Nokia 701 Hard Format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 701 Hard Format
Konuyu yanlış bölüme açtıysam öncelikle kusuruma bakmayın..
Arkadaşlar bir buçuk ay falan oldu 701 aldım anlamadığım bi şekilde hafıza doldu ben de hard format atıyım dedim pcde net olmadığından pek araştırmadan tuşlarla format attım ( menü kamera ses ve power).. Meğer bellede bu işlem sorunluymuş.. Yazılımı orjinal hale getirmek istiyorum fakat flash bilmiyorum ve yeni telefonu riske etmek te istemiyorum açıkçası garantiye yollasam yazılım yükleyip yollarlar mı,yoksa tuşlarla format attığım için garanti dışı mı kalır? Şimdiden teşekkürler..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sen en iyisi Flash atmayı öğren yoksa garanti sorun çıkarabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen en iyisi Flash atmayı öğren yoksa garanti sorun çıkarabilir.

flash daha riskli.. Garanti dışı kalması saçma geliyo açıkçası sonuçta yaptığım illegal bişey değil telefonun yazılımıyla oynamadım tuşlarla format sistemini cihaza nokia koyuyor zaten ama bi yerde garanti dışı kalabilir diye okudum o yüzden konuyu açtım...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash daha riskli.. Garanti dışı kalması saçma geliyo açıkçası sonuçta yaptığım illegal bişey değil telefonun yazılımıyla oynamadım tuşlarla format sistemini cihaza nokia koyuyor zaten ama bi yerde garanti dışı kalabilir diye okudum o yüzden konuyu açtım...

arkadaşım yakınındakı kvk veya nokia shop varsa oraya götur 1 saatte flashla dosyaları tele atıp teslım ediyorlar.aldıgın günkü gibi oluyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cevahirde nokia shop var yarın bi götüreyim.
Sağolasın kardeşim.. Garanti zahmetinden kurtardın beni valla..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşım yakınındakı kvk veya nokia shop varsa oraya götur 1 saatte flashla dosyaları tele atıp teslım ediyorlar.aldıgın günkü gibi oluyor

kardeşim nokia shopu aradım yapmıyoruz kvk ya gitcen dedi.. İstanbul da nerelerde kvk var bilgin var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanma klavuzunda ve kutudakı kartta servıs adreslerı var nokıa shop nasıl bakmıyor anlamadım yazılım yuklemek zorunda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende anlamadım kvk da olur

asigsasi

asigsasi

Üye
ayarlar_telefon_telefon yönetimi_veri sil ve geri yükle yi denedin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt