tempestshine
Üye
Güzel itiraf ama beni hiç etkilemedi.
niye etkilesin ki zaten ??

Can benden 5 yaş küçükmüşsün![]()
evet Osman abi

Güzel itiraf ama beni hiç etkilemedi.

Can benden 5 yaş küçükmüşsün![]()

niye etkilesin ki zaten ??
evet Osman abi![]()

Beni etkilemedi çünkü yaşınla ilgili merak içinde değildim. Ama itiraf edebilmende bir erdemdir![]()

dextra kullanıcı adı ile sinemalar.com da sinema yorumculuğu yapar.
kendi hesabı.
imza : babası

Neden Ezilcen Diye Düşündün Biz Maxicep Ailesiyin bende 13 yaşındayım

Bu kesinlikle fake bir itiraf değil
Ben gerçektende 13 yaşındayımForumda benim yaşımda kimseyi göremedim.Kendimi çok ezik hissetim.15-16 yaşlarındakiler forumda çok.Ben ise 13 .. Yaşımın 16 olduğunu söyledim çok özür dilerim
![]()
Ama şuana kadar da bir rahatsızlık verdiğimi düşünmüyorum.Yaşıtlarıma göre bilgisayar ve telefon konusunda çok üstünüm.Ayrıca iyi paylaşımlar yapıyorum.30-35 yaşındaki koskoca adamlar saçmasapan sorular sorup saçma sapan konular açarken ben aklı başında sorular sorduğumu düşünüyorum.
Hepinizden tekrar özür dilerim abiler ve ablalar![]()
![]()
Şakası bir yana önemli olan yaş değil ...![]()
Şakası bir yana önemli olan yaş değil ...

resimdeki o kedi ben oluyorum![]()

iş işten geçti artıkİyi ki çaktırma dedik anında afişe ettin kendini![]()

adam sazan.avi yapıyor olabilri dikkat edinarkadaşım bende tam 5yıldır pc kullanıyorum ve 10yşaındaydım ozamanlar.metin2 forumlarında o yaşlarda çocuklar oldugu için ezilmedim dh ye gittim zaten birini bombarumana tutuyolardı yaşımı söylemedim çok katı insnalar var orda çok yüksek görüyoalr kendilerini liseli ilkokullu ayrımı inşallah burdada öyle değildir çünkü çok nezih üyeleri var öyle yaların falan demiyolar
----------Eklendi @ 21:20:37 ---------- Yazıldı @ 21:19:25 ----------
durun le bi dakka adam 2007de üye olmuş 8yaşındamı üye oldun sen forumaadam sazan.avi yapıyor olabilri dikkat edin

peder senin genç galiba benimki 58 yaşında
Ben üye olmadım foruma.Babam N73'üne program ararken üye olmuş.Sonra ben bu hesabı babamdan aldım![]()
peder senin genç galiba benimki 58 yaşında
39 yaşında sanırım