3G İle İnternete Bağlanamama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi
3G İle İnternete Bağlanamama
Arkadaşlar elimde nokia 5700 var durduk yerde gece bağlandım internete sabah daha 3g ile bağlanmıyor