>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
security programı kurulumu telınde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yok dostum hep 1 saatteydi suanda bi saat ama yok düzelmiyor

arkadaşım senın sorunun çok basit aslında bildirim ışıkları+beklemede açık ışığı'nı açık bırakmışsın kapalı yap

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

arkadaşım senın sorunun çok basit aslında bildirim ışıkları+beklemede açık ışığı'nı açık bırakmışsın kapalı yap

ya yok arkadaşım biliyorum onu beklemede ışıgı kapalıda zaten ayrıca bekleme ışıgı yavaşca yanıp sönuyor bu hızlo hızlı yani msj gelniş gibi msj attıktan sonra cıkıyor yani iletim raporu gelmeden ekranı kılıtledıgımde yanıyor acıp tekrar kpatnca gdiyor

anlay

Üye
Arkadaşlar bendede videolardan ses çıkmıyor resmen,müzik tede vardı ayarını buldum ses seviyesini açtım.Ama kafayı yiyeceğim bunun menü içinden video da ses ayarımı var?ses yok denecek kadar az,bulamadım gitti.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.bu arada bende bugün belle ye geçirttim servise.şaşırmadım desem yalan olur,alışacağız artık.zaten bu gidişle nokia ile 10 kusur yıllık gönül bağım son bulacak.

mcx_1969

Üye
arkadaşlar symbian belle den sonra ben radyo dinlerken 4 defa ayrı ayrı zamanlarda telefon kilitlendi açma kapama tuşuna uzun süre basarak kapatabildim genelde kulaklığı takıp çıkarınca oluyor bu sorunu başka yaşayan var mı ne yapmalıyım birde tüm videoları görüntülemiyor dosyalardan girip seçince açıyor annada böyle bir şey yoktu.acaba ne yapmalıyım teşekkürler

anlay

Üye
arkadaşlar symbian belle den sonra ben radyo dinlerken 4 defa ayrı ayrı zamanlarda telefon kilitlendi açma kapama tuşuna uzun süre basarak kapatabildim genelde kulaklığı takıp çıkarınca oluyor bu sorunu başka yaşayan var mı ne yapmalıyım birde tüm videoları görüntülemiyor dosyalardan girip seçince açıyor annada böyle bir şey yoktu.acaba ne yapmalıyım teşekkürler

bana artık gına geldi valla.test etmezlermi anlamıyorum.Kaldıki ben serviste yüklettim,hani kullanıcıya bağlı eksik bir şeyolsa tamam.
bende çektiğim videolardada telefona attığım videolardada ses çıkmıyor,ses aktif değil,açamıyorum kapatamıyorum (hoş zaten ses çıkmıyor :) ) telefonun ses tuşuda çalışmıyor videoalrda.bende siteden video oynatıcı indirdim,smart video % olanı,ama bu seferde codec avc1 bulunamıyor hatası veriyor.Videoları oynatırken ileri sarınca takılıyor.Anna da bunların hiçbirini yaşamadım, ve ayrıca bella da eksik sürü ile :( tamam hack leyeceğim teli ama :) buda çözüm olmayacak işletim sistemi ve tel belli kapasite belli.bir kamera ve bir iki farklı yanı dışında elle tutulur yanıda yok bu n8 in.

larten123

larten123

Üye
1.Sorum: Hafıza kartındaki şarkılarımı Müzik Çalar'a ne yaptıysam ekleyemedim. Kullanıcı kılavuzuna baktım ama bir çözüm bulamadım.
2.Sorum: İçinde gelen hafıza kartı yerine benim diğer hafıza kartımı takarsam bir sorun olur mu çünkü kendi hafıza kartında bazı şeyler var...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
1.Sorum: Hafıza kartındaki şarkılarımı Müzik Çalar'a ne yaptıysam ekleyemedim. Kullanıcı kılavuzuna baktım ama bir çözüm bulamadım.
2.Sorum: İçinde gelen hafıza kartı yerine benim diğer hafıza kartımı takarsam bir sorun olur mu çünkü kendi hafıza kartında bazı şeyler var...

1 Ehafıza ses dosyalarına at şarkılarını kütüphaneyi yenile
2 ben değiştirdim bir sorun olmadı ama içindeki dosyaları yeni taktığım karta kopyaladım

• Beğen
Tepkiler: larten123
larten123

larten123

Üye
1 Ehafıza ses dosyalarına at şarkılarını kütüphaneyi yenile
2 ben değiştirdim bir sorun olmadı ama içindeki dosyaları yeni taktığım karta kopyaladım

Çok teşekkürler <3

Bir şu wifi sorunum hallolmadı :(

larten123

larten123

Üye
Bir de telefona ve bilgisayara usbyi bağlayınca orada telefonu modem olarak kullan diyor ya tam olarak ne işe yarıyor yani nasıl yapabiliriz??

_ardaa

_ardaa

Üye
Bir de telefona ve bilgisayara usbyi bağlayınca orada telefonu modem olarak kullan diyor ya tam olarak ne işe yarıyor yani nasıl yapabiliriz??

Telefonda ki mobil interneti pc ile paylaşmanı sağlar.

larten123

larten123

Üye
Telefonda ki mobil interneti pc ile paylaşmanı sağlar.

Nasıl yani diyelim int. paketim var telefonumda ama pcde int. bağlantısı yok bağlarsam pcden internete girebiliyor muyum?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet giriyorsun

larten123

larten123

Üye
Telefonu modem olarak kullanı etkinleştirince nasıl bağlanacağım peki??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil verıyı açarak

larten123

larten123

Üye
Peki pcdeki interneti aynı şekilde telefonda kullanabiliyor muyuz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onu yapamıyoruz işte arkadaşım

larten123

larten123

Üye
ah keşke olsaydı ne kadar güzel olurdu eve gidince deneyeceğim kardeş sağol :D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
facede fotolar küçük gözüküo annadayken böyle dğldi