5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
Bence de bi sorun yok cfw de zaten sadece yaptığın şeyler vardı, onlar da sorun değildi senin tercihlerin bizim isteklerimizden farklıydı onları değiştirdin :) başka bi problem yok yayınla sen finali en iyisi :D t9 kullanıyorum ben o kadar program kurup o kadar kelime kaydedip tekrar yeni cfw atmak koyuyor biraz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bence de bi sorun yok cfw de zaten sadece yaptığın şeyler vardı, onlar da sorun değildi senin tercihlerin bizim isteklerimizden farklıydı onları değiştirdin :) başka bi problem yok yayınla sen finali en iyisi :D t9 kullanıyorum ben o kadar program kurup o kadar kelime kaydedip tekrar yeni cfw atmak koyuyor biraz :)

:) t9 onbellegi hafiza kartinda predich klasorunun yedegini al yazilimi yukleyince geri yuklersin onu gitmez kelimeleriniz .1 nisanda paylasicam kardesim :)

dready112

dready112

Üye

:) t9 onbellegi hafiza kartinda predich klasorunun yedegini al yazilimi yukleyince geri yuklersin onu gitmez kelimeleriniz .1 nisanda paylasicam kardesim :)
dediğin gibi kesin oluyor mu ? öyleyse iyi ya. :tşk:

aliosman166

aliosman166

Üye
telefonda yaptığın ayarlar için de dosya yöneticisinden ayarları yer imlerini felan yedeklersin sonra telefona cfw attığın zaman da geri yükle diyerek telefonunu eski düzenine getirirsin :) (hafıza kartını biçimlendirmeden önce bu yedekleri pc ye at "backup" adında gizli bir klasörde yedekleniyor..)

----------Eklendi @ 15:34:53 ---------- Yazıldı @ 15:34:08 ----------

peki telefonun orjinal yazılımına güncelleme gelirse ne olcak siz yeni bir güncelleme mi çıkartıcaksınız ona göre?

dready112

dready112

Üye
aliosman bilgi için sağ ol :) yüküm hafifledi tamamen :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonda yaptığın ayarlar için de dosya yöneticisinden ayarları yer imlerini felan yedeklersin sonra telefona cfw attığın zaman da geri yükle diyerek telefonunu eski düzenine getirirsin :) (hafıza kartını biçimlendirmeden önce bu yedekleri pc ye at "backup" adında gizli bir klasörde yedekleniyor..)

----------Eklendi @ 15:34:53 ---------- Yazıldı @ 15:34:08 ----------

peki telefonun orjinal yazılımına güncelleme gelirse ne olcak siz yeni bir güncelleme mi çıkartıcaksınız ona göre?

orjinal güncelleme gelincede onu indirip tekrardan yazılıma yeniden başlıcam :)

dready112

dready112

Üye
5800'a daha güncelleme çıkmaz da, c6 v42 mi nedir en son, onu bilemem :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesinlikle deneyeceğim bu cfw'yi. Internet cafe beni bekler ;)

gkhn_1903

Üye
ya ilk sayfadan su an yükledim aynı eskisi gibi bir fark yok güncel olan yazlım deil mi acaba

fadim333

Üye
1. Sorun :müziklere girip çalma listelerini açıp çalma listesi oluştur diyorum liste oluşturuyor fakat daha sonra seçenekler - bellekten ekle dedğimde hçbişey açılmıyor. Ve çalma listesine şarkı ekleyemedğim için çalma listesini sil diyorum müzikçaları kapatıp ev ekranına atıyor yani çalma lıstesı de silinmiyor.
2. Sorun : Mesajlarda sohbet kısmına tıklıyorum donup kalıyor açılmıyor.
Bu sorunlar sadece bendemi mevcut acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1. Sorun :müziklere girip çalma listelerini açıp çalma listesi oluştur diyorum liste oluşturuyor fakat daha sonra seçenekler - bellekten ekle dedğimde hçbişey açılmıyor. Ve çalma listesine şarkı ekleyemedğim için çalma listesini sil diyorum müzikçaları kapatıp ev ekranına atıyor yani çalma lıstesı de silinmiyor.
2. Sorun : Mesajlarda sohbet kısmına tıklıyorum donup kalıyor açılmıyor.
Bu sorunlar sadece bendemi mevcut acaba ?
1. Sorun bendede var ilgilenicem kardeşim..
2. Sorun... öyle bişe olmuyor senden kaynaklanan bişe gayet normal çalışıyor..

denns17

Üye
nokianın içinde phoenix diye klasör yok

gkhn_1903

Üye
2 tema var üç tema yok malesef

Üst Alt