>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
ya symbian belle yaptıktan sonra telefondaki yazılım güncelleme simgesine(yeşil olan ) tıklıyorum güncellemelere bakmak için. ama güncellemeler kontrol edilemio lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıo sizdede öylemi yardı m edin nolur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobil verıyi açıp denedin mi arkadaşım

mc muratx

mc muratx

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı.zip programı nasıl kullanılıyor.sıkıştırmayı bir türlü yapamıyorum,kurcaladım ama birşey çıkmadı.yardımcı olurmusunuz?

----------Eklendi @ 20:23:29 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------

ya symbian belle yaptıktan sonra telefondaki yazılım güncelleme simgesine(yeşil olan ) tıklıyorum güncellemelere bakmak için. ama güncellemeler kontrol edilemio lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıo sizdede öylemi yardı m edin nolur

benimde tl veya internet paketim olmadığı zamanlarda oluyor :

----------Eklendi @ 20:24:23 ---------- Yazıldı @ 20:23:29 ----------

benimde tl veya internet paketim olmadığı zamanlarda oluyor :

anlay

Üye
androidli bır tel alaydın arkadaşım kimse seni zorladımı nokia al diye bana diyosun fırma savunma senin yaptığın nedir"Hoca verir talkını kendi yutar salkımı"misalı firma savunuyorsun

Sen hoca'yı moca yı geçte saadete gel :) sen anlamakta zorluk çekiyorsun ben firma savunmuyorum önermiyorum.'' ben şu an mevcut işletim sistemi,mağazası en iyi hizmeti hangi firma verir ise onu tercih edeceğimi,nokia nında şu an bunun çok ama çok gerisinde olduğunu söylüyorum.Belki ileride düzeltir (umarım) ben telefonlarına cihazlarına bir şeymi dedim.işletim sistemi kötü bir cihaz ,onu kullanabilen bir cihaz ne yapabilir ki.
ben heryerde bunuda söylüyorum yine yazıyorum arkadaşım '' uygulamalar benim umurumda değil,oyunda oynamam, ben video çeker,kamera kullanırım,kullanımı çok basit diyenler için ise zaten nokia şu an için bence yine iyi.bunda problem yok.

Sen Bir zahmet soruma cevap ver ,hala cevap vermedin,verde bilelim,okuyanlar karar versin :
'' hangi işletim sistemi iyi,hangisinin mağazası iyi,uygulamaları çalmadan çırpmadan (hacklemeden) daha fazla,Nokia neden symbian dan vazgeçiyor,çok iyiyse :)
bir cevap ver kardeş.Bu zordeğil,kelime oyununu bırakta bir zahmet :) ''

beni kimse zorlamadı,sen telefon alırken seni zorlamışlar sanırım :) ben verdim parasını aldım şimdide hataları söylüyorum.ben bu nu tercih ettim diye bu en iyisi demiyorum senin gibi:) insanları güldürmeyin birader .Komik oluyorsun.İnsanları doğru yönlendirin.Şu an için nokia bitiktir,bu bu kadar basit.Kaldıki ben n8 kullanıyorum ve hata yaptım başkalarına buradan yardımcı olmaya çalışıyorum bu kadar basit.
Ben akıl vermiyorum doğruları yazıyorum.işinize gelmiyor :) ben bu satırları okuyacak arkadaşlarıma bunları gözardı etmemeleri için yazıyorum bunları,burası forum değilmi,bilgilendirme paylaşma değilmi.Niye kişiselleştirdinki zaten onuda anlamadım:)kullandığın telefon dan yaran var belli :) siz hack ile uğraşın diğerleri sizin hackle yaptığınızı ,HACK yapmadan kullanıyor :)
Hadi eyvallah.sen devam et hack'leye belle ye:) Symbian süper olduğu için Nokia symbian la devam edecek değilmi:)niye bıraktı arkadaşım symbian ı nokia ???niye işletim sistemini değiştiriyor. Kendileri farkettide bir bizlermi farkedemedik.:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
büyük yaran var galiba döktürmüşsün maşallah!.telefonumla hiçbir sorunum yok gayet iyi stabil durumda uygulama bollugunda haklı olabilirsin ama herşeyde uygulama bollugunu bahane etmeyin,bol uygulama isteyen istedıgine geçer sen yanlışı baştan yapmışsın zaten.telefon almadan önce beklentilerını hangı cıhaz ve sistem karşiliyorsa onu seçmeliydin.ihtiyaçlarına göre burda ne nokia'nın suçu var nede symbian'da suç sende ihtiyaçlarını karşılayacak sistemı seçseydın pişman olmazdın arkadaşım.

wild.cats

wild.cats

Üye
arkdaşlar n8 belle sosyal güncellemesinden sonra telefon kapandı tekrar açıldı bende mecburiyetten hard format atmak zorunda kaldım oldu ama my nokia yok fotografları düzenleyemiyorum nokianın original düzenleme programı yok ne yapabilirimm. tkrar nokia suiteden yazılımı tekrar yüklesem olur mu eski programları gelir mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telle yüklu gelen uygulamalar gelmez magaza yuklenır sorun olmaz duvar kagitları gelmeyebilir

anlay

Üye
büyük yaran var galiba döktürmüşsün maşallah!.telefonumla hiçbir sorunum yok gayet iyi stabil durumda uygulama bollugunda haklı olabilirsin ama herşeyde uygulama bollugunu bahane etmeyin,bol uygulama isteyen istedıgine geçer sen yanlışı baştan yapmışsın zaten.telefon almadan önce beklentilerını hangı cıhaz ve sistem karşiliyorsa onu seçmeliydin.ihtiyaçlarına göre burda ne nokia'nın suçu var nede symbian'da suç sende ihtiyaçlarını karşılayacak sistemı seçseydın pişman olmazdın arkadaşım.

Sana laf anlatmak için demek ki o kadar döktürmek lazım :)

insanları yanlış yönlendirme !!!! Adama gülerler.Bu kadar basit.Sen ne nedir onu yaz,Suç bende değil ben istedim aldım,Ve pişman oldum.AMA senin gibi kıvırmıyorum.Uygulama bolluğunu bahane etmeyin ne demek ,sahi sen ne komik bir adamsın:) Seninle symbianı ,yada diğerlerini daha tartışmaya gerek yok:) komik adam sın billahi:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen pisman olduysan banane beklentine ve ihtıyaçlarına göre cihaz alacaktın suçu kımseye bulma beğenmeyebılırsın eleştirı yapabılırsın ama pişmanlığının faturasını kimseden çıkaramazsın hadı senı pişmanlığınla başbaşa birakıyor kolay gelsın diyorum!

_ardaa

_ardaa

Üye
Sana laf anlatmak için demek ki o kadar döktürmek lazım :)

insanları yanlış yönlendirme !!!! Adama gülerler.Bu kadar basit.Sen ne nedir onu yaz,Suç bende değil ben istedim aldım,Ve pişman oldum.AMA senin gibi kıvırmıyorum.Uygulama bolluğunu bahane etmeyin ne demek ,sahi sen ne komik bir adamsın:) Seninle symbianı ,yada diğerlerini daha tartışmaya gerek yok:) komik adam sın billahi:)

Arkadaş burası sorunlar ve çözümler bölümü ağlama duvarı değil, telefonunu sevmiyorsan sat yenisini al aldığın yeni cihazın bölümünde tartış yazdıklarının yeri burası değil, bir sorunun varsa yaz çözüm bulalım yoksa senden ricam boşuna yer işgal etme yardım isteyenler arada kaynamasın olur mu?

SilentOne

SilentOne

Üye
oncelikle telefon alıyorsan ve bu akıllı telefon ve bütcen anca o telefona yettiyse ve iyice araştırdıysan o telefon sana yetrde artar baktın kamera 12mp oha çüş dedin almalıyım dedin ve aldın
bn c6-01 i alırken çok araştırdım zaten symbian ı 6 seneden beri kullanıyom hatalarını kusurlarını biliyorum symbianıda tanıyorum hani bu güne kadr uygulama yok diye bağırıp çaqırdımı goren varmı forumda yok neden zaten bnim işime yaran bütün uygulamaları forumda buluyorum ovi store dan 20 tane uygulama indirdim 6 sana onlarda can sıkıntısı ha bide bn c6-01 in tasarımını beğendim paran yokmuydu vardı n8 de alırdım rahat ama gerek duyma çünkü karşılaştırmasını da yaptım kamera için okadr para vermem dedim çünkü foto makinam vardı şimdi bozuldu sırf foto makina için 808 i bekliyorum alıcaqım tel yine symbian aynı özellikler değişmeyecek ama sadece foto makina ile telefonu ayrı ayrı alıcaqıma 808 i alıyım rahat olayım diyom bu yuzden ihtiyacınıza gore ürün alın araştırın test edin lütfen bilinçli kullanıcı olun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fasulye diyor ya:BİLİNÇLENELİM!

