>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
nokia n8 bellede turkcell hattımı çıkartıp başka bir turkcell yada vodafone hat taktığımda mobil security diye kilit çıkıyor ve güvenlik kodu istiyor kendi belirlediğim güvenlik kodunu giriyorum kabul etmiyor 1234 yada 12345 denedim yine kabul etmedi bu nedir anlamadım tekrar turkcell hattımı taktığımda mobil security çıkmıyor başka hatları deneyince hemen kilit çıkıyor ayarlardan sim değişirse kilitle yede baktım açık değil neden böyle yapıyor bilen varmı yada kkodu bilen varmı nedir acaba kodu yardım lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadasım f.security ile telıni başka hatlara kapatmışsın açman gerekir

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
arkadasım f.security ile telıni başka hatlara kapatmışsın açman gerekir
teşekkürler arkadaşım sağolasın ama yine sorun var f.security e girdim sim değişirse kilitle bölümünde değiştir dedim ama malesef şifreyi istiyor değiştiremiyorum sileyimmi proğramı ne yapayım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kaldırmayı dene yüklemelerden uygulama kullanılıyor desede kaldır bakalım ne tepki verecek

----------Eklendi @ 23:34:23 ---------- Yazıldı @ 23:32:16 ----------

yada dört 0000 la dene

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
kaldırmayı dene yüklemelerden uygulama kullanılıyor desede kaldır bakalım ne tepki verecek

----------Eklendi @ 23:34:23 ---------- Yazıldı @ 23:32:16 ----------

yada dört 0000 la dene
allaha şükür buldum sonunda şifreyi hemen değiştirdim şimdi başka hattı taktım açıldı çok çok teşekkürler arkadaaşım sağolasın iyiki varsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım çok gereklı degilse f securityi kaldır

rizaaktepe

Üye
merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı ----------bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok

anlay

Üye
Arkadaşlar bendede videolardan ses çıkmıyor resmen,Birde video da ses açma kapama ekranda çıkmıyor??? müzik tede vardı ayarını buldum ses seviyesini açtım.Ama kafayı yiyeceğim bunun menü içinden video da ses ayarımı var?ses yok denecek kadar az,bulamadım gitti.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Bir kontrol etseniz sizdede böylemi.
Ben başka video oynatıcı yükledim siteden smart video oda codec hatası veriyor (avc1 codec bulunamadı ) bunu nasıl bulurum.Lütfen bilen biri varsa bir yanıtlarsa sevineceğim.

----------Eklendi @ 03:15:44 ---------- Yazıldı @ 03:09:50 ----------

merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı ----------bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok

bence artık nokia alma,arkadaşım.Bu symbian mış belle imiş,anna mış hepsi boş.Ben nokia n8 aldım bin pişmanım 10 küsur yıllık nokia kullanıcılığım bitti.artık nokia almam.işletim sistemini geç,adam gibi uygulaması bile yok.sanki çok çeşitleri varmış gibi çoğuda paralı.(kimse çıkıpta hack yap o zaman görürsün demesin millet hack yapmadan mağazalarından neler indiriyor) Yinede karar senin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
seninde mağazan var dostum video olayına gelınce yuksek cözunurklu videolarda bu tür sorunlar olur kaldiki şu anda herkeste flv video izleyememe sorunu var yakında bır guncelleme gelır sorunlar için

Faskel03

Üye
arkadaslar bende nokia E6 var. benim sorunum telefona belle sürümünü yükledikten sonra çektiğim fotoğraflar galeriye gitmiyor ve hafızadaki fotolarda aynı. dosya yöeticisinden girmek zorunda kalıyorum. videolar da aynı şekılde VİDEOLAR da gözükmüyor nedense. telefonu bidaha güncelledim olmadı. format çektim olmadı. orjinal ayara dön dedim olmadı. neyapmalıyım acaba....??

anlay

Üye
seninde mağazan var dostum video olayına gelınce yuksek cözunurklu videolarda bu tür sorunlar olur kaldiki şu anda herkeste flv video izleyememe sorunu var yakında bır guncelleme gelır sorunlar için

eğer bana cevap verdiyseniz sağolun,ancak mağazaları karşılaştırmanızı rica ederim,farkı görürsünüz.Nokia mağazası kötü.diğer mağazalarda adamların uygulamaları parasız,bizde o uygulamalar için para vermeyeceksek cihazları anca h..ck yapmamız lazım :)
Video konusuna gelince benim çektiğim videolardada normal avi v.s görünülerdede ses neredeyse hiç çıkmıyor.Hatta video menümde ses açma özelliği aktif değil!!! flv v.s zaten codec avc 1 hatası veriyor.ama benim sorunum normal kendi kamerasıyla çektiğim videolar dahil ses sorunu var.bu sizde böylemi videolarınızda ses açma aktifmi?bunu söylerseniz sevinirim.teşekkürler.biri kontrol edipte ses açma kapama geliyormu söylermi lütfen ???yoksa tamamı böylemi. zaten lanet olsun bu nokia ya..symbian mış,annaymış belleymiş....bir daha büyük konuşmayayım ama alırsam.......

kocasahin

kocasahin

Üye
Arkadaşlar bendede videolardan ses çıkmıyor resmen,Birde video da ses açma kapama ekranda çıkmıyor??? müzik tede vardı ayarını buldum ses seviyesini açtım.Ama kafayı yiyeceğim bunun menü içinden video da ses ayarımı var?ses yok denecek kadar az,bulamadım gitti.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Bir kontrol etseniz sizdede böylemi.
Ben başka video oynatıcı yükledim siteden smart video oda codec hatası veriyor (avc1 codec bulunamadı ) bunu nasıl bulurum.Lütfen bilen biri varsa bir yanıtlarsa sevineceğim.

----------Eklendi @ 03:15:44 ---------- Yazıldı @ 03:09:50 ----------

bence artık nokia alma,arkadaşım.Bu symbian mış belle imiş,anna mış hepsi boş.Ben nokia n8 aldım bin pişmanım 10 küsur yıllık nokia kullanıcılığım bitti.artık nokia almam.işletim sistemini geç,adam gibi uygulaması bile yok.sanki çok çeşitleri varmış gibi çoğuda paralı.(kimse çıkıpta hack yap o zaman görürsün demesin millet hack yapmadan mağazalarından neler indiriyor) Yinede karar senin.

arkadaşım bende C6-01 var annada yıda - belleyide pc den kendim güncelledim ve tlf umda hiç bir problemim yok inanın tavsiye ederim süper bir cihaz ya oğlumda N8 var değişelim deyip duruyor nazlanıyorum ama kamarası için tav olacam heralde nokia mı değiştirir isem inanın sadece daha iyi nokia ile olur başka marka tanımam saygılar. :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herkeste öyle arkadaşım hafıza kartındakı dcim 100nokia klasöründe toplanıyor çare yok

mcalisir

Üye
sosyal ağlar güncellemesini kurdum fakat çalışmıyor sizde de öyle bi sorun var mi millet?

anlay

Üye
arkadaşım bende C6-01 var annada yıda - belleyide pc den kendim güncelledim ve tlf umda hiç bir problemim yok inanın tavsiye ederim süper bir cihaz ya oğlumda N8 var değişelim deyip duruyor nazlanıyorum ama kamarası için tav olacam heralde nokia mı değiştirir isem inanın sadece daha iyi nokia ile olur başka marka tanımam saygılar. :oke:

Annada ben kendim pcden güncelledim sorun yoktu,bellede servise güncellettim sorunun bini bin para derler ya ,öyle.neyse asıl konu benim soruma cevap alamadım yanlız kusura bakmayın.'' Ben video larda sizde ses açma kapama aktif olarak geliyormu?bunu öğrenmek istiyorum.''
Ayrıca nokia nın mağazası uygulamaları ile (hacklemeyi söylemeyiniz legal ken niye illegal bir iş yapayım para veriyorum legal olmalı ) android mağazaları sizce aynımı?nokianın hergeçen gün kötüye gittiğini göremiyormuyuz,dünya yazıyor söylüyor.Ben zaten 2 sayfa geride N8 imin foto ve kamerası dışında fazla elle tutulur bir yanı olmadığını belirtmiştim.Yeni telefon alacaklarada Sakın ama sakın NOKİA almayın derim.En azından şimdilik bunu söylerim,windows işletim gelince ne olur bilemem.Araştırın,okuyun,karşılaştırın bunu görürsünüz.ayrıca Nokia n8 imi hacklemem lazımki uygulamalara erişeyim:)yoksa devri bitmiş uygulamalarla eğlenirsiniz.benim bir önceki telefonumda n70 di,bende hep nokia kullandım.Ama bende sizin aksinize şunu söyleyeyim,Bir sonraki telefonum ASLA NOKİA olmayacak,Paramı boşa harcamayacağım.Umarım yeni tel seçiminde arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmazlar.

kocasahin

kocasahin

Üye
Annada ben kendim pcden güncelledim sorun yoktu,bellede servise güncellettim sorunun bini bin para derler ya ,öyle.neyse asıl konu benim soruma cevap alamadım yanlız kusura bakmayın.'' Ben video larda sizde ses açma kapama aktif olarak geliyormu?bunu öğrenmek istiyorum.''
Ayrıca nokia nın mağazası uygulamaları ile (hacklemeyi söylemeyiniz legal ken niye illegal bir iş yapayım para veriyorum legal olmalı ) android mağazaları sizce aynımı?nokianın hergeçen gün kötüye gittiğini göremiyormuyuz,dünya yazıyor söylüyor.Ben zaten 2 sayfa geride N8 imin foto ve kamerası dışında fazla elle tutulur bir yanı olmadığını belirtmiştim.Yeni telefon alacaklarada Sakın ama sakın NOKİA almayın derim.En azından şimdilik bunu söylerim,windows işletim gelince ne olur bilemem.Araştırın,okuyun,karşılaştırın bunu görürsünüz.ayrıca Nokia n8 imi hacklemem lazımki uygulamalara erişeyim:)yoksa devri bitmiş uygulamalarla eğlenirsiniz.benim bir önceki telefonumda n70 di,bende hep nokia kullandım.Ama bende sizin aksinize şunu söyleyeyim,Bir sonraki telefonum ASLA NOKİA olmayacak,Paramı boşa harcamayacağım.Umarım yeni tel seçiminde arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmazlar.
Selamlar niçin servise gitme ihtiyacı hissetin bilmiyorum ama neyse vidio seyrederken ses açma kapatma tuş kilidinin üzerindeki yan düğmeye bas artı,eksi farketmez ekranın sol tarafında ses kontrol işaretini göreceksiniz en azından bende öyle heçklemeyi de hiç düşünmedim telefonda
android veya windows işletim ikullanmadan yorum yapmamda yanlış olur saygılar. :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım çok ama çok saçma bir yorum yapmışsın . Madem illegal kullanmayacaksın sana tavsiyem 3310 . ;) Android alsan Rom var Root var , iOS dersen Jailbreak var Tweak var yani illegal yollardan kurtuluşun yok . :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
boşver dostum sorunundan çok diger sistemlerı savunur olmuş

anlay

Üye

Arkadaşım çok ama çok saçma bir yorum yapmışsın . Madem illegal kullanmayacaksın sana tavsiyem 3310 . ;) Android alsan Rom var Root var , iOS dersen Jailbreak var Tweak var yani illegal yollardan kurtuluşun yok . :)

secret : Yorum saçma değil,senin işine gelmemiş:) legal kullanırsan parasını öder alırsın ,bu kadar basit.Parasını vermez hack yaparsan ,bu çalmak'tır.suç'tur.bir kere ben burada markaların yada firmaların avukatı değilim,sende ,kimsede değil.Biz tüketiciyiz.ben verdiğim paranın hakkını isterim.Seni bilmem.diğer markalarım uygulama mağazası ile nokianın mağazası aynımı diyorsunuz :) yapmayın etmeyin :) Düşünceler fikirler kişileri bağlar :) isteyen okur değerlendirir,kendince nasıl ise öyle yapar,uygular.Evet sende haklısın ülkem halkı illegale alışık ;) oyüzden bence sen 3310 al ;) ben senin gibi hacklemedende kullanabileceğim seçimi yaptım :) illegal işlerle işim olmaz:) parasını veririm karşılığınıda isterim :) dediğim gibi sen devam et illegal'e :)

Diğer arkadaşım (kocaşahin) zaten video da ,kendi çektiğim dahil,kamera görüntülerindede ses çok az,ekranda açma kapama seçeneği gelmiyor,yukarı basınca çıkıyor.Servise niye götürdüm:) çünkü nokia n8'im 3 defa kilitlendi,en son geçen hafta gece yatarken bıraktığım cihaz sabah açılmadı :) bende servise götürüp bu üçüncü oldu dedim,belki bildikleri bir şey vardır diye.Ayrıca sanada teşekkür ederim,bir soru sordum ,soruya gereken cevabı verme nezaketini gösteren bir sen oldun.video ve kamera ses sorunum için güncelleme bekleyeceğim.Birde codec avc 1 codek sorunumu nasıl halledebilirm,yardımcı olabilirsen sevinirim.

diğer arkadaşım (rizengin) asıl sen taraflı olma,marka yada firma savunma:) ben bu güne kadar sadece nokia kullandım .Ama artık siz kabul etsenizde etmesenizde nokia ipin ucundadır.ben yada siz haklı olun benim umurumdada değil:) söylemle haklı olunmuyor ;) ben gerçeğe bakarım.rakamlar,incelemeler satışlar ne derseniz deyin her şey belli.Sizede aynı şeyi sorayım ; nokia uygulama mağazası ile android mağazası aynımı,hangisi daha iyi hizmet veriyor kullanıcılarına :) legal mümkünse ,illegal değil :) siz telefonunuza canlı wallpaper koyabiliyormusunuz :)ben n8 imde koyamadımda:) siz android mağazada oyunlara bir bakın :) nokiada atariye mahkumsunuz,bunlar sadece bir kaç basit örnek:) resim,video bir sürü uygulama onlarda tonlarca,hemde ücretsiz,hacklemeden :) bu arada ben iyi yanı nıda yazdım 1-2 sayfa önce kamera ,video da az da olsa iyi dedim ha birde hdmi ile tv ye bağlanıp oyun oynamakta fena değil :) başkada bir farkı yok.Eşimde iphone 4 var ;) dolayısıyla farkları net görüyorum :)

Yinede hepinize tekrar teşekkür ederim,cevaplama nezaketiniz için.Zaten n8 imi kızıma vereceğim,yeni tel seçimim bende kalsın:) savunmuş olmayayım markaları :) :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
androidli bır tel alaydın arkadaşım kimse seni zorladımı nokia al diye bana diyosun fırma savunma senin yaptığın nedir"Hoca verir talkını kendi yutar salkımı"misalı firma savunuyorsun

Üst Alt