Arkadaşım çok ama çok saçma bir yorum yapmışsın . Madem illegal kullanmayacaksın sana tavsiyem 3310 .
Android alsan Rom var Root var , iOS dersen Jailbreak var Tweak var yani illegal yollardan kurtuluşun yok .
secret : Yorum saçma değil,senin işine gelmemiş

legal kullanırsan parasını öder alırsın ,bu kadar basit.Parasını vermez hack yaparsan ,bu çalmak'tır.suç'tur.bir kere ben burada markaların yada firmaların avukatı değilim,sende ,kimsede değil.Biz tüketiciyiz.ben verdiğim paranın hakkını isterim.Seni bilmem.diğer markalarım uygulama mağazası ile nokianın mağazası aynımı diyorsunuz

yapmayın etmeyin

Düşünceler fikirler kişileri bağlar

isteyen okur değerlendirir,kendince nasıl ise öyle yapar,uygular.Evet sende haklısın ülkem halkı illegale alışık

oyüzden bence sen 3310 al

ben senin gibi hacklemedende kullanabileceğim seçimi yaptım

illegal işlerle işim olmaz

parasını veririm karşılığınıda isterim

dediğim gibi sen devam et illegal'e
Diğer arkadaşım (kocaşahin) zaten video da ,kendi çektiğim dahil,kamera görüntülerindede ses çok az,ekranda açma kapama seçeneği gelmiyor,yukarı basınca çıkıyor.Servise niye götürdüm

çünkü nokia n8'im 3 defa kilitlendi,en son geçen hafta gece yatarken bıraktığım cihaz sabah açılmadı

bende servise götürüp bu üçüncü oldu dedim,belki bildikleri bir şey vardır diye.Ayrıca sanada teşekkür ederim,bir soru sordum ,soruya gereken cevabı verme nezaketini gösteren bir sen oldun.video ve kamera ses sorunum için güncelleme bekleyeceğim.Birde codec avc 1 codek sorunumu nasıl halledebilirm,yardımcı olabilirsen sevinirim.
diğer arkadaşım (rizengin) asıl sen taraflı olma,marka yada firma savunma

ben bu güne kadar sadece nokia kullandım .Ama artık siz kabul etsenizde etmesenizde nokia ipin ucundadır.ben yada siz haklı olun benim umurumdada değil

söylemle haklı olunmuyor

ben gerçeğe bakarım.rakamlar,incelemeler satışlar ne derseniz deyin her şey belli.Sizede aynı şeyi sorayım ; nokia uygulama mağazası ile android mağazası aynımı,hangisi daha iyi hizmet veriyor kullanıcılarına

legal mümkünse ,illegal değil

siz telefonunuza canlı wallpaper koyabiliyormusunuz

ben n8 imde koyamadımda

siz android mağazada oyunlara bir bakın

nokiada atariye mahkumsunuz,bunlar sadece bir kaç basit örnek

resim,video bir sürü uygulama onlarda tonlarca,hemde ücretsiz,hacklemeden

bu arada ben iyi yanı nıda yazdım 1-2 sayfa önce kamera ,video da az da olsa iyi dedim ha birde hdmi ile tv ye bağlanıp oyun oynamakta fena değil

başkada bir farkı yok.Eşimde iphone 4 var

dolayısıyla farkları net görüyorum
Yinede hepinize tekrar teşekkür ederim,cevaplama nezaketiniz için.Zaten n8 imi kızıma vereceğim,yeni tel seçimim bende kalsın

savunmuş olmayayım markaları