Cane®
Üye
Cannot load, the product "RM-609" is not recognised. hatası veriyor arkadşlar phoenix de
videolu anlatımlar var kardeş. onları takip ederek at flashı
Cannot load, the product "RM-609" is not recognised. hatası veriyor arkadşlar phoenix de
atıcam hocamda dediğim hatayı veriyor programda
videolu anlatımlar var kardeş. onları takip ederek at flashı
rogram files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın. konu anlatımı isteyen arkadaslar video cekmekten anlamam tam anlatım için kaya kardeşimi bekleyin ama bildigim kadarı ile de size anlatmaya calısayım. belle dosyalarını indiriyosunuz. telefona phonex i kuruyosunuz. sonra phonexi nereye kurduysanız oraya gidin ( bende crogram files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın.
1-file menusunden open products diyoruz sol üst kutuya rm-609 yazıp seciyoruz.
2-flashing menusunden firmware update yi seciyoruz
3-gelen ekranda yukarda product code ın yanında 3 noktayı secıyoruz ve orda turkey white secenegini göreceksiniz(cfw mizi secmis oluyoruz yani.
4-dead phone flashı işaretliyoruz.
5-alttaki optionsa tıklıyoruz ve kırmızı dosya varsa siliyoruz...tamam diyoruz
6-son olarak refurbish e basıyoruz
resim ekleyemedim yardımcı olabildigim kadarı bu.kaya kardesım anlatımı yapıncaya kadar beklemek istemeyen olursa teamwievır ile beraber ben kurabilirim uzaktan yardımla. banada ulasabilirsiniz.
benim adım hıdır elimden gelen budur ;=) acıklayabildiysem ne mutlu...acıklayamadıysam eger affola artık

saol abim sayende yaptım sana ve kaya abime cok tesekkür ederim bu arada kaya abi geçmiş olsunkonu anlatımı isteyen arkadaslar video cekmekten anlamam tam anlatım için kaya kardeşimi bekleyin ama bildigim kadarı ile de size anlatmaya calısayım. belle dosyalarını indiriyosunuz. phonex i kuruyosunuz. sonra phonexi nereye kurduysanız oraya gidin ( bende crogram files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın.
1-file menusunden open products diyoruz sol üst kutuya rm-609 yazıp seciyoruz.
2-flashing menusunden firmware update yi seciyoruz
3-gelen ekranda yukarda product code ın yanında 3 noktayı secıyoruz ve orda turkey white secenegini göreceksiniz(cfw mizi secmis oluyoruz yani.
4-dead phone flashı işaretliyoruz.
5-alttaki optionsa tıklıyoruz ve kırmızı dosya varsa siliyoruz...tamam diyoruz
6-son olarak refurbish e basıyoruz
resim ekleyemedim yardımcı olabildigim kadarı bu.kaya kardesım anlatımı yapıncaya kadar beklemek istemeyen olursa teamwievır ile beraber ben kurabilirim uzaktan yardımla. banada ulasabilirsiniz.
benim adım hıdır elimden gelen budur ;=) acıklayabildiysem ne mutlu...acıklayamadıysam eger affola artık

saol abim sayende yaptım sana ve kaya abime cok tesekkür ederim bu arada kaya abi geçmiş olsun![]()

driver hatası.son sürüm phoenixi yükle.
----------Eklendi @ 03:06:26 ---------- Yazıldı @ 02:43:30 ----------
arkadaşlar internetim hala yok,açmadılar sıkıntılıyım,kusura bakmayın.

Emeğine, yüreğine sağlık hocam.
----------Eklendi @ 20:08:42 ---------- Yazıldı @ 20:04:47 ----------
Hocam CPU güçlendirildi derken tam olarak neyi kastettiniz acaba? Açıklayabilir misiniz? Bu bekleme süresine etki edecek bir durum mudur?
Umarım en kısa sürede internetini açarlar hocam. Sorularımız cevapsız, forum sensiz kaldı. E6'larımızla yolunu gözlüyoruz.![]()

kaya kardeşim bide su iki programı acaba e6 ya uygun hale getırebılırmıyız?
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-kilit-tusu-yapma-turkce-sorunsuz-610597.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...uttons-v1-00-0-symbian-3-unsigned-616251.html