Duydunuzmu Nokia'ın en sevilen telefonu C6-01 miş :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
    Konu Sahibi
Duydunuzmu Nokia'ın en sevilen telefonu C6-01 miş :))
Turkcele göre Nokia'ın en çok sevilen telefonu C6-01 miş. C6-01 kullanıcısı olarak bunu duymak sevindirdi :)) İşte habere konu olan Turkcell linki ;

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en ucuza giden model C6-01de ondan :) 1tl den başlayan fiyatlarla.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
3310 tek geçerim . :kop:

• Beğen
Tepkiler: umt07, OttomaN TigeR, JACKSON3549 ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone, C6-01'de olsaydı tadından yenmezdi :D
Ahhh ah her ne kadar C6-01'imden memnun olsam da, Lumia 800'ü bekliyorum.
(Not: Nokia'yı aradım Mayıs ayında yada en geç Haziran başında Türkiye'de olacak dediler)

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
    Konu Sahibi
en ucuza giden model C6-01de ondan :) 1tl den başlayan fiyatlarla.

ucuz olmasına rağmen çok iyi telefon emsal bedeldeki diğer markalı telefonlardan bir gömlek üstün bence 8Mp kamera HD video çekimi Nokia Belle olması çok iyi ayrıca kendi grup içinde de fiyat üstünlüğü olan C7, N8 gibi telefonlarla aynı işlemci ram yapısına sahip diğerlerinin ekstra NFC HDMI çıkış gibi öne çıkan özellikleri fiyatlarını yükseltiyor zira bu özellikler haricinde donanımsal çok büyük fark yok hepside arm 11 işlemci yapısına 256 ram yapısına sahip ben 8 aydır C6-01 kullanıyorum ve çok memnunum C6-01 den ancak Nokia 808 pureview çıkınca vazgeçerim :)

----------Eklendi @ 00:37:03 ---------- Yazıldı @ 00:36:07 ----------

3310 tek geçerim . :kop:

sana katılmıyorum desem yalan olur neydi be 3310 üniversiteli yıllarımın vazgeçilmezi :)

Kaya0362

Üye
Windows Phone, C6-01'de olsaydı tadından yenmezdi :D
Ahhh ah her ne kadar C6-01'imden memnun olsam da, Lumia 800'ü bekliyorum.
(Not: Nokia'yı aradım Mayıs ayında yada en geç Haziran başında Türkiye'de olacak dediler)

şarjı iyi giden bir tel çıkmadıkça c6-01e devam Lumia ne çıkarsa çıksın ondada şarj sorunu var:)

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Bu wp de ne va bu kadar çok bekleniyo madem wp istiyosunuz htc nin o kadar wp li modeli var

• Beğen
Tepkiler: pRime.
TheCower

TheCower

Üye
Evet gayet ufak ve güzel telefon.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu wp de ne va bu kadar çok bekleniyo madem wp istiyosunuz htc nin o kadar wp li modeli var

htc nin kullandığı wp 6.5 ve pek stabil değil. fakat nokia da 7.5 var ve 8 de gelecek htc android e yöneldi nokia da wp ye bu yüzden nokia severler wp li telleri bekliyor

klongs

klongs

Üye
htc nin kullandığı wp 6.5 ve tam stabil değil, fakat nokia da 7.5 var ve 8 de gelecek htc android e yöneldi nokia da wp ye bu yüzden nokia severler wp li telleri bekliyor

htc titan 2 wp 7.5

Violonist

Üye
dostum benim için önemli olan kibarlık ve tasarım. 2 aydır c6-01 kullanıyorum çok da memnunum. Bana göre 10 numara telefon. Zaten halı sahada da 10 numara giyerim. :)

larten123

larten123

Üye
Aldığıma pişmanım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şarjı iyi giden bir tel çıkmadıkça c6-01e devam Lumia ne çıkarsa çıksın ondada şarj sorunu var:)

lumia800ün şarz sorunu yazılım hatasıydı ve düzeltidi

----------Eklendi @ 08:57:35 ---------- Yazıldı @ 08:54:22 ----------

htc nin kullandığı wp 6.5 ve tam stabil değil fakat nokia da 7.5 var ve 8 de gelecek htc android e yöneldi nokia da wp ye bu yüzden nokia severler wp li telleri bekliyor

wp6.5 degil wm6.5 wp7 ile wm bitirildi ayrıca htc ve lg wp7.5 kullanıyor fakat nokia kalitesi için insanlar nokia lumialara yöneldi

konuya gelince c6-01 gerçekten küçüklügü ve tasarımıyla sevimli fiyat peformans açısından da güçlü bir telefon

Tuba

Tuba

Üye
yorumlar c6-o1 yönelik olursa çok daha güzel bir şekilde konu ilerlermiş olur diğer işletim sistemleri ile kıyas yapmak isteyenler ceptelefonları genele konu açıp kıyas edebilirler...
İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Otuz
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ucuz olmasına rağmen çok iyi telefon emsal bedeldeki diğer markalı telefonlardan bir gömlek üstün bence 8Mp kamera HD video çekimi Nokia Belle olması çok iyi ayrıca kendi grup içinde de fiyat üstünlüğü olan C7, N8 gibi telefonlarla aynı işlemci ram yapısına sahip diğerlerinin ekstra NFC HDMI çıkış gibi öne çıkan özellikleri fiyatlarını yükseltiyor zira bu özellikler haricinde donanımsal çok büyük fark yok hepside arm 11 işlemci yapısına 256 ram yapısına sahip ben 8 aydır C6-01 kullanıyorum ve çok memnunum C6-01 den ancak Nokia 808 pureview çıkınca vazgeçerim :)

----------Eklendi @ 00:37:03 ---------- Yazıldı @ 00:36:07 ----------

sana katılmıyorum desem yalan olur neydi be 3310 üniversiteli yıllarımın vazgeçilmezi :)

aynen bende memnuniyetimi dile getirdim alalı 1 sene oldu ve çok memnunum.bundan sonra gene nokia alırsam lumia tercih ederim.ara ara aklım 603e de gidiyor ama 5mp kameraya 8mp vazgeçilmez.Her ne kadar 1ghz işlemci kulağa hoş gelse de

sincarezindan

sincarezindan

Üye
ucuz oldugu icin olabilir

Türe

Türe

Üye
hem ucuz hem de şirin sanki :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
elde çok kaba durmayan genel hatları ve doş görünümü itibariyle şık duran ekranının CBD özelliğiyle kendisini daha bi belli eden ve ucuz fiyata yeterli donanımı olan bir cihaz ;)

covar

covar

Üye
süper telefon c6-01 c7 ile takas etmedim onu ben haberiniz varmı yawww

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Turkcell in işine geldiği için öyle yazmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...