Pinball HD for Tegra [Tilt] Şimdi Hvga ve Qvga da Armv6'larda Sorunsuz Çalışmakta.Favori Tilt Oyunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Pinball HD for Tegra [Tilt] Şimdi Hvga ve Qvga da Armv6'larda Sorunsuz Çalışmakta.Favori Tilt Oyunum
Çoçukluğumuzun vazgeçilmez oyunudur pinball.Atarilerde oynamayanımız yoktur :D Galaxy Ace ım için bulabildiğim en hoş Pinball oyunuyla da karşınızdayım.
Adından da anlaşıldığı gibi Pinball HD,Tegra işlemcili cihazlar için çıkmış tilt oyunudur.Gerçekten kaliteli grafiklere sahip ve boş zamanlarda oynayabileceğimiz zaman geçirmek için ideal bir oyun.Ayrıca oyunda keşfettiğim bi özelliği oyunu 3d oynamamıza yarıyor diyebilirim.Ayarları birz kurcalarsanız görebilirsiniz renkleri değiştiriyosunuz böylece 3D gibi mavi ve kırmızı katman olusuyor.3D gözlükle deneyebilirsiniz işe yarayabilir.

Not:Bu oyunu çalıştırabilmek için Chainfire 3D yüklü olmalı ve nvidia driverlarının yüklenmesi gerekiyor.
Yükleyemeyenler bu konudan yararlanabilir.Tıklayınız

Galaxy Ace'da test edilmiştir.

Ekran görüntüleri:

• Beğen
Tepkiler: buminkan, ebu_ubeyde ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:tşk:

Deleted.

Üye
çok severim bu oyunu yaa :) hemen indiriyorum :tşk: :)

selami023

Üye
chainfire 3d versiyon yükledim 3 drieverıda yükledim fakat tegra oyunları maaesef açılmadı bende arc s

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
chainfire 3d versiyon yükledim 3 drieverıda yükledim fakat tegra oyunları maaesef açılmadı bende arc s

Dostum bu Hvga versiyonu oldugu için çalışmamış olabilir.Şimdi bi tane upload ediyorum onu bi denersin upload bitince ekliyeceğim

----------Eklendi @ 22:25:59 ---------- Yazıldı @ 21:38:03 ----------

Dostum 2 adet apk buldum bu wvga ve nonthd cihazlar için olması gerekiyor.Bunları deneyip sonucu yazarsan sevinirim ona göre ilk mesaja ekliyeceğim wvga için.

selami023

Üye
Dostum bu Hvga versiyonu oldugu için çalışmamış olabilir.Şimdi bi tane upload ediyorum onu bi denersin upload bitince ekliyeceğim

----------Eklendi @ 22:25:59 ---------- Yazıldı @ 21:38:03 ----------

Dostum 2 adet apk buldum bu wvga ve nonthd cihazlar için olması gerekiyor.Bunları deneyip sonucu yazarsan sevinirim ona göre ilk mesaja ekliyeceğim wvga için.

Dostum denedim Pinball HD v1.0.2077 - NON-THD bu telefonumda çalştı (arc s ) sorunsuz bir şekilde Tegrala Oyunların Hepsi NON -THD ye dönüştürülebilirmi acaba?

xAsopos

xAsopos

Üye
    Konu Sahibi
Dostum denedim Pinball HD v1.0.2077 - NON-THD bu telefonumda çalştı (arc s ) sorunsuz bir şekilde Tegrala Oyunların Hepsi NON -THD ye dönüştürülebilirmi acaba?

Bazıları için yapılabilir sanırım ama senin için (ve diğer wvga kullanıcıları için) değişen bi durum olmaz.Çünkü sizin telefonların işlemcileri de gayet iyi oluyor ve chainfire ile tüm Tegra oyunlarını oynayabilirsiniz.İlk mesajdaki Hvga versiyonu ondan calısmadı ama onun dısında sizin telefonlarınızda hepsi rahat çalışır zaten.

by-devilboy

by-devilboy

Üye
Link Ölmüş....

erkanaymak

erkanaymak

Üye
bir kaç tane daha pinball denedim açmadı bu olur umarım
ama site kapatılmış inmiyor yine de:tşk:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
link sağlam az sonra upload ederim bende indi

---------- Eklendi @ 17:01:06 ---------- Yazıldı @ 15:55:16 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt