en ucuza giden model C6-01de ondan1tl den başlayan fiyatlarla.

3310 tek geçerim .![]()

Windows Phone, C6-01'de olsaydı tadından yenmezdi
Ahhh ah her ne kadar C6-01'imden memnun olsam da, Lumia 800'ü bekliyorum.
(Not: Nokia'yı aradım Mayıs ayında yada en geç Haziran başında Türkiye'de olacak dediler)

Bu wp de ne va bu kadar çok bekleniyo madem wp istiyosunuz htc nin o kadar wp li modeli var
htc nin kullandığı wp 6.5 ve tam stabil değil, fakat nokia da 7.5 var ve 8 de gelecek htc android e yöneldi nokia da wp ye bu yüzden nokia severler wp li telleri bekliyor
şarjı iyi giden bir tel çıkmadıkça c6-01e devam Lumia ne çıkarsa çıksın ondada şarj sorunu var![]()
htc nin kullandığı wp 6.5 ve tam stabil değil fakat nokia da 7.5 var ve 8 de gelecek htc android e yöneldi nokia da wp ye bu yüzden nokia severler wp li telleri bekliyor
ucuz olmasına rağmen çok iyi telefon emsal bedeldeki diğer markalı telefonlardan bir gömlek üstün bence 8Mp kamera HD video çekimi Nokia Belle olması çok iyi ayrıca kendi grup içinde de fiyat üstünlüğü olan C7, N8 gibi telefonlarla aynı işlemci ram yapısına sahip diğerlerinin ekstra NFC HDMI çıkış gibi öne çıkan özellikleri fiyatlarını yükseltiyor zira bu özellikler haricinde donanımsal çok büyük fark yok hepside arm 11 işlemci yapısına 256 ram yapısına sahip ben 8 aydır C6-01 kullanıyorum ve çok memnunum C6-01 den ancak Nokia 808 pureview çıkınca vazgeçerim
----------Eklendi @ 00:37:03 ---------- Yazıldı @ 00:36:07 ----------
sana katılmıyorum desem yalan olur neydi be 3310 üniversiteli yıllarımın vazgeçilmezi![]()