anlay

Üye
Arkadaş burası sorunlar ve çözümler bölümü ağlama duvarı değil, telefonunu sevmiyorsan sat yenisini al aldığın yeni cihazın bölümünde tartış yazdıklarının yeri burası değil, bir sorunun varsa yaz çözüm bulalım yoksa senden ricam boşuna yer işgal etme yardım isteyenler arada kaynamasın olur mu?

Birader ; ağlama duvarı küdüs'te ,bir öğren boş konuşma..ikincisi ben senin arkadaşınmıyım kimsin sen hangi uslüpla konuşuyorsun.
sanamı hatta sizemi soracağım neyi satıp alacağımı.Rica edeceksen ,uslübunuda buna göre ayarla.Yer işgal etme ne demek,sen okudunmu baştan sona yazılanları,yada benim diğer kullanıcıların yazdıklarına verdiğim cevapları.Yardım isteyenler kaynamasın diyorsun,ben bir soru sordum kişiselliştirdi bezelyenin biri.Soruya adam gibi cevap veremediği gibi insanları yanlış yönlendiriyor ,bu mudur,paylaşmak.
ben araştırdım neyin ne olduğunu biliyorum.Dedimki bu telefon sorun üzerine sorun,akşam yatarsın sabah kalkarsın takılır,bunu bir tek benmi söylüyorum.belle dediler daha adam gibi test yapmadan bizlere sunmuşlar yanlışların bini bin para.Video ve kameradan çekilen görüntüler de bile ekrana dokunup ses açamıyorsun kapatamıyorsun dedim,sizdede bu böylemi dedim.Konu buralara bezelyenin biri tarafından getirildi.daha saymaklada bitmez hataları.HACK lemek yasalmı diye sordum ne var bunda ? hacklemeden kullanmak istemek suçmu?ağrına gitti gene bir BEZELYE nin.Demogoji yaparak yönlendirmeyin.Ne ben ne siz haklı olmayabilirsiniz ama ADAM gibi tartışılır,Ama öyle burada birlik var havası yaratacaksanız sökmez birader.

BEZELYE 'yede yazayım :) öyle bir ton mesaj atacağına az at öz at :) Saat :12:00 - 00 :00 'lerden sonra at birde mesajlarını :) Aklınca dalga geçiyor :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen daha taze yenısın foruma baksaydın yeri geldıgınde nokiayı ve symbianı nasıl eleştirdigimi görürdün.aile terbiyesi almamışsın belli sana mevlana'nın güzel bir sözüyle veda edıyorum.CAHİLLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMAYA GİREMEM ÇÜNKÜ,HERZAMAN KAYBEDEN BEN OLURUM!

anlay

Üye
sen daha taze yenısın foruma baksaydın yeri geldıgınde nokiayı ve symbianı nasıl eleştirdigimi görürdün.aile terbiyesi almamışsın belli sana mevlana'nın güzel bir sözüyle veda edıyorum.CAHİLLE HİÇBİR ZAMAN TARTIŞMAYA GİREMEM ÇÜNKÜ,HERZAMAN KAYBEDEN BEN OLURUM!

Ne o şimdide özlü sözlere mi başvurdun :) Mevlayı anlamadan ağzına alma bu bir ????

aile terbiyesinden bahsedecek son kişi sensin. sen daha adam gibi yazışmayı ve terbiye kuralları çerçevesinde yazmayı tartışmayı bilmiyorsun.Öyle fasulye imiş, imalı lafları geçte düzgün yaz,almasaydın gibi emir kipleri ile İşi birde dalga geçmeye kadar götürdün.Demogojide üstüne yok .
Boş Konuşanın boş kalfası olmuşsun.Bir soru sordum nerelere getirdin,aynı soruyu senin yüzünden başka topic te sordum,insanların beğenir beğenmez nasıl yorumladıklarına bir bakta adam ol ,faydası olur sana !! bu forumda eski yeni ne demek,paylaşmanın eskisi yeniside mi var,sen ne komik adamsın çözemedim.
Mart 2011 de üye olmuşsun foruma :) boş yine boş kunuşmuşsun 2007 de üye olmuşum.ne farkeder bu :) anlamadım.çok yazan çok mu biliyor ...yada bilmemek sormak ayıpmı oluyor ...

