YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bu programın özelliği teli ters çevirincede tuş kilidinin devreye girmesi

----------Eklendi @ 14:58:52 ---------- Yazıldı @ 14:55:33 ----------

bu programın özelliği teli ters çevirincede tuş kilidinin devreye girmesi.kilidi aç tikini işaretleyince açılıyor geri.artı bunun özelliği cebe attığın zaman kendini kilitlemesi

Otuz

Üye
üstad tşk ederim on numara olmuş hele yeşil kırmızı renkli tema bitirdi beni süpersin lakin senden bir şey istirham edecehim uygun görürsen paylaşmanı temenni ederim bunun birde toplu menü olanı yaparmısın rica etsem biladerim alışık olmadığını söylüyor bu menüye ben idareten menü extreme yükledim bira telefonu kasıyor ama idare ediyoruz Allah razı olsun ustam

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
üstad tşk ederim on numara olmuş hele yeşil kırmızı renkli tema bitirdi beni süpersin lakin senden bir şey istirham edecehim uygun görürsen paylaşmanı temenni ederim bunun birde toplu menü olanı yaparmısın rica etsem biladerim alışık olmadığını söylüyor bu menüye ben idareten menü extreme yükledim bira telefonu kasıyor ama idare ediyoruz Allah razı olsun ustam
eyvallah adamım.sen saolasın.allah sendende razı olsun.lakin ilk başda bende alışık değildim açık menüye yılların symbiancısı olarak,ama kullandıkca alıştım.bu daha zevkli geldi.
ama yinede çalışırım üstünde fakat istediğin gibi olurmu bilemem.çünkü çok kolay bi iş değil.idareten kendinde klasörleyip toplayabilirsin
güle güle kullan

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme07.03.2012
(modladığım font oyunlardan sonra karakter bozulması yarattığı için linkleri yeniledim,daha güzel bir font ekledim.Artı olarak özür hediyesi olarak korumalı dosya gönderimi ekledim.istediğiniz dosyayı dosya yöneticisinden x-plore kullanmaya gerek kalmadan bluetoothla gönderebilirsiniz.
rofs2'lerinizi değiştirin)

Resim eklenmiştir

• Beğen
Tepkiler: Cane®
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
usta eline sağlık deniyicem indiriyorum net biraz yavaşta :D vakti zamanında san yine sormuştum e6 nın ekranı çok küçük ve yazı boyutu çok büyük o yüzden ben font magnefier midir nedir onu kullanıyorum onu nasıl yükliyebiliriz

bide e6 yı televizyona nasıl bağladınız :S

istediğin programı konunun altında paylaştım.c: ye kur,e:de çalışmaz

Cane®

Cane®

Üye
Güncelleme07.03.2012
(modladığım font oyunlardan sonra karakter bozulması yarattığı için linkleri yeniledim,daha güzel bir font ekledim.Artı olarak özür hediyesi olarak korumalı dosya gönderimi ekledim.istediğiniz dosyayı dosya yöneticisinden x-plore kullanmaya gerek kalmadan bluetoothla gönderebilirsiniz.
rofs2'lerinizi değiştirin)

Resim eklenmiştir

teşekkürler kardeşim.özel mesaj içinde calısmaların içinde. oyunları daha denemedım de font hakkında bi yorum yapamayacagım.genelde xplore kullandıgım ıcın ve ev ekranıda tek de kaldıgı ıcın ayarları yenıden yapmaya erınıyom :) 3 gunde anca topladım telefonu :)

bide kardesım acaba bi grupmu kursan orda takılırız hem denemeler falan daha iyi olmus olur. daha sıcak bı ortam olusabılır. ki e6 sıkıntılı bi telefon uyum konusunda.

eisenhiem

Üye
bende widget yok? ve sarj daha hzli bitiyor

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler kardeşim.özel mesaj içinde calısmaların içinde. oyunları daha denemedım de font hakkında bi yorum yapamayacagım.genelde xplore kullandıgım ıcın ve ev ekranıda tek de kaldıgı ıcın ayarları yenıden yapmaya erınıyom :) 3 gunde anca topladım telefonu :)

bide kardesım acaba bi grupmu kursan orda takılırız hem denemeler falan daha iyi olmus olur. daha sıcak bı ortam olusabılır. ki e6 sıkıntılı bi telefon uyum konusunda.

grup kurayımda,ilgilenen bana destek olan bir elin parmağını geçmiyorki.işini görende bir daha geri dönmüyorki.memlekette sanırım 10 kişi kullanıyor E6yı :naughty:

sanada tavsiyem arkadaşım,sadece ayarlarını,rehberini,yerimlerini yedekle hafıza kartına.bidahaki flash attığında bu ayarlarını geri yükle.telin son kurduğun haline döner.benim belki bu 200üncü flashımdır aldığımdan beri.hep öyle yapıyorum yormuyor beni.yoksa 200 kere ayar yaptığımı düşünsene tek tek :zong:

