Acil Yardım ltfn.. 6120c Sim Kart Reddedildi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım ltfn.. 6120c Sim Kart Reddedildi...
ilk once turkiyeye daha gelmemiş bi yazılımı yukledim sonra downgrade ile eskiye geri doneyim derken scandinavya falan yukledim neyse bi şekilde eski yazılıma geri dondum ama telefon sim kart içinde iken sim kart reddedildi diyor acılmıyor... telefonu bayadır kullanıyorum daha once pasaport uzerine kaydını yapmıstım sanırım downgrade den kaynaklanıyor bu sorunu nasıl cozebilirim acil yardim bekliyorum bu konu hakkında bilgisi olanlardan... son olarak telefon sim kartsiz acılıyor bide kamera da sorunlu ozellik desteklenmiyor diyor... telefon 6120c rm-243...

'h716043'

'h716043'

Üye
jaf ile kapalı iken at

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
jaf ile kapalı iken at

verdigin siteye girdim de biraz daha acık soylersen anlarım jaf ile daha once hiç denemedim bilmiyorum bide verdigin sitede nereye girip ne yapmam gerekiyo???????

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++++++++++++++++++

yyy

Üye
format ata belki olur

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
format çare olmadı flash da çare olmadı...

---------- Eklendi @ 02:59:09 ---------- Yazıldı @ 02:58:09 ----------

jaf kullanmayı bilmiyorum bi onu deneyemedim... forumda konu war ama linkler yok linkler guncellenirse o zaman deneme imkanım olabilir.. yada başka bi yontem biliyorsanız oneri alabilirim..

bayon

Üye
format çare olmadı flash da çare olmadı...

---------- Eklendi @ 02:59:09 ---------- Yazıldı @ 02:58:09 ----------

jaf kullanmayı bilmiyorum bi onu deneyemedim... forumda konu war ama linkler yok linkler guncellenirse o zaman deneme imkanım olabilir.. yada başka bi yontem biliyorsanız oneri alabilirim..

Jaf dedikleri zaten flash atma eğer flash atmayı denediysen gerek yok jafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt