Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA N8 POPUPClock Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydar316
Üye
Konu Sahibi
NOKİA N8 POPUPClock Sorunu
dün akşam 20:00 sonra böyle bir hata verdi ekrana hiç bir türlü işlem yapmıyor tuş kilidi kitle ayrıca nasıl bir yol izlemem gerekir yardımsı olursanız sevinirim..
[ENGİN]
Üye
tam anlayamadım sorununu
haydar316
Üye
Konu Sahibi
ana ekranda popupclock yazıyor dün akşamda beri hiçbir tuşu çalışmıyor
[ENGİN]
Üye
bişeymı yukledın tele ayrıca telın ne
haydar316
Üye
Konu Sahibi
birşey yüklemedi Nokia N8
serinaga
Üye
KARDEŞ teli resetlediniz mi hiç ??? Hatta pilini felan çıkarıp bi takın, eğer aynı hata devam ediyorsa format gerekiyor ...
power tusuna uzun sürelı bas 3 kez titrerse bırak bide onu dene
CanKartaL
Emekli Yönetici
Bubbles ın Belle ile çakışmasından kaynaklanabilen bir sorun bazen bende de oluyor ekran kilidini açıp kapatıyorum bırakıyorum öyle bir süre kendi kendine düzeliyor sonra veya telefonu açıp kapatırsan da düzelir
Bubbles ın Belle ile çakışmasından kaynaklanabilen bir sorun bazen bende de oluyor ekran kilidini açıp kapatıyorum bırakıyorum öyle bir süre kendi kendine düzeliyor sonra veya telefonu açıp kapatırsan da düzelir
Evet doğru,arasıra bende de oluyor.Bubbles tan kaynaklanıyor.
mirza42
Üye
telefonu yan çevirip menü tuşuna basınca bubblesı bekliyosun ama böyle bir sorun veriyor. dik çevir dene. yine olmazsa kilit tuşu ile aç. yanken de kilitleme.