ya symbian belle yaptıktan sonra telefondaki yazılım güncelleme simgesine(yeşil olan ) tıklıyorum güncellemelere bakmak için. ama güncellemeler kontrol edilemio lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıo sizdede öylemi yardı m edin nolur
ya symbian belle yaptıktan sonra telefondaki yazılım güncelleme simgesine(yeşil olan ) tıklıyorum güncellemelere bakmak için. ama güncellemeler kontrol edilemio lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıo sizdede öylemi yardı m edin nolur
androidli bır tel alaydın arkadaşım kimse seni zorladımı nokia al diye bana diyosun fırma savunma senin yaptığın nedir"Hoca verir talkını kendi yutar salkımı"misalı firma savunuyorsun
sen anlamakta zorluk çekiyorsun ben firma savunmuyorum önermiyorum.'' ben şu an mevcut işletim sistemi,mağazası en iyi hizmeti hangi firma verir ise onu tercih edeceğimi,nokia nında şu an bunun çok ama çok gerisinde olduğunu söylüyorum.Belki ileride düzeltir (umarım) ben telefonlarına cihazlarına bir şeymi dedim.işletim sistemi kötü bir cihaz ,onu kullanabilen bir cihaz ne yapabilir ki.
''
ben verdim parasını aldım şimdide hataları söylüyorum.ben bu nu tercih ettim diye bu en iyisi demiyorum senin gibi
insanları güldürmeyin birader .Komik oluyorsun.İnsanları doğru yönlendirin.Şu an için nokia bitiktir,bu bu kadar basit.Kaldıki ben n8 kullanıyorum ve hata yaptım başkalarına buradan yardımcı olmaya çalışıyorum bu kadar basit.
ben bu satırları okuyacak arkadaşlarıma bunları gözardı etmemeleri için yazıyorum bunları,burası forum değilmi,bilgilendirme paylaşma değilmi.Niye kişiselleştirdinki zaten onuda anlamadım
kullandığın telefon dan yaran var belli
siz hack ile uğraşın diğerleri sizin hackle yaptığınızı ,HACK yapmadan kullanıyor
Symbian süper olduğu için Nokia symbian la devam edecek değilmi
niye bıraktı arkadaşım symbian ı nokia ???niye işletim sistemini değiştiriyor. Kendileri farkettide bir bizlermi farkedemedik.
büyük yaran var galiba döktürmüşsün maşallah!.telefonumla hiçbir sorunum yok gayet iyi stabil durumda uygulama bollugunda haklı olabilirsin ama herşeyde uygulama bollugunu bahane etmeyin,bol uygulama isteyen istedıgine geçer sen yanlışı baştan yapmışsın zaten.telefon almadan önce beklentilerını hangı cıhaz ve sistem karşiliyorsa onu seçmeliydin.ihtiyaçlarına göre burda ne nokia'nın suçu var nede symbian'da suç sende ihtiyaçlarını karşılayacak sistemı seçseydın pişman olmazdın arkadaşım.

Seninle symbianı ,yada diğerlerini daha tartışmaya gerek yok
komik adam sın billahi
Sana laf anlatmak için demek ki o kadar döktürmek lazım
insanları yanlış yönlendirme !!!! Adama gülerler.Bu kadar basit.Sen ne nedir onu yaz,Suç bende değil ben istedim aldım,Ve pişman oldum.AMA senin gibi kıvırmıyorum.Uygulama bolluğunu bahane etmeyin ne demek ,sahi sen ne komik bir adamsınSeninle symbianı ,yada diğerlerini daha tartışmaya gerek yok
komik adam sın billahi
![]()
Arkadaş burası sorunlar ve çözümler bölümü ağlama duvarı değil, telefonunu sevmiyorsan sat yenisini al aldığın yeni cihazın bölümünde tartış yazdıklarının yeri burası değil, bir sorunun varsa yaz çözüm bulalım yoksa senden ricam boşuna yer işgal etme yardım isteyenler arada kaynamasın olur mu?
öyle bir ton mesaj atacağına az at öz at
Saat :12:00 - 00 :00 'lerden sonra at birde mesajlarını
Aklınca dalga geçiyor 
sen daha taze yenısın foruma baksaydın yeri geldıgınde nokiayı ve symbianı nasıl eleştirdigimi görürdün.aile terbiyesi almamışsın belli sana mevlana'nın güzel bir sözüyle veda edıyorum.CAHİLLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMAYA GİREMEM ÇÜNKÜ,HERZAMAN KAYBEDEN BEN OLURUM!
Mevlayı anlamadan ağzına alma bu bir ????
boş yine boş kunuşmuşsun 2007 de üye olmuşum.ne farkeder bu
anlamadım.çok yazan çok mu biliyor ...yada bilmemek sormak ayıpmı oluyor ...

öncelıkle forumdan cwrt core 1.00 adlı dosyayı tele yükle daha sonra tarayıcıdan girerek magazadan uygulama yukle kısmına bas magazanın lınkıne yonlendırır magazayı ındır tele
Birader ; ağlama duvarı küdüs'te ,bir öğren boş konuşma..ikincisi ben senin arkadaşınmıyım kimsin sen hangi uslüpla konuşuyorsun.
sanamı hatta sizemi soracağım neyi satıp alacağımı.Rica edeceksen ,uslübunuda buna göre ayarla.Yer işgal etme ne demek,sen okudunmu baştan sona yazılanları,yada benim diğer kullanıcıların yazdıklarına verdiğim cevapları.Yardım isteyenler kaynamasın diyorsun,ben bir soru sordum kişiselliştirdi bezelyenin biri.Soruya adam gibi cevap veremediği gibi insanları yanlış yönlendiriyor ,bu mudur,paylaşmak.
ben araştırdım neyin ne olduğunu biliyorum.Dedimki bu telefon sorun üzerine sorun,akşam yatarsın sabah kalkarsın takılır,bunu bir tek benmi söylüyorum.belle dediler daha adam gibi test yapmadan bizlere sunmuşlar yanlışların bini bin para.Video ve kameradan çekilen görüntüler de bile ekrana dokunup ses açamıyorsun kapatamıyorsun dedim,sizdede bu böylemi dedim.Konu buralara bezelyenin biri tarafından getirildi.daha saymaklada bitmez hataları.HACK lemek yasalmı diye sordum ne var bunda ? hacklemeden kullanmak istemek suçmu?ağrına gitti gene bir BEZELYE nin.Demogoji yaparak yönlendirmeyin.Ne ben ne siz haklı olmayabilirsiniz ama ADAM gibi tartışılır,Ama öyle burada birlik var havası yaratacaksanız sökmez birader.
BEZELYE 'yede yazayımöyle bir ton mesaj atacağına az at öz at
Saat :12:00 - 00 :00 'lerden sonra at birde mesajlarını
Aklınca dalga geçiyor
![]()