İtiraf Ediyorum ... Ben 13 Yaşımdayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Beni etkilemedi çünkü yaşınla ilgili merak içinde değildim. Ama itiraf edebilmende bir erdemdir :oke:

turker10

turker10

Üye
pekte mütevazi bacaksız...:ehe:ehe

Hasan

Üye
not: yukarıdaki adam teğmen

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
dextra kullanıcı adı ile sinemalar.com da sinema yorumculuğu yapar.:off:

imza : babası

Joker.

Joker.

Üye
Neden Ezilcen Diye Düşündün Biz Maxicep Ailesiyin bende 13 yaşındayım

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu kesinlikle fake bir itiraf değil :nono:

Ben gerçektende 13 yaşındayım :utan Forumda benim yaşımda kimseyi göremedim.Kendimi çok ezik hissetim.15-16 yaşlarındakiler forumda çok.Ben ise 13 .. Yaşımın 16 olduğunu söyledim çok özür dilerim :utan

Ama şuana kadar da bir rahatsızlık verdiğimi düşünmüyorum.Yaşıtlarıma göre bilgisayar ve telefon konusunda çok üstünüm.Ayrıca iyi paylaşımlar yapıyorum.30-35 yaşındaki koskoca adamlar saçmasapan sorular sorup saçma sapan konular açarken ben aklı başında sorular sorduğumu düşünüyorum.

Hepinizden tekrar özür dilerim abiler ve ablalar :D :)

:D :D Şakası bir yana önemli olan yaş değil ...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Wilde

Wilde

Üye
arkadaşım bende tam 5yıldır pc kullanıyorum ve 10yşaındaydım ozamanlar.metin2 forumlarında o yaşlarda çocuklar oldugu için ezilmedim dh ye gittim zaten birini bombarumana tutuyolardı yaşımı söylemedim çok katı insnalar var orda çok yüksek görüyoalr kendilerini liseli ilkokullu ayrımı inşallah burdada öyle değildir çünkü çok nezih üyeleri var öyle yaların falan demiyolar

----------Eklendi @ 21:20:37 ---------- Yazıldı @ 21:19:25 ----------

durun le bi dakka adam 2007de üye olmuş 8yaşındamı üye oldun sen foruma :D adam sazan.avi yapıyor olabilri dikkat edin

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende tam 5yıldır pc kullanıyorum ve 10yşaındaydım ozamanlar.metin2 forumlarında o yaşlarda çocuklar oldugu için ezilmedim dh ye gittim zaten birini bombarumana tutuyolardı yaşımı söylemedim çok katı insnalar var orda çok yüksek görüyoalr kendilerini liseli ilkokullu ayrımı inşallah burdada öyle değildir çünkü çok nezih üyeleri var öyle yaların falan demiyolar

----------Eklendi @ 21:20:37 ---------- Yazıldı @ 21:19:25 ----------

durun le bi dakka adam 2007de üye olmuş 8yaşındamı üye oldun sen foruma :D adam sazan.avi yapıyor olabilri dikkat edin

Ben üye olmadım foruma.Babam N73'üne program ararken üye olmuş.Sonra ben bu hesabı babamdan aldım :ehe

Haluk.

Haluk.

Üye
ben de 12 yasndayim varmı !

symbian.forever

symbian.forever

Üye
vayt bunu bilmiyordum ama sorun yok can. Yaş önemli değil benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...