün değil 5 gün de gider. ne kadar ekmek o kadar köfte. bu kadar basit.Pilin yapısının tabi ki alakası var. Ben hiç bir telefonun normal kullanımda 2 gün gideceğine inanmıyorum. iPhone'u 1 gün kullanan bu telefonu 2 gün kullanır demişsin ama iPhone 1 günü çıkarabilecek bir telefon olmadı hiç bir zaman. iPhone 1 gün gidiyorsa o telefon 3310 olarak kullanılmıştır. O zaman Z3 de tabi ki 2 günü çıkarır.
pilin yapısıyla nasıl alakası olsun. sonuçta li po da olsa li ion da olsa performansları az çok benzer. büyük pil koyarsan 2 gün değil 5 gün de gider. ne kadar ekmek o kadar köfte. bu kadar basit.
ayrıca 3310 gibi kullanma kısmında aşırı abartmışsın. normal bi kullanıcı z3'ü 2 gün kullanır.
gsmarena batarya testini yapmış. halep ordaysa arşın burda. bu senin inanıp inanmamanla alakası yok. neyin tartışmasını yapıyosun anlamadım.