merhaba arkadaşlar 1-2 haftaya laptop alacağım öneride bulunacak arkadaşlar varmı ?
seroreyiz Üye Konu Sahibi 1400 tlye kadar laptop önerisi merhaba arkadaşlar 1-2 haftaya laptop alacağım öneride bulunacak arkadaşlar varmı ?
bthngngr Üye casper dan bakmanı tavsiye ederim ucuz ve iyi [h=2] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/h] [h=3] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/h] Intel® Core™ i3-2350M İşlemci Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows® 7 Home Basic (64 Bit) 4 GB DDR3 Bellek 2 GB ATI Radeon HD6470 Switchable Graphics Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) 1.399 TL KDV Dahil
casper dan bakmanı tavsiye ederim ucuz ve iyi [h=2] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/h] [h=3] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/h] Intel® Core™ i3-2350M İşlemci Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows® 7 Home Basic (64 Bit) 4 GB DDR3 Bellek 2 GB ATI Radeon HD6470 Switchable Graphics Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) 1.399 TL KDV Dahil
seroreyiz Üye Konu Sahibi oyun oynarım fakat kesinlikle en yüksek çözünürlük oynayacağım diye bi şey söylemiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ?
oyun oynarım fakat kesinlikle en yüksek çözünürlük oynayacağım diye bi şey söylemiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ?
futbol123 Üye seroreyiz' Alıntı: oyun oynarım fakat kesinlikle en yüksek çözünürlük oynayacağım diye bi şey söylemiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı iyi değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu modellere bak dostum
seroreyiz' Alıntı: oyun oynarım fakat kesinlikle en yüksek çözünürlük oynayacağım diye bi şey söylemiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı iyi değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu modellere bak dostum
futbol123 Üye seroreyiz' Alıntı: kardeş en fazla 1400 tl verebilirim yinede teşekkürler önerin için Genişletmek için tıkla ... senin gösterdiğin laptop 1664tl kardeşim
seroreyiz' Alıntı: kardeş en fazla 1400 tl verebilirim yinede teşekkürler önerin için Genişletmek için tıkla ... senin gösterdiğin laptop 1664tl kardeşim
futbol123 Üye seroreyiz' Alıntı: he kardeş haftasonu 1400 e düşüyo belirtmeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla ... e tamam benim gösterdiklerimde düşüyor fiyatı
seroreyiz' Alıntı: he kardeş haftasonu 1400 e düşüyo belirtmeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla ... e tamam benim gösterdiklerimde düşüyor fiyatı