Burada insanlara yardım edeceksen bildiğin konuda yada tavsiye niteliğinde yaz arkadaşım,doğrularıda yaz.İnsanlar bilgilensin.tavsiyem sana Kişisele girme ,benim gibi onlarda kişiseline girer.Cahilin cühelası seni.adamın bamteline dokunupta birde haklı çıkacaksınız öylemi.

Bir soru sordum nerden çıktın karşıma ceza gibi valla:):)

----------Eklendi @ 14:14:13 ---------- Yazıldı @ 14:06:22 ----------

Arkadaşlar belle yüklemesinden sonra çektiğiniz videolarda ve/veya yüklediğiniz videolardada ses i ekrana dokunup açabiliyormusunuz,annada olduğu gibi ekranı büyütüp küçültebiliyormusunuz.Birde müziklerde ses kalitesi sizdede düştümü,her türlü kalitede deneme amaçlı mp3 lerde denedim ses çok az,annada ise performans ses olarak daha iyiydi bende,sizlerdede böylemidir.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
slm arkadaşlar bu gün telefona hard format attım hard format attıktan sonra mağaza ve haritalar gitti. ovi suite tekrar sistemi geri yükleme yaptığımda haritalar ve mağaza geri gelir mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle forumdan cwrt core 1.00 adlı dosyayı tele yükle daha sonra tarayıcıdan girerek magazadan uygulama yukle kısmına bas magazanın lınkıne yonlendırır magazayı ındır tele

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
öncelıkle forumdan cwrt core 1.00 adlı dosyayı tele yükle daha sonra tarayıcıdan girerek magazadan uygulama yukle kısmına bas magazanın lınkıne yonlendırır magazayı ındır tele

peki haritalar

_ardaa

_ardaa

Üye
Birader ; ağlama duvarı küdüs'te ,bir öğren boş konuşma..ikincisi ben senin arkadaşınmıyım kimsin sen hangi uslüpla konuşuyorsun.
sanamı hatta sizemi soracağım neyi satıp alacağımı.Rica edeceksen ,uslübunuda buna göre ayarla.Yer işgal etme ne demek,sen okudunmu baştan sona yazılanları,yada benim diğer kullanıcıların yazdıklarına verdiğim cevapları.Yardım isteyenler kaynamasın diyorsun,ben bir soru sordum kişiselliştirdi bezelyenin biri.Soruya adam gibi cevap veremediği gibi insanları yanlış yönlendiriyor ,bu mudur,paylaşmak.
ben araştırdım neyin ne olduğunu biliyorum.Dedimki bu telefon sorun üzerine sorun,akşam yatarsın sabah kalkarsın takılır,bunu bir tek benmi söylüyorum.belle dediler daha adam gibi test yapmadan bizlere sunmuşlar yanlışların bini bin para.Video ve kameradan çekilen görüntüler de bile ekrana dokunup ses açamıyorsun kapatamıyorsun dedim,sizdede bu böylemi dedim.Konu buralara bezelyenin biri tarafından getirildi.daha saymaklada bitmez hataları.HACK lemek yasalmı diye sordum ne var bunda ? hacklemeden kullanmak istemek suçmu?ağrına gitti gene bir BEZELYE nin.Demogoji yaparak yönlendirmeyin.Ne ben ne siz haklı olmayabilirsiniz ama ADAM gibi tartışılır,Ama öyle burada birlik var havası yaratacaksanız sökmez birader.

BEZELYE 'yede yazayım :) öyle bir ton mesaj atacağına az at öz at :) Saat :12:00 - 00 :00 'lerden sonra at birde mesajlarını :) Aklınca dalga geçiyor :)

Uzatmaya gerek yok bölüm amacını dışına çıkıyor, bir sorunun varsa yaz yardımcı olalım.

• Beğen
Tepkiler: anlay
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
haritalar wıdgeti tamamen sılindimı

Üst Alt