----------Eklendi @ 20:17:33 ---------- Yazıldı @ 20:16:47 ----------

bende widget yok? ve sarj daha hzli bitiyor

sende nasıl vidget yok.telefona ne yükledin ki

lprmrtkck

Üye
birçok forumda ve bir çok alanda forumlarda dolaşıyorum senin kadar ilgilisini görmedim abi teşekkür ediyorum tüm işin rast gitsin

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
birçok forumda ve bir çok alanda forumlarda dolaşıyorum senin kadar ilgilisini görmedim abi teşekkür ediyorum tüm işin rast gitsin

rica ederim abim,ne demek.vaktim maalesef bol olduğu için elimden geleni yapıyorum.birde kurtuluş40 ve symbianist arkadaşımız var.onlarda çok ilgilidir.
buda zaten insanın içindedir.zoraki kimse kimseye birşey yaptıramıyor bu devirde.
Güle güle kullan.
Bu arada konuyu güncellemiştim,haberin vardır

lprmrtkck

Üye
evet abi haberim var ama yeni rofs2 le format atınca store bozuldu onunla uğraşıyorum :D

lprmrtkck

Üye
yok gelmedi bir daha flash attım düzeldi

chaos239

Üye
hocam bunu nasıl kuracağım bi yardımcı olurmusun harika olmuş videoyu izledim mükemmel bende E6 kullanıcısıyım yardımcı ol bana :s

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Cane®

Cane®

Üye
kardesım grup konusunda haklısın ama kendı aramızda tecrube paylasmak için bile güzel bi ortam olur. hani sen bunu yaptın oldu olmadı ben bunu yaptım oldu olmadı. ben bılgım kadar yardımcı olurum.cfw den pek anlamam hazırcıyım biraz yapılanı kullanırım ama onun harcı arastırıp bıseler yapmayı severım. elımden gelenı yaparım kısacası.ayarlardan kastımda programların falan bastan kurulması.n8de ıyıce sogudum bu ıslemden :)

sarj konusundada benım telefon 1 gunde sarj bıtıyodu. cfwden sonra suan 2. gunu daha yenı yarıya ındı sarj. (hard format-soft format-dead flash)

chaos239

Üye
Abi valla ben bunu kuramazsam uyku uyumak yasak bana kesinlikle kurmalıyım lütfen yardımcı ol bana :(

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Abi valla ben bunu kuramazsam uyku uyumak yasak bana kesinlikle kurmalıyım lütfen yardımcı ol bana :(

flash atacaksın
bu kadar :D

----------Eklendi @ 17:40:31 ---------- Yazıldı @ 17:34:42 ----------

şuan toplu menü düzenliyorum.oda bitsin hangisini beğenirsen onunla atarız.
takipde kal

----------Eklendi @ 17:42:39 ---------- Yazıldı @ 17:40:31 ----------

kardesım grup konusunda haklısın ama kendı aramızda tecrube paylasmak için bile güzel bi ortam olur. hani sen bunu yaptın oldu olmadı ben bunu yaptım oldu olmadı. ben bılgım kadar yardımcı olurum.cfw den pek anlamam hazırcıyım biraz yapılanı kullanırım ama onun harcı arastırıp bıseler yapmayı severım. elımden gelenı yaparım kısacası.ayarlardan kastımda programların falan bastan kurulması.n8de ıyıce sogudum bu ıslemden :)

sarj konusundada benım telefon 1 gunde sarj bıtıyodu. cfwden sonra suan 2. gunu daha yenı yarıya ındı sarj. (hard format-soft format-dead flash)

nereye facedenmi açalım.onun içinde devamlı takipte kalmak gerekiyor.
yeri gelir olamam,millet çıldırır sonra :D

• Beğen
Tepkiler: Cane® ve chaos239

chaos239

Üye
Abim canm bitanem aşkım :D flash atmak cartı curt herşeyi biliyorum anlıyorum bana sadece annaya geçiş olayında ki gibi açıklamalı bi yazı yazdın bunun içinde ufak bi dip not yaz ben yapayım ama abi bunu istiyorum dehşetül muazzam olmuş senin belleyi kullanamamak büyük eksikliktir:) Takibindeyim abim

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Abim canm bitanem aşkım :D flash atmak cartı curt herşeyi biliyorum anlıyorum bana sadece annaya geçiş olayında ki gibi açıklamalı bi yazı yazdın bunun içinde ufak bi dip not yaz ben yapayım ama abi bunu istiyorum dehşetül muazzam olmuş senin belleyi kullanamamak büyük eksikliktir:) Takibindeyim abim

ohaa

----------Eklendi @ 17:56:30 ---------- Yazıldı @ 17:55:40 ----------

konuya flash atma yöntemini tekrar anlatırım

----------Eklendi @ 17:58:48 ---------- Yazıldı @ 17:56:30 ----------

e biliyorsan öbür konuda niye neyi atacağız indireceğiz diye sordun

Üst Alt