600 lük bütçe, telefon önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
600 lük bütçe, telefon önerileriniz ?
en fazla 600 lira olacak şekilde dokunmatik wi-fi özellikli falan filan işte, önerileriniz nedir arkadaşlar..

R.A.M

R.A.M

Üye
Samsung glaxy ace veya samsung galaxy pro b7510 bunarı önerrim.

R.A.M

R.A.M

Üye
Pro b7510da var ama galaxy ace de yok o telefonda iyi dir karar senin ne alırsan al ama androidli telefon almanı tavsye ederim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
evet bir de onu soracaktım milletin böyle android de ısrar etmesinin sebebi nedir reis ?

NeoV

Üye
evet bir de onu soracaktım milletin böyle android de ısrar etmesinin sebebi nedir reis ?

Android= Hız,görsellik,bol(300.000+) uygulama ve oyun,kalite(HD ve 3B oyunlar,ayrıca çoğu şirket Android'e çalışır.)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ben xperia neo V cihazz'ı 600 lira'ya kutusu bile açılmamış aldım..istersen araştır bulursun 600 lira'ya göre beklentileri karşılayan çok güzel bir cihaz.

M.ERTAS

Üye
ben
Android olmasın dersen ama bence olsun :) nokıa C6-01 öneririm onu kullanıyorum tam söyledigın fiyatta :)

NeoV

Üye
600 Liraya Xperia Neo V bulursan durman hata hemen al. :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sadece oyun... Hız+görsellik artık tüm işletim sistemlerinde çok iyi düzeyde belli standartlar yaratıldı gibi bişey. Ace'te çok sorunlar çıktığı söyleniyor. Nokia C6-01 tavsiye ederim ben genel olarak. Ama sadece oyun oynarım ekstra özellikleri takmam dersen tabi ki Ace alabilirsin. Ama C6-01 çok komplike bir cihaz taşıyıcı bellek mouse bağlabilirsin ön kamerası var ekranı çözünürlüğü çok kaliteli clearblack teknolojisi ile yoğun güneş ışığında bile çok keskin görüntü veriyor. 3.2 inch ekranlarda fark yaratıyor yani. 720p HD video çekimi 8 mp flaşlı kamerası var. Oyun konusunda PES 2011 Asphalt 5/6 NFS Shift GT Racing Sims 3 gibi artık klasikleşmiş oyunları çalıştırır 30 civarı HD oyun mevcut bunların grafikleri tatmin edici düzeydedir psp havasındadır. Seçim senin gene de...

ErkanZenger

Üye
nokia 603 e bakabilirsin nokia nın verdiği tadı hiçbir telefon vermiyor...

KayraBey

KayraBey

Üye
Sony Walkman Live alabilirsin.Galiba sadece Vatan satıyor.İndirime girince 600 tl oluyor.Ben telefonu gördüm beğendim.Ace'ten daha yüksek donanıma sahip.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5830 galaxy ace mı sony erıcson neo v mı :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Neo v al nokia ya falan bakma sakin

'Sefer

'Sefer

Üye
C6-01 :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt