L-LumieRe --> PC Donanım | salihk--> Meego Deneme Yöneticisi | TEBRİKLER

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
L-LumieRe --> PC Donanım | salihk--> Meego Deneme Yöneticisi | TEBRİKLER
Forumumuzda moderatörlüğe aday iki değerli arkadaşımız L-LumieRe ve salik, az önce tarafımdan deneme yöneticiliği görevine atanmışlardır.

İki arkadaşımız da atandıkları kategorilerde ne kadar değerli çalışmalar yaptılar, üyelere yardımcı olabilmek adına ne kadar uğraş verdiler bunun farkındalığı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu nedenle öncelikle her iki arkadaşımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar,
Yönetici olmanın konuda bilgi sahibi olmaktan, kategoriyi ve forumu tanımaktan öte bir sorumluluğu vardır. Sizler çöpe taşıma-başka üyelerce görünen başka bölümlere taşıma-mesaj silme-üst konu yapma gibi aksiyonları ile kategorilerinizi ve orada bulunan üyeleri YÖNETECEKSİNİZ. Bu nedenle öncelikle artık bir üye olmadığınızın bilinci içinde hareket etmenizi bekliyoruz. Bir tartışmada üye tepkisi veremeyiz biz, bu rahatlık içinde olamayız.

Öte yandan söyleyeceğimiz ve yapacağımız ya da yapmaktan imtina edeceğimiz her hareketimiz eleştiri oklarına hedef olabilir. Şimdiden uyarayım. Sizden metanetle hareket etmenizi bekliyoruz. Nihayetinde burada bulunan herkes size yardım etmek için elinden geleni yapacaktır. Hata yapmaktan çekinmeyin ama hata yapmaktansa sormak daha iyidir arkadaşlar :)

Öncelikle aşağıdaki konuları okumanızı tavsiye ederim:
Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Yöneticiler ! Başlıkları Kalıcı Silmek Yerine, "Geri Dönüşüm" e taşıyınız!
Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]
Giriş Bilgilerinizi Başkalarıyla Paylaşmayın,Şifrenizi Ortak PClerde Kullanmayın

Ve ayrıca:
Öncelikle bilmeni isterim ki deneme yöneticisi olan arkadaşlarımızdan üyeliğe dönen de oldu aramıza katılan da oldu. Be nedenle bundan sonraki sürecin ne olacağını sen bize göstereceksin :)
Daha önceki deneyimlerinden de biliyor olmalısın hangi konuların çöpe alınması hangilerinin kilitlenmesini ve tabii ki hangi mesajların silinmesi gerektiğini.
Ancak ben site politikamız olarak belli başlı olarak şunları hatırlatayım sana:
Öncelikle tıklanma sayısı fazla olan (1000'in üzerinde) konuları çok zorunda kalmadıkça çöpe almıyoruz. Ne yapıyoruz? Kilitliyoruz. Zira çok tıklanma sayısı alan konunun muhakkak etiketleri de vardır. Ve bu etiketler sayesinde sitemize yeni kişiler geliyorlar. Ve yeni gelenlerin bir başka konuyu görmesi ve sitemize üye olması çok daha kolay oluyor. Elbette bu kişiler ileride aktif de olabilirler. 2.000.000'un üzerinde üyesi olan forumumuz için bu olasılık hiç de azımsanmayacak durumda.

Bir diğer önemli husus konuları kilitlerken ve üyelerin mesajlarını silerken muhakkak SEBEP belirtiyoruz. Çünkü bir üye olarak benim hakkım, emek harcayıp yazdığım, açtığım konuda neden işlem yapıldığını bilmek. Tabii zorunda kalmadıkça üyelerin iradelerine müdahale etmemek en iyisi. Ancak elbette forum kuralları var ortada :) Burada bir diğer zorunlu husus: BİZLER FORUM KURALLARINI EN İYİ BİLEN KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ. O nedenle bir iki kere baştan sona forum kurallarımızı okuman yararına olacaktır.

Son olarak da şikayetlere değineyim.
Senin görev alanınla ilgili bir şikayet geldiğinde sağ üstte sana bildirim olarak görünür.
Örneğin bir üye küfür etmiş olsun.
Bir diğer üye de şikayet etmiş olsun.

Şikayet sistemine gireceksin, ilgili linke tıklayıp şikayet edilen mesajı göreceksin. Baktın ki küfür.
O halde yapman gereken küfür içeren mesajı sebep belirterek (Küfür) silmendir. Ama daha önemlisi şikayet inceleniyoru seçip ne yaptığını üyeye bildirmen ancak ASLA şikayeti kapatmamandır. Zira sen kapatırsan ben göremem ve üyeyi kalıcı olarak yasaklayamam :)
Ya da hafif hakaret vardır mesela, yine siler, yaptığını yazar ve mutlaka açık bırakırsın ki adminler ceza verebilsin.
Ancak mesela üye "konuyla alakasız mesaj" yazdı ise, yine sebep belirterek silip sonrasında ne yaptığını yazarak şikayeti kapatabilirsin. Zira ceza gerekmiyordur bu durumda.

Onun haricinde bu bölüm deneme yöneticilerine özel. Artık bir sorunun-şikayetin-tavsiyen-fikrin olduğunda site hakkında bölümüne konu açmana gerek yok. Buraya açabilirsin. Bizler de tartışır ona göre hareket ederiz.
Artık üye olmadığından buna uygun olarak davranman hepimizin senden beklediği bir husus :)
Ve elbette takıldığın her şeyi bana ve diğer yönetici arkadaşlarına sorman senin yararına olacaktır.

Tebrikler ve başarılar.

Emekleriniz için teşekkürler, başarınız için tebrikler bundan sonrası içinse kolaylıklar dilerim.
Praetor

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Ozan ve salihk

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: salihk
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Hayırlı olsun

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrikler :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı olsun . Başarılar .
Allah utandırmasın arkadaşlar ...:)

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Tebrik ederim arkadaşlar.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tesekkur ederim. :)
maxicep yonetım ailesıne katılma yolunda attıgım bu ılk adımın ardından ınsallah gorevımı layıkıyla yapacagım :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hasan , sevindin mi len :D
Koçum benim . Başarılı olacağına yürekten inanıyorum . :op:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hasan , sevindin mi len :D
Koçum benim . Başarılı olacağına yürekten inanıyorum . :op:
Ali abi hiç sorma vallahı çocuk gibi sevindim diyebilirim...:oley
yani hiç beklemiyordum aklımda bile yoktu...
bir ara düşünmüştüm acaba başvursammı dıye sonra vazgeçtim.
daha çok mobilim yapamam felan diye ama...
mesajı görünce ağzım kulaklarıma vardı :heyo:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tamam len şımarma hemen ...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ...:ehe

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Revengeful

Emekli Yönetici
birkaç ay sonra görürüm ben seni :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve L-LumieRe
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hasancım , korkma acımayacak ...:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tebrik ederim, hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: salihk ve L-LumieRe
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Deneme ( Test ) Moderatörlerin renkleri farklı değil miydi ? :pro:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Kız olsan bişey derdim şimdi de sana dersem yanlış anlaşılır :ehe

Hay ağzınla bin yaşa falan diyeyim :D
ne yapıyonuz siz burda yahu... korktum haaaa... :ehe
ağır şartlar altında mı çalışıcam :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Hasan ve salihk Hayırlı olsun görevinizi basarıyla yerine getirecegini düşünüyoruz zaten vaziyetten bu belli gibi, bölümünüzü sahipsiz bırakmayın ve mümkün oldugunca sizin denetiminizde olsun.

Hasan, bölümünde istikrar ve aktiflikten ziyade illegal konu kontrolleri de oldukça riskli bir durumda, bunlara da ağırlık vermen gerek. Site kurallarına uygun konuların kalmasını saglamalısın.

Salih sana gelirse meego bölümü gelismeye açık bir bölüm umarım gelisiminde yerinde çabalar sarfedersin

Kolay Gelsin

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt