nokia 603 yavaş oyun yükleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
ben classız 2 gb hafıza kartı ile asphalt 6 yı 20 dk da kurmuştum c6-01de

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bakılıyor bilgilendirirmisin ? Ama markası Sandisk 8 GB

telefondan fln bakamassın ama üztünde küçük bi şekilde yazar bide kutusunun üstünde kocaman yazar :D

----------Eklendi @ 16:22:08 ---------- Yazıldı @ 16:12:58 ----------

bir sorun var ama çözemdim oyun oynarken kasma fln olmuyor. Mesela operadan girince sayfa açılıo ama telefon 5-7- sn işlem yapmıyorken kendi wep tarayıcısından girirnce hemen açıyor ve işlem yapıyor...bu sorun operayla alakalı olabilir.. Bide geç tepki veriyor ama arada örnğin telefonu 3-5 saat elime almayıp, sonra elima alınca bi 5-6 sn tepkisiz kalıyor

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
benim n8 asphalt 6 yı 3 dkda yüklüyo

MücahitTokgöz

class 4 müş baktım ama şöyle bir durumda var depo hafızasına kurarknde aynı zamanda yüklüyor isterseniz video çekip buraya atabilirim.

SheFy

SheFy

Üye
Telle alakası yok kullandığın hafıza kartı class 4 se bu hızı normal uygulamaları hızlı yüklenmesini istiyorsan class 10 al kafan rahat olsun.

----------Eklendi @ 22:58:49 ---------- Yazıldı @ 22:58:02 ----------

Yavaş yüklüyorsa dert etme kardeşim yükleniyorsa sorun yok :)

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Telle alakası yok kullandığın hafıza kartı class 4 se bu hızı normal uygulamaları hızlı yüklenmesini istiyorsan class 10 al kafan rahat olsun.

----------Eklendi @ 22:58:49 ---------- Yazıldı @ 22:58:02 ----------

Yavaş yüklüyorsa dert etme kardeşim yükleniyorsa sorun yok :)

ama yukatdaki arkadsşında class 4 onda hızlı yükleniyormuş? Bide bugün avatar oyununu 150 mb 1dk içerisinde yükledi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım oyun dosyalarıyla alakalı bu yüksek mbli oyunu daha düşük boyutlu bir oyundan daha erken indirmesı oyunlarda olan dosya sayısına bağlı

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oyun dosyalarıyla alakalı bu yüksek mbli oyunu daha düşük boyutlu bir oyundan daha erken indirmesı oyunlarda olan dosya sayısına bağlı

hocam oyunları internetten indirsem dediğin doğru ama bilgisayardan atıp yüklüyorum oyunlar yani telefon 1kb internet bile harcamıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlatamadım galıba internet demıyorum pcden de yuklesen dosya çoklugu sebep olabılır

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım galıba internet demıyorum pcden de yuklesen dosya çoklugu sebep olabılır
ha şimdi anladım hocam özürdilerim, bu dediğinde oyununa göre yüklenme sürelerinin değiştiğini gösteriyor, mesela hangi oyunlardı hatırlamıyorum ama ikiside aynı boyuttu biri 25-30 dk diğeri 5 dk da yüklenmişti..

Haticeleri geçtikten sonra netice olarak herhangi bir sorun yok değil mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yoktur

• Beğen
Tepkiler: umt07
5ibo5

5ibo5

Üye
Bende 603 kullanıyorum . Oyunları seevdiğim için 25- 30 tane oyun var. Bende oyunları gayet hızlı yüklüyor. Aspahlt 5 i 3 dk de yükledi. Telefonu C6 ile karşılaştırmaayın bile telefonda 1 Ghz işlemci var. Senin telefonunda sorun olabilir. Ve ya hafıza kartına yüklüyosan hafıza kartında bir sorun olabilirr. Suçu direk telefonun üzerine atmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...