hayırlı olsun arkadaşar başarılar dilerim
Ozan Admin DiaBLoS' Alıntı: Deneme ( Test ) Moderatörlerin renkleri farklı değil miydi ? Genişletmek için tıkla ... Yöneticiden farkı yok zaten ondan yeni sistemde fark yok sadece rütbede test yazıyor bu yeterli oluyor
DiaBLoS' Alıntı: Deneme ( Test ) Moderatörlerin renkleri farklı değil miydi ? Genişletmek için tıkla ... Yöneticiden farkı yok zaten ondan yeni sistemde fark yok sadece rütbede test yazıyor bu yeterli oluyor
Ozan Admin Deneme Yönetici Toplantı Alanı nda yetkilerinizi verdim orada moderasyon faaliyetlerini deneyebilirsiniz arkadaslar ...
Deneme Yönetici Toplantı Alanı nda yetkilerinizi verdim orada moderasyon faaliyetlerini deneyebilirsiniz arkadaslar ...
Tuba Üye Tebrikler arkadaşlar biraz gecikme oldu ama site içinde tebrik etmiştim tekrardan başarılarınızın devamını dilerim... Kolay gelsin...
Tebrikler arkadaşlar biraz gecikme oldu ama site içinde tebrik etmiştim tekrardan başarılarınızın devamını dilerim... Kolay gelsin...
L-LumieRe Üye Reşwan' Alıntı: Varmı bi sıkıntı, problem, aklınıza takılan.. keyifler nasıl gidiyor.? Genişletmek için tıkla ... ıyı abı bır sorun sıkıntı yok sımdılık.. Bır sıkntım oldugunda anında yanındayım
Reşwan' Alıntı: Varmı bi sıkıntı, problem, aklınıza takılan.. keyifler nasıl gidiyor.? Genişletmek için tıkla ... ıyı abı bır sorun sıkıntı yok sımdılık.. Bır sıkntım oldugunda anında yanındayım
Reşwan Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: ıyı abı bır sorun sıkıntı yok sımdılık.. Bır sıkntım oldugunda anında yanındayım Genişletmek için tıkla ... Beklerim.. kolay gelsin.
L-LumieRe' Alıntı: ıyı abı bır sorun sıkıntı yok sımdılık.. Bır sıkntım oldugunda anında yanındayım Genişletmek için tıkla ... Beklerim.. kolay gelsin.