YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY

matador1910

Üye
hocam çalışmalarınızı takdir ediyorum emeginize sağlık bir ricam olacak , bağzı arkadaşlar da benim gibi cfw yüklemesini becerememiş gördüğüm kadarıyla. size zahmet resimli veya videolu bir anlatım koyabilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: Cane® ve YkPkY

matador1910

Üye
hocam adim adim nasıl yapacagımızı da yazsaydınız direk pro kullanıcılara hitap ediyor bu . dosyaları indirdim öyle kaldım ne yapacagımı bilemedim . cevap veren de yok işin kötü yanı o

• Beğen
basshunter101

basshunter101

Üye
cok teşekkürler fakat birde su nasıl kuruldugunu soylerseniz yani flas nasıl atıldıgını ne kadar yapamasamda videoyu izledim cok güzel olmuş elinize sağlık :D

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar.
sayın admin tarafından gönlüm alındı.verdiğim emeklerin boşa çıkmadığını ve değerimi gördüm,verilen ceza geri alındı.
kendilerine beni anladıkları için teşekkür ederim.
kurtuluş40 kardeşimin desteğinede minnettarım.
bilmeyenler için; çünkü haksız yere iki zibidi kardeşimiz yüzünden 1ay banlanmıştım,o arada da ne tesadüfdürki laptopum sustu ve internetim kesildi
aranıza dönüyorum,laptopu tamir ettim lakin yeni internet servisinin netimi açmasını bekliyorum.videolu detaylı yüklemeyi anlatacağım.takipde kalın.
kimseyi yarı yolda bırakmadım,hepiniz aklımdasınız,pm atarak bildirim göndereceğim herkese
benim için gönülden içten bir duanız yeter.çünkü yaşadığım şu hayatta buna çok ihtiyacım var

• Beğen
Tepkiler: matador1910, Kurtuluş40, Cane® ve 1 kişi daha

chaos239

Üye
Abiciğim tekrar hoş geldin sayende çok şey öğrendim istediğim an flash atıyorum annaya geçiyorum belleye geçiyorum kafama göre oynuyorum hiç korkulacak bir durum yokmuş telefon ölse bile umrumda değil yani :) hepsi Kaya abi senin sayende Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah :)

M.Uzun

M.Uzun

Üye
hocam gerçekten görünce üzülmüştüm ban yediğinizde :) ama şimdi sizi buralarda görmek çok güzeel videoyu merakla bekliyorum e6 sizinle daha güzel olucak bunada eminim ;) iyi günler.

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Emeğine, yüreğine sağlık hocam. :tşk:

----------Eklendi @ 20:08:42 ---------- Yazıldı @ 20:04:47 ----------

Hocam CPU güçlendirildi derken tam olarak neyi kastettiniz acaba? Açıklayabilir misiniz? Bu bekleme süresine etki edecek bir durum mudur?

• Beğen
Cane®

Cane®

Üye
konu anlatımı isteyen arkadaslar video cekmekten anlamam tam anlatım için kaya kardeşimi bekleyin ama bildigim kadarı ile de size anlatmaya calısayım. belle dosyalarını indiriyosunuz. phonex i kuruyosunuz. sonra phonexi nereye kurduysanız oraya gidin ( bende c:program files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın.

1-file menusunden open products diyoruz sol üst kutuya rm-609 yazıp seciyoruz.
2-flashing menusunden firmware update yi seciyoruz
3-gelen ekranda yukarda product code ın yanında 3 noktayı secıyoruz ve orda turkey white secenegini göreceksiniz(cfw mizi secmis oluyoruz yani.
4-dead phone flashı işaretliyoruz.
5-alttaki optionsa tıklıyoruz ve kırmızı dosya varsa siliyoruz...tamam diyoruz
6-son olarak refurbish e basıyoruz

resim ekleyemedim yardımcı olabildigim kadarı bu.kaya kardesım anlatımı yapıncaya kadar beklemek istemeyen olursa teamwievır ile beraber ben kurabilirim uzaktan yardımla. banada ulasabilirsiniz.

benim adım hıdır elimden gelen budur ;=) acıklayabildiysem ne mutlu...acıklayamadıysam eger affola artık

• Beğen
Tepkiler: matador1910
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
konu anlatımı isteyen arkadaslar video cekmekten anlamam tam anlatım için kaya kardeşimi bekleyin ama bildigim kadarı ile de size anlatmaya calısayım. belle dosyalarını indiriyosunuz. telefona phonex i kuruyosunuz. sonra phonexi nereye kurduysanız oraya gidin ( bende c:program files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın.

3-gelen ekranda yukarda product code ın yanında 3 noktayı secıyoruz ve orda turkey white secenegini göreceksiniz(cfw mizi secmis oluyoruz yani.

resim ekleyemedim yardımcı olabildigim kadarı bu.kaya kardesım anlatımı yapıncaya kadar beklemek istemeyen olursa teamwievır ile beraber ben kurabilirim uzaktan yardımla. banada ulasabilirsiniz.

benim adım hıdır elimden gelen budur ;=) acıklayabildiysem ne mutlu...acıklayamadıysam eger affola artık

Teşekkürler hocam.:oke:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Cane®
basshunter101

basshunter101

Üye
konu anlatımı isteyen arkadaslar video cekmekten anlamam tam anlatım için kaya kardeşimi bekleyin ama bildigim kadarı ile de size anlatmaya calısayım. belle dosyalarını indiriyosunuz. phonex i kuruyosunuz. sonra phonexi nereye kurduysanız oraya gidin ( bende c:program files/nokia/products/rm-609) içine belle dosyalarını atıyosunuz sonrası phonex programını acın.

saol abim sayende yaptım sana ve kaya abime cok tesekkür ederim bu arada kaya abi geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Cane®
M.Uzun

M.Uzun

Üye
Cannot load, the product "RM-609" is not recognised. scan product dediğim zaman bu hatayı veriyor o yüzdende flaş bölümüne giriş yapamıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Cane®
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
driver hatası.son sürüm phoenixi yükle.

----------Eklendi @ 03:06:26 ---------- Yazıldı @ 02:43:30 ----------

arkadaşlar internetim hala yok,açmadılar sıkıntılıyım,kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
driver hatası.son sürüm phoenixi yükle.

----------Eklendi @ 03:06:26 ---------- Yazıldı @ 02:43:30 ----------

arkadaşlar internetim hala yok,açmadılar sıkıntılıyım,kusura bakmayın.

Umarım en kısa sürede internetini açarlar hocam. Sorularımız cevapsız, forum sensiz kaldı. E6'larımızla yolunu gözlüyoruz.:naughty:

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine, yüreğine sağlık hocam. :tşk:

----------Eklendi @ 20:08:42 ---------- Yazıldı @ 20:04:47 ----------

Hocam CPU güçlendirildi derken tam olarak neyi kastettiniz acaba? Açıklayabilir misiniz? Bu bekleme süresine etki edecek bir durum mudur?

şuan bende test ediyorum.lakin beklediğim uygulamalar,oyunlar ve verilen komut tepkilerinin daha hızlı olmasını bekliyordumki şuan beklediğim gibi istediğimi vermekde.minimum donma.aksi takdirde yazılımı günceller bildiririm.tabi sizlerden alacağım kullanım yorumuda önemli

----------Eklendi @ 00:49:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:09 ----------

Umarım en kısa sürede internetini açarlar hocam. Sorularımız cevapsız, forum sensiz kaldı. E6'larımızla yolunu gözlüyoruz.:naughty:

bastırıyorum.lakin mobil modemle cevap verebiliyorum sizlere.500 saatte sayfayı anca açabiliyorum :)

----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:49:43 ----------

ewet bu programı çalıştıramadım maalesef.tekrar inceleyim.sıkıntı yaratan kilit ikonu büyük tahminim,onuda küçültemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Cane®

Cane®

Üye
bu türkçe sorunsuz olarak paylasımı yapan hakan_710 kardesım bıraz ugrasmıstı benden telın ıcındekı root dosyalarını falan ıstedı onları da gonderdım ama baya ugrastı sonuc olmadı.bılgın olsun onlarla bı alakası varmı yokmu bılmıyorm.

cfw dede herhangı bı sıkıntı gormedım ben bı kac defa oyuna gırerken tel reset attı baskada bı sıkıntısı yok.elıne saglık tekrardan

peki extra buttons da kucuk duruyo kılıt ıconu o neden calısmıyokı :S

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
oyunda resetmi attı.external hd oyunundamı attı sadece.
İkon küçük durur çözünürlük yüzünden,çalışmaması farklı yere kaydetmesi,yollar hep farklı maalesef

Üst Alt