nokia 603 yavaş oyun yükleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 yavaş oyun yükleme hakkında
arkadaşlar bu 603te bazı oyunları yüklerken geçen zamn şöyle
aspahlt6 (255mb) yaklaşık40 dk
dungeon hunter 2 (305 mb)yaklaşık 1 saat
h.a.w.x (150mb) yaklaşık 20 dk
real football (50mb) yaklaşık 25 dk

bana bir problem var gibi geldi. Oyunları oynarken kasmıyor. Sizce normal mi bu kadar uzun sürmesi?

Symbianize

Symbianize

Üye
Yok ya normal bilgisayardaki gibi hız bekleme benim tel 5800 msn 5mb 3dkda yükleniyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oyunların boyutuna bakarmısın arkadaşım neresı yavaş bunun

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
1 ghz işlemci var 1 saat nedir ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1 ghz işlemci telin hızlılığıyla alakalı bence internet hızıyla degil internetın yavaşsa tel buna bişey yapamaz

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
iyide oyunları netten indirmiyorum ki önce bilgisayara indiriyorum telefona atıp öle yüklemeyi başlatıyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşim bak bi telefo işlemciden ibaret değildir okuma yazma hızı diye birşey vardır islemcin isterse 4ghz olsun yine aynı hızda yükler şöyle düşün bi cd deki dosyaları kopyalayacan pcye 10dkda 10gb gitti aynı cdromu daha gelişmiş bir pcye taksan süre değişirmi

• Beğen
Tepkiler: umt07
bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
Kardeşim bak bi telefo işlemciden ibaret değildir okuma yazma hızı diye birşey vardır islemcin isterse 4ghz olsun yine aynı hızda yükler şöyle düşün bi cd deki dosyaları kopyalayacan pcye 10dkda 10gb gitti aynı cdromu daha gelişmiş bir pcye taksan süre değişirmi
arkadas dogru dıor ama bı sıkıntısı var o kadarda yavas yuklemez benm c6 o kadar yavas yuklemıyor

Symbianize

Symbianize

Üye
o hafıza kartına ve okuyucusuna göre değişir 603 ucuz olduğu için ucuz bişey kullanmış olabilirler

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
en iyisi anlayan birinden cevap al yada 603 kullanan baska birinden

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım toshiba class 4, oyunun dosyası hafıza kartında oluyor yükleme yerini de hafza kartı seçiyorum acaba hafıza kartı 2 işlemdi hem okuma hem yazma ikisini bir arada yaparken zorlanıyor mu dersiniz?

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
603'ün kendi hafısazı ne kadar bilmiyorum ama kapasitesi yetiyorsa birde telefon belleğini kullanarak dene

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşim bu sorunları dert etme yazılımsal değil servis bisey yapamaz

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
yani sorun varmı yoksa bu telefonlar böyle mi diye dert etmiştim diğer 603ü olan arkadaşlarda durum nasıl? Yani sorunum kişisel mi evrensel mi
bandoleros dediğini deneyip neticeyi yazarım.

Polymath

Polymath

Üye
Kardeşim o oyunlar uzun süre sürmesi çok doğal. Class 10 bir kart alırsan daha da hızlı yüklersin. Bendede 603 var oda uzun sürüyor. Ağabeyimde C6 01 var oda uzun sürüyor. Bu oyunlar nedense uzun sürede yükleniyor. Mesela 17 mb agry birds oyununu sanırım bir 20 30 dkda yükledim. 150 mb lik gt Racing oyununu 10 dk da yükledim. Oyunlardan kaynaklı olabılıyor. Kafana takma normal durum

MücahitTokgöz

asphalt 6 yı 10 dk da fln hawx ı 5 dk de pes 2011 de 5 dk civarnda yuklemstm hafıza kartna kuruyorum ne varsa sende bir problm olablr çok uzun yazdğn süreler bnde 603 kullanyorum.

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 yı 10 dk da fln hawx ı 5 dk de pes 2011 de 5 dk civarnda yuklemstm hafıza kartna kuruyorum ne varsa sende bir problm olablr çok uzun yazdğn süreler bnde 603 kullanyorum.

kardeşim hafıza kartının class ı kaç biliyor musun?

MücahitTokgöz

nasıl bakılıyor bilgilendirirmisin ? Ama markası Sandisk 8 GB

ASC33

ASC33

Üye
oyunu kurarken batarya tasarruf modundamı kuruyorsun belki oda etkiliyordur

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım bendede aynı olmuştu uygulama yöneticisine bir baktım hafıza kartına kuruyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...