Sprinkle (Mükemmel bir oyun) Armv6 Hvga ve Qvga için optimize edilmiştir

Sponsorlu Bağlantılar

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Sprinkle (Mükemmel bir oyun) Armv6 Hvga ve Qvga için optimize edilmiştir
Sprinkle Tegra işlemciye sahip cihazlar için çıkmış çok kaliteli bir oyundur.Armv6 Hvga ve Qvga cihazlar için optimize edilmiştir ve Galaxy Ace'da denenmiştir ve çok stabil bir şekilde çalışmaktadır.Qvga telefonlarda çalışma garantisi veremiyeceğim ama denemekten zarar gelmez.
Not:Çalıştıramayanlar olursa Chainfire 3D yükleyip install plugin yapsın ardından denesin.

Resimler ve Video:

[video=youtube_share;SWTTVr0lvmo]http://youtu.be/SWTTVr0lvmo[/video]

Link yenilenmiştir 4shared hesabıma yükledim.

İyi eğlenceler iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: hayatcilingiri, frk uzn ve Incubus

1oyun

1oyun

Üye
Güzel bi oyuna benziyo :) inş çalışır galaxy ace 5830i

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace da calisiyor dostum bende galaxy ace kullanicisiyim sorunsuz calisiyor.eger calismazsa chainfire 3d yukleyip dene tegra oyunu oldugu icin chainfire gerekli.gayet stabil calisiyor.

umuttekin3358

Üye
Benim t20 de çalışmadı. Armv6 mı ne işlemcisi vardı heralde benimkininde. Oyuna giriyor birşeyler doluyor nokta şeklinde dolunca direk masaüstüne atıyor.

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Benim t20 de çalışmadı. Armv6 mı ne işlemcisi vardı heralde benimkininde. Oyuna giriyor birşeyler doluyor nokta şeklinde dolunca direk masaüstüne atıyor.

Chainfire 3D yükleyip CF3D driver ları install yapınca mutlaka çalışır.T20 de galaxy ace ve gio da çalıştıranlar oldu kendi ace ımda da çalışıyor Chainfire 3D ile.Aynı işlemcilere sahipler.Ayrıca oyunu ilk açtıgımda bende de aynı şekilde oldu loading dolduktan sonra masaüstüne atmıstı ardından tekrar girdim oyuna açıldı ama chainfire şart.

umuttekin3358

Üye
Chainfire 3D yükleyip CF3D driver ları install yapınca mutlaka çalışır.T20 de galaxy ace ve gio da çalıştıranlar oldu kendi ace ımda da çalışıyor Chainfire 3D ile.Aynı işlemcilere sahipler.Ayrıca oyunu ilk açtıgımda bende de aynı şekilde oldu loading dolduktan sonra masaüstüne atmıstı ardından tekrar girdim oyuna açıldı ama chainfire şart.

Peki o programı yüklemek için root olmak lazımmı ben orjinal turkcell rom kullanıyorum.

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Peki o programı yüklemek için root olmak lazımmı ben orjinal turkcell rom kullanıyorum.

Sanırım root gerekiyordu onda.fakat rootlamaktan zarar gelmez dostum garanti dışı kalmıyor diye biliyorum öyle bi durumun olmaması lazım.olsa bile tekrar unroot yapabilirsin

1oyun

1oyun

Üye
Galaxy Ace da calisiyor dostum bende galaxy ace kullanicisiyim sorunsuz calisiyor.eger calismazsa chainfire 3d yukleyip dene tegra oyunu oldugu icin chainfire gerekli.gayet stabil calisiyor.
Malesef çalışmadı galiba 5830İ modeli olduğu için çalışmadı chainfire 'yi yükleyip deneyeceğim inş çalışır çünkü hd ve 3d oyunlarda beyaz ekran hatası çok oluyor inş sorunu çözer.

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Chainfire 3D ile acilir bende ayni sekilde calistirdim.denediktn sonra bilgilendirin ilgilenirim sorunla

Incubus

Incubus

Üye
Dostum bu oyun süper ya galaxy ace ımda çalıştığına çok şaşırdım gerçekten zevkli bi oyun.üstelik tegra için normalde.

1oyun

1oyun

Üye
Chainfire 3D ile acilir bende ayni sekilde calistirdim.denediktn sonra bilgilendirin ilgilenirim sorunla
malesef çalışmadı oyun çalışıyor fakat görüntülerin yarısı yok veya farklı renkte.

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
malesef çalışmadı oyun çalışıyor fakat görüntülerin yarısı yok veya farklı renkte.

Chainfire 3D'de CF3D Driver ları install (yükleme) yaptınız mı öyle çalışıyor çünkü sorunsuz bir şekilde

1oyun

1oyun

Üye
Chainfire 3D'de CF3D Driver ları install (yükleme) yaptınız mı öyle çalışıyor çünkü sorunsuz bir şekilde
teşekkürler çalıştı :)

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Calistigina sevindim hayirli olsun :)

Mehmet yasir ac

Üye
Merhaba konuyla alakasiz bndede ace var temple run icin armv6 apk lazimmis nereden dosdogru indirebilirim

Üst Alt