701 kullanan arkadaşlar bakabilirmi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eferot

Üye
    Konu Sahibi
701 kullanan arkadaşlar bakabilirmi???
bende 701 var totalde ram normal c:tel hafıza 628mb e:hafıza 6647mb bu normalmi sizdede öğlemi normalde totalde c:1gb e:8gb olmalı hadi sistem aldı diyelim c:400mb e:1.5gb bu çok degilmi kafama takıldı saygılar...

storovi

Üye
Selam,
bendede su anda telefon hafiza:450 mb(tüm orjinal ve extradan programlar kuruluyken) , e hafiza:5,3 gb yani bu degerler normaldir heralde cünkü telefon cok hizli ve hersey yolunda...iyi forumlar

SilentOne

SilentOne

Üye
ozamn sorun yok :D

eferot

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
bendede su anda telefon hafiza:450 mb(tüm orjinal ve extradan programlar kuruluyken) , e hafiza:5,3 gb yani bu degerler normaldir heralde cünkü telefon cok hizli ve hersey yolunda...iyi forumlar
a.s kardeş kalanı boşver ben totalden bahsettim xploreden yada pcden görebilirsin bakarsan ilgin için tşklr

----------Eklendi @ 20:50:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:10 ----------

arkadaşı total diyorum yani olması gereken nasıl sorun yok iyi oku anlatamadım galiba tşklr

hellord

hellord

Üye
bende de aynıydı aldıgım zaman

sametsalih

sametsalih

Üye
701 C:640MB dır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım tel kendı hafızasını ve hafıza kartının küçük bir bölümùnü kendine saklar hafızayı tam doldurup telı yormamak icin test etmek isterseniz misal boş bır hafıza kartınin 8gblık oldugunu duşunursek bunun 7.5 veya 7.4 olarak boş gôsterır

eferot

Üye
    Konu Sahibi
701 C:640MB dır.
tşklr701deki1gb ne o zaman tel hafıza değilmi?

----------Eklendi @ 00:25:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:19 ----------

arkadaşım tel kendı hafızasını ve hafıza kartının küçük bir bölümùnü kendine saklar hafızayı tam doldurup telı yormamak icin test etmek isterseniz misal boş bır hafıza kartınin 8gblık oldugunu duşunursek bunun 7.5 veya 7.4 olarak boş gôsterır
tşklr aynen bende o kadar bekliyordum 7.4 olması gereken 6.6 olmuş sistem 1.4 ayırmış çok değilmi? C7de senin anlattığın gibiydi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
boş'kenmi 6.6 gözüküyor hafıza

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyleyse sorun yok arkadaşım 701 ın işlemcısı daha farklı 1gb işlemcı oldugunu bilıyoruz 1.4 lük bölümü işlemcıye ayırması dogal bence sonuçta ayıracağı bölümü tel kendi belırlıyor bosuna akıllı tel demıyorlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
işlemci ile hafıza arasında ne fark var bu arada çok fark var işlemci asla telefon hafızasından yemez remden yerse yer
bide nokianın programları işletim sistemlerini bazı dosyaları flen fisman fındık fıstık derken 1 gb den sana 600 kalıyordur diyecen 400 mb ye noldu bunun 100 unu çıkar 300 diyelim bırakta belleyi tam sürüm olarak kullanıyonuz ve belle 2 işletm sisteminin birleşimi ile oluşuyor oda normal yani

eferot

Üye
    Konu Sahibi
öyleyse sorun yok arkadaşım 701 ın işlemcısı daha farklı 1gb işlemcı oldugunu bilıyoruz 1.4 lük bölümü işlemcıye ayırması dogal bence sonuçta ayıracağı bölümü tel kendi belırlıyor bosuna akıllı tel demıyorlar.
doğru ama 1.4 çok. bide romdan 400mb ayırmış tel hafıza rom değilmi?

----------Eklendi @ 01:38:50 ---------- Yazıldı @ 01:15:58 ----------

işlemci ile hafıza arasında ne fark var bu arada çok fark var işlemci asla telefon hafızasından yemez remden yerse yer
bide nokianın programları işletim sistemlerini bazı dosyaları flen fisman fındık fıstık derken 1 gb den sana 600 kalıyordur diyecen 400 mb ye noldu bunun 100 unu çıkar 300 diyelim bırakta belleyi tam sürüm olarak kullanıyonuz ve belle 2 işletm sisteminin birleşimi ile oluşuyor oda normal yani
tşklr bunları bende biliyorum başka bir 701e bakma şansım olmadı ben bendekiyle aynımı onu araştırıyorum sistemin ayırdığı değerler bana fazla geldi hepsi o. O zaman sistem tam sürüm olduğundan kaynaklanıyor hepinize çok tşkrlr...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlamadım nasıl 2 işletım sıstemının birleşimınden olusuyor belle

SilentOne

SilentOne

Üye
linux ün kernal çekirdek tabanı var yoksa hayatta symbian okadr açık kaynakla değiştirilemez
çünkü bir çok kod tabanı linüx in ki ile aynı yani bu farkettim :D

sametsalih

sametsalih

Üye
1 Gb işlemci hızı oluyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim hiç yorma kendini ben de 701 kullanıyorum ilk aldığımda güncelleme yapılmadan boş alanım 8.0 gb den 7.0 falandı güncellemeyi yaptım ve senin değin kadar yer kaldı... Arkadaşlar haklı bence çünkü belle iki işletim sisteminden oluyor ve 701 de akıllı telefon formatında... Bence bu gayet normal hem boşver takma kafana elindeki telin o kadar iyi yönü varken buna neden takılıyorsun ki...:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt