wave 1 telefon kapanıyor kendi kendine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximRom

Üye
    Konu Sahibi
wave 1 telefon kapanıyor kendi kendine
selam arkadaslar.. bir kac aydır wave1 kullanıyorum ve derdim çok büyük. daha önce hiç görmediğim duymadım bilmediğim bir sorun. sorunum şu. lanet telefon da müzik dinlerken telefonun ekrani kararır kararmaz kendi kendine kapaniyor ve açılmıyor. açmak için bataryayi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. sizce sorun nedir lütfen biri yardım etsin yoksa balyozla telefona dalacam :) şimdiden teşekkürler..

cem532

cem532

Üye
Yazılımı yenıden yukle

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​böyle bir sorunla ne karşılaştım nede duydum..ama arkadaşın dediği gibi yazılım yükle yine düzelmezse donanımsal bir sorun olabilir..bu sorunu sadece android portlarken gördüm...
selam arkadaslar.. bir kac aydır wave1 kullanıyorum ve derdim çok büyük. daha önce hiç görmediğim duymadım bilmediğim bir sorun. sorunum şu. lanet telefon da müzik dinlerken telefonun ekrani kararır kararmaz kendi kendine kapaniyor ve açılmıyor. açmak için bataryayi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. sizce sorun nedir lütfen biri yardım etsin yoksa balyozla telefona dalacam :) şimdiden teşekkürler..

zmatyar

zmatyar

Üye
Değrli MaximRom hangi sürüm yüklü, birde hafıza kartı orjinalmi?.Bende' de aynısı oluyordu karşılaştıralım.Ben çözdüm eğer aynı sürüm ve aynı kart problemi ise yardımcı olabilirim....:oke:

MaximRom

Üye
    Konu Sahibi
eskiden bada1 i kullanıyordum sonradan bazı arızalar olunca serviste 1.2yi attım eski arızalar düzeldi ama şimdi de bu sorun çıktı :)
LISS8500JVKC1 sürümü var telefon da. hafıza kartı kullanmıyorum müziği kendi hafızasından dinliyorum. ya sadece müzikte değil radyo dinlerken de aynı problem oluyor ne yapacağımı şaşırdım iyice :) symbiandan kurtuldum diye sevindim ama bada da hüsrana ugradim iyi mi :)

zmatyar

zmatyar

Üye
eskiden bada1 i kullanıyordum sonradan bazı arızalar olunca serviste 1.2yi attım eski arızalar düzeldi ama şimdi de bu sorun çıktı :)
LISS8500JVKC1 sürümü var telefon da. hafıza kartı kullanmıyorum müziği kendi hafızasından dinliyorum. ya sadece müzikte değil radyo dinlerken de aynı problem oluyor ne yapacağımı şaşırdım iyice :) symbiandan kurtuldum diye sevindim ama bada da hüsrana ugradim iyi mi :)

şimdiki sürümünüzü yaklaşık 6 ay kadar kullandım hiç böyle bir sorunum olmamıştı.Benimki hafıza kartı yan sanayii olduğundan karttaki yüklü uygulamalar telefonu resetliyordu..:hmmm

MaximRom

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu telefona balyoz mu kullanayım yoksa asfalt delme makinası mı :) başka kurtuluşum yom gibime geliyor :)

zmatyar

zmatyar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: liverali

MaximRom

Üye
    Konu Sahibi
​bende öle yapacam da kim alır bu telefonu :) ,kaç gündür nexus hayaliyle yaşıyorum elimde patlayacak gibi bu gidişle :)

lolaman

lolaman

Üye
Bu telefondan dayımda var galiba o mu bilmiyorum onun menü tuşu oldugu yerde krom bir çizgi vardı boydan boya o çizgiden yapıyodun aramaları açma menüye dönüş falan.O da wave galiba ama hangi modeli bilmiyorum onda da oluyo böyle şeyler hafıza kartından değil onunki orjinal.Belki senin telefona virüs falan girmiştir oluyor bazem böyle şeyler.

MaximRom

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefondan dayımda var galiba o mu bilmiyorum onun menü tuşu oldugu yerde krom bir çizgi vardı boydan boya o çizgiden yapıyodun aramaları açma menüye dönüş falan.O da wave galiba ama hangi modeli bilmiyorum onda da oluyo böyle şeyler hafıza kartından değil onunki orjinal.Belki senin telefona virüs falan girmiştir oluyor bazem böyle şeyler.
Virüs falan değil bundan eminim.. Kusura bakma ama onlarca telefon kullandım telefon canavarı diyebilirim kendime ama hayatım da ilk defa böyle birşşey görüyorum yani arada olmuyor öle şeyler ;)

lolaman

lolaman

Üye
o zaman telefona hard format atacaksın tek çare..

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
hugur27

hugur27

Üye
arkadaslar bende wawe 2 var bada 2.0 yuklu ılk onceleri yoktu ama simdi yeni basladi indirdigim temalari telefonda secince telefon reset atiyor.neyaptiysam olmadi.ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkur.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaslar bende wawe 2 var bada 2.0 yuklu ılk onceleri yoktu ama simdi yeni basladi indirdigim temalari telefonda secince telefon reset atiyor.neyaptiysam olmadi.ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkur.

yeni bi cfw at düzelir önemli birşey değil

mty29

mty29

Üye

Telefonu aldığım ilk gün karşılaştım bu sorunla bende sadece kulaklıkla müzik dinlerken ekran karardığında kapanıyordu telefon. dış hoparlörden dinlerken kapanmıyordu yani. Ertesi gün teknik servise götürdüm tabi yazılımsal bir problem dediler 2-3 defa yazılım güncellediler ama nafile sorun devam etti sonra telefon değişecek dediler iyi dedik bekle babam bekle 2 ayda yeni telefon geldi :)
Kısacası donanımsal bir problemdi yani bendeki sende inş. öyle bir problem oluşmamıştır garanti bitmediyse teknik servise götür derim dostum. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
acıklamam yeterli olmuştur sanırım

hugur27

hugur27

Üye
skaptan yeniden cfw atmak istiyorum ama atamıyorum. serrial port open error! diyor :(

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
skaptan yeniden cfw atmak istiyorum ama atamıyorum. serrial port open error! diyor :(

serrial port open error! hatası sürücülerin düzgün yüklenmediğinden kaynaklanır

bunu çözümü basit ama ugraştırır ve ilk seferdede hiç olmaz

ilk önce bu programı yükle sürücülerini kaldır usb driver kies samsunga dair ne varsa

sonra kiesi yükle daha sonra mültiloader için belirlenmiş usb driverleri yükle

tekrar ml ile yükleme yap sorun kalkar ortadan

püf noktası :iobit-uninstaller.exe i açtıgında kaldır seceneginde kayır defteri temizleyici secenegiyle kaldır ve öğeleri sil mutlaka

• Beğen
Tepkiler: hugur27
hugur27

hugur27

Üye
çok teşekkür.sorun çözüldü :) ama pc deki temaları tlf atınca gine aynı sorun la karşılaştım tlf temaları attıktan sonra 3-4 tanesin ismi aynı oluyor ismin başındaki tema resmi olmuyor ve onlardan birine tıklayınca tlf reset atıyor.bilmem anlatabildimmi? :( ve o temaları silmeye çalışıyorum silinmiyor :(o temaları nasıl silebilirim??yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt