YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
Kaya abimin önceki paylaşımları ve caner arkadaşın sırayla açıklamalarını bir bir takip ettim ve flas atmanın f sini bilmezken , suan flas atabilir duruma geldim kendilerine tek tek teşekkürü bir borç bilirim allah razı olsun. Diğer arkadaşlardan da istirhamım lütfen araştırın ve öğrenin flas atmak o kadar zoor bişey degil , artık zaman olanı geliştirme zamanıdır elimizden geldiğince gerek fikir olarak gerekse bireysel yetenek olarak kaya abimize yardım edelim cfw yi bizim için elinden geldiği kadar güzelleştire bilsin ... saygılar...

Aynen kardşm bende sayelerinde öğrendm. Bundan sonra el ele vererek bu telefonla ilgili gereken sorunları beraber çözsek çok daha iyi olur. Ben elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım. Mesela benm kafamda şey var. Bu android telefonlarda fln hareketli arka planlar varya bizim telefonlarımızda neden olmuyor mesela arkaya hareketli bi akvaryum koyamıyorz veya sahilde dalgalar gelip giderken olmuyo.. Buna bi çözüm bulabilirmiyz kaya abi

• Beğen
Tepkiler: matador1910

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

lafı bile olmaz.senın kadar gorev ustlenemesemde yardım edebıldıgım kadar ederım. extra buton guzel olur duzenlemeyle bıde kardesım. ıstedıgımız uygulamayı secme gıbı bı duzenleme getırebılırmısın?

----------Eklendi @ 18:23:27 ---------- Yazıldı @ 18:22:19 ----------

mesela menu tusu kılıt olsa. extra butondakı 2 yerede uygulama koyabılsek super olur :) cok seymı ıstıyorum ne? :) ekran kucuk olduguna hemen doluyo

o kadar daha aşamadım maalesef,herşey olsa herşey güzel olur zaten.ama birazda orjinallikden çıkmamak lazım.senin o dediklerini yapmam için hem yazılımla hemde programla oynamam gerekiyorki bu sefer çok oynanıncada yazılımda düzensizlikler çıkıyor.daha öncede belirtmiştim bunu.ama yazılımın iççine düzenlediğim programla hafifçe salladığın zaman cihazı yada ters çevirdiğin zaman yada cebine attığın zaman tuş kilidi zaten devreye giriyor.ben çok severek kullanıyorum.
kullanım şeklim sensörkilitte kolaylık olsun diyede türkçeleştirmiştim,açılışda başlat-ters çevirince başlat ve titreşimi de işaretlersen memnun kalırsın ve diğer kullanan arkadaşlar içinde.

artı widget olarak entegre ettiğim favori uygulamalar işini tamamen çözer.ekranın köşesine 15 adet istediğin uygulamayı ayarlayabilirsin.tek tek ekrana uygulama koymana gerek yok.çok ızlı tepkimede.
ve artı fazlasını gereksiz gördüğüm için 20 ew ekranı açabilirsin.istediğin kadar istediğini koy.
o yüzden böyle alternatifler varken yazılımla çok oynama işine girmiyorum,girmediğim içinde öğrenemiyorum.daha farklı geliştirme çalışmalarındayım.
şuan yeni toplu menü düzenleme üzerinde çalışıyorum.daha görsel güzel hale getireceğim bi aksilik çıkmazsa.

ilgileenen tüm arkadaşlara tekrar içten teşekkür ederim.
matador kardeşimiz ne güzel ifade etmiş.flash atmak zor bişey değilki.bundan 5 yıl önce bende hiçbirşey bilmiyordum flash konusunda zaten o zamanlarda yaygın değildi ve cesaret isteyen bişeydi.güven vermiyordu.ama korkunun ecele bi faydasıda yok.herşeyi yapan anlatan konulardan tek tek uygulaya uygulaya,yapa boza,deneye deneye,o ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor onada tıklayım bunada tıklayım diye diye ki ( bozmakdan kasdım hiçbir cihaz daha elimde patlamadı ) hepsini elimde oyuncak ettim.
bide artık şimdi forumlar flashla ilgili tonlarca hem resimli hem videolu konularla dolu.artık cihazları yakma gibi bi sıkıntıda yok çünkü işlemciler daha sağlamki flas atmakdan işlemciyede bişey olmaz en fazla bot gider oda box flashla geri gelir.
o yüzden çok detaylı anlatımlara gerek duymuyorum.yoksa aynı yerde sekmeye devam ederim matador kardeşimizin dediği gibi.
şu yeni internet servisim açılsın birde videolu anlatacağım sonrasında anlatmayacğım.uzakdan yardımla sabahlara kadar desteğimle birçok şeyde geciktim birçok işim yarım kaldı.takıldığınız yerde yardımcı olurum o kadar.diğer konumdada downgradeyi detayına kadar anlatmama rağmen bile hala yığınlarca yapamıyorum sorunları var.
yapamayacak bişey yok.
bir saat üzerinde yoğunlaşılsa yeter,ben kimseden daha üstün değilim

----------Eklendi @ 01:09:43 ---------- Yazıldı @ 01:06:40 ----------

Aynen kardşm bende sayelerinde öğrendm. Bundan sonra el ele vererek bu telefonla ilgili gereken sorunları beraber çözsek çok daha iyi olur. Ben elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım. Mesela benm kafamda şey var. Bu android telefonlarda fln hareketli arka planlar varya bizim telefonlarımızda neden olmuyor mesela arkaya hareketli bi akvaryum koyamıyorz veya sahilde dalgalar gelip giderken olmuyo.. Buna bi çözüm bulabilirmiyz kaya abi

ekran koruyucu koyarız ama onada şarj aleti taşıman gerek yanında artı,belle yazılımın ekran koruyucu süresi belirlibi süreyle kısıtlı hadi onu uzattık ama yanımızada bi piriz kablo uzatmamız gerek :)

• Beğen
Tepkiler: BornToBeBest ve matador1910
Cane®

Cane®

Üye

yakup kardeşim o konuda haklısında. Ben sensor uygulamasını beceremiyorum. Tel sürekli masanın üstünde zaten. İş yerımdede evımdede. Bide favorı wıdgetını ıcıme sınerek kullanamıyorum nedenı nedır bende bilmiyorum ama içime sinmiyor.neyse bakalım calısmalarını beklıyorum. :) ah ben anlasam az karıstıracamda anlamıyorum. Anlamaya calısmayada erınıyorum :) bi sararsam işle güçle ilgilenemem diye

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=1][ı]
yakup kardeşim o konuda haklısında. Ben sensor uygulamasını beceremiyorum. Tel sürekli masanın üstünde zaten. Iş yerımdede evımdede. Bide favorı wıdgetını ıcıme sınerek kullanamıyorum nedenı nedır bende bilmiyorum ama içime sinmiyor.neyse bakalım calısmalarını beklıyorum. :) ah ben anlasam az karıstıracamda anlamıyorum. Anlamaya calısmayada erınıyorum :) bi sararsam işle güçle ilgilenemem diye
[/ı][/sıze]
bende boşlukdan sardım bu işe zaten,meslekte yatkın olduğu için pis daldım:)

matador1910

Üye
kaya abi zamanında e71 aldığımdan beri takip ediyordum igo my way diye bi navigasyon programı var bildiğim kadarıyla piyasadaki ödüllü tek navigasyon yazılımı , programın android yazılımları da çıktı . bu ara forumlarda araştırıyorum belle için çıktı var diyenler oluyo , kimisi yaptık oluyo diyo . ben cıktıgını pek sanmıyorum ilerki günlerde çıkarsa takipçisiyim . android tabanlı bu programı belle için ayarlamak mümkün mü sence ?

smhsngn

smhsngn

Üye
boot room was not detected after phone boot up. unable to start flashing hatası alıyorum arkadaşlar refurbish deyince sorun nedir bilgisi olan var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
phoenixi kaldır,nokla suitl yeniden yükleyip teli tanıt phoenixi kur.ama bunları yaparken antivirüsünü kapalı tutacaksın.driver hatası alırsın hep.

----------Eklendi @ 17:55:55 ---------- Yazıldı @ 17:53:24 ----------

kaya abi zamanında e71 aldığımdan beri takip ediyordum igo my way diye bi navigasyon programı var bildiğim kadarıyla piyasadaki ödüllü tek navigasyon yazılımı , programın android yazılımları da çıktı . bu ara forumlarda araştırıyorum belle için çıktı var diyenler oluyo , kimisi yaptık oluyo diyo . ben cıktıgını pek sanmıyorum ilerki günlerde çıkarsa takipçisiyim . android tabanlı bu programı belle için ayarlamak mümkün mü sence ?
tabanı değiştirmek lazım.emülatör çıkacakdı çıkmadı

----------Eklendi @ 17:56:37 ---------- Yazıldı @ 17:55:55 ----------

tabanı değiştirmek lazım.emülatör çıkacakdı çıkmadı

smhsngn

smhsngn

Üye
yardımın için sağol hocam dediğinizi yaptım gene olmadı aynı hatayı veriyor kısmet değilmiş sanırım :)

Cane®

Cane®

Üye
yardımın için sağol hocam dediğinizi yaptım gene olmadı aynı hatayı veriyor kısmet değilmiş sanırım :)

dead flash atma normal flash at sorunun cözülür kardes

geçen arkadasa atarken bende aynı hatayı aldım dead te. Normal atınca sıkıntısız kuruluyo.

smhsngn

smhsngn

Üye
eywallah kardeş birde öyle deneyim

----------Eklendi @ 16:37:42 ---------- Yazıldı @ 16:05:23 ----------

allah razı olsun kardeş attım dediğin gibi yapınca oldu

dead flash atma normal flash at sorunun cözülür kardes

geçen arkadasa atarken bende aynı hatayı aldım dead te. Normal atınca sıkıntısız kuruluyo.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
basshunter101

basshunter101

Üye
gizli uygulamalar derken

smhsngn

smhsngn

Üye
hocam birde telefonu ters çevirince telefon kiliti nasıl devreye giriyor? buldum hocam videoda varmış :)

Cane®

Cane®

Üye
eywallah kardeş birde öyle deneyim

----------Eklendi @ 16:37:42 ---------- Yazıldı @ 16:05:23 ----------

allah razı olsun kardeş attım dediğin gibi yapınca oldu

cümlemizden razı olsun.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
internetsizlik çok kötüymüş be ama en güzel yanı ailene daha çok vakit ayırabiliyorsun.
Lakin tek kalınca çok sıkıcı.
eskiden internetmi vardı.çevirmeli ankesör telefona at bi 10 krş evinde telefonu olan istediğin kişiyle görüş :)
biçoğunuz görmediği için o zamanı benimle dalga geçecek ama en saf hayat o zamandı...

---------- Eklendi @ 02:48:54 ---------- Yazıldı @ 02:46:59 ----------

sadece içimden geldi yazdım :-!

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
internetsizlik çok kötüymüş be ama en güzel yanı ailene daha çok vakit ayırabiliyorsun.
Lakin tek kalınca çok sıkıcı.
eskiden internetmi vardı.çevirmeli ankesör telefona at bi 10 krş evinde telefonu olan istediğin kişiyle görüş :)
biçoğunuz görmediği için o zamanı benimle dalga geçecek ama en saf hayat o zamandı...

---------- Eklendi @ 02:48:54 ---------- Yazıldı @ 02:46:59 ----------

sadece içimden geldi yazdım :-!

Senin CFW yi kurdum, eline emeğine sağlık.

Hocam benimde içimden bir şey geçiyor uzun zamandır. Fakat cesaret edemedim, yazmaya. Senden bir talebim olacak CFW ile ilgili,

Acaba sadece gereksiz ne varsa çıkarılmış, stabilitesi arttırılmış, kendiliğinden hackli, TR, En, Fr dilleri kalmış, herhangi 3 parti uygulama eklenmemiş sade bir belle hazırlaman mümkün müdür?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hazırladım fakat uzun zamandır internetim açılmadığı için birşey upload edemedim.kendi kullandığım yazılım öyle çünkü.
Ben teşekkür ederim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
hazırladım fakat uzun zamandır internetim açılmadığı için birşey upload edemedim.kendi kullandığım yazılım öyle çünkü.
Ben teşekkür ederim.

Süpersin hocam:oke: Sabırsızlıkla denemek için bekliyorum.:tşk:

beyazkoza75

beyazkoza75

Üye
eline emeğine sağlık gayet güzel olmuş

Cane®

Cane®

Üye
kardeşim extra buttons da düzenlemeler yapıyordun? Olumlu bi sonuc var mı ?

Üst Alt