SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

omeratac

Üye
Telefonum Samsung Ch@t 335 Turkcell İnternet Paketim var internete girmiyor,girince de bağlantı kesildi diyor arkadaşımın telefonu nokia c3 ona taktım hattı giriyor fakat bende girmiyor yardımcı olurmusunuz.Boşu boşuna mı gitti şimdi 19 tl

omeratac

Üye
telefonm samsung ch@t 335 net paketi var girmiyor hattım turkcell ayrıntılı bilgiyle yardımcı olacak biri var mı forumda

omeratac

Üye
Ya telefonum samsung Ch@t 335 internet paketi var fakat internete girmiyor. ne yapmam gerek telefonuda fazla bilmiyorum alalı 3 gün oldu.

minoo

minoo

Üye
İlk kez duyuyorum vallahi :hmmm

Şu telefonu değiştirirsem whatsapp yüzünden değiştircem :zzz:

medalist46

Üye
teşekkürler.

anilking

Üye
Arkadaslar bende bu telefonun 1 yillik kullanicisiyim.Bayaa bilgim var telefon hakkinda ama TEK BİR SORUNUM VAR. Telefonda Neden 700kb oyun siniri var ve çözümü varmı??

TheMerhum

Üye
Arkadaslar bende bu telefonun 1 yillik kullanicisiyim.Bayaa bilgim var telefon hakkinda ama TEK BİR SORUNUM VAR. Telefonda Neden 700kb oyun siniri var ve çözümü varmı??
üzgünüm şuana kadar bu sınır için bi çözüm çıkarılmadı. çıkacağını da sanmıyom

lavbali

Üye

bu konuyu bende merak ettim ama cozumunu bulamadim

anilking

Üye
:( Bu Kötü oldu işte belki bi sonuç bulurum diye ümit etmiştim :( Telefonun tek işime yarayan tarafı Wİ-Fİ olmasi.Onun Sayesinde Birçok içerik indirebiliyorum.Telefonla ilgili oyun,müzik,video,film,duvar kağidi, lazim olduğunda yardimci olabilirim...!

minoo

minoo

Üye
O boyuta çare olsa zaten hepinizi whatsapp derdinden kurtaracam ben :D

lavbali

Üye
O boyuta çare olsa zaten hepinizi whatsapp derdinden kurtaracam ben :D

bu telefonu alali 1 ay oldu.telefonu aldigimda zorsunmadan bu konudaki tum yorumlari okudum.dikkatimi ceken nokta yuzlerce kisi icinde boyut sikintisini cozebilen olmadi ;)

minoo

minoo

Üye
Whatsapp'a taktım ben :zzz:

lavbali

Üye
Whatsapp icin birsey diyemiyecegim.

ana sayfa ekraninda iken ileti geldiginde uyari vercek.nete girsem bile arka planda calismaya devam etcek windows live messenger uygulamasi ariyorum.bilen veya tahmin yurutecek herkese tskler

----------Eklendi @ 13:33:09 ---------- Yazıldı @ 13:01:39 ----------

Whatsapp'a taktım ben :zzz:

boyut sorunun 1 sekilde cozsek bile telefonda calisir mi bu whatsapp

minoo

minoo

Üye
Evet ben java destekli whatsapp buldum. Tek sorunumuz boyut şu an :dry:

Arka planda çalışan msn yok malesef. Star'da bile vardı yani pes. Nasıl dandik bir teldir bu bizdeki :hmmm
Uygulama ne olursa olsun arka planda yürütme yok bizim telefonda.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

serdar_e

Üye
slm arkadaşlar 3353 e navigasyon yada oyun yükleniyomu acaba

selo0193

Üye
Opera'dan çok rahat kullanıyorum fakat telefonun kendi tarayıcısını da kullanmam gerekiyor bazen ama soyle bir sorunum var..
Ornegir faceye girmek istiyorum; sayfada kac tane resim varsa bana sayfa yuklenirken o kadar "kabul et - reddet" secenegi sunuyor kabul etmezsem acmiyor resimleri ayrica yuklemeyi de yavaslatıyor o sorular (cerezleri otomatik kabul ediyor onunla alâkası yok) yukarda da 'Sertifikalar' yaziyor ne kadar arastrdiysam bulamadim..
Bir fikri olan var mi?

lavbali

Üye
Opera'dan çok rahat kullanıyorum fakat telefonun kendi tarayıcısını da kullanmam gerekiyor bazen ama soyle bir sorunum var..
Ornegir faceye girmek istiyorum; sayfada kac tane resim varsa bana sayfa yuklenirken o kadar "kabul et - reddet" secenegi sunuyor kabul etmezsem acmiyor resimleri ayrica yuklemeyi de yavaslatıyor o sorular (cerezleri otomatik kabul ediyor onunla alâkası yok) yukarda da 'Sertifikalar' yaziyor ne kadar arastrdiysam bulamadim..
Bir fikri olan var mi?

oncelikle opera 6.5 kurulu degilse kur. Nete baglanirken sana beyaz arkaplanda opera sebekeyi kullanmak istiyor diye soracaktir orda izin ver, 1 kez sor secenegini isaretle sikinti kalmayacaktir

• Beğen
Tepkiler: minoo

ddgencayy

Üye
Whatsapp yûzünden asosyal oluyoruz bu telefonun sahipleri olarak :D

selo0193

Üye
Dostum opera 6.5 kullaniyorum zaten, cokta memnunum...
Yazdigim sorun telefonun kendi tarayicisinda, resm acma icin benden izin gibi birsey istiyor surekli.

namlı baykuş

Üye
beyler telefonun twitter uygulaması düzgün çalışmıyor malum, bir ara snaptu twitter vardı güzeldi, şimdi o da açılmıyor. Bu telefona Java destekli twitter uygulaması bulabilcek olan var mı?

Whatsapp çalışmış olsa mükemmel olurdu, ah ah.

Üst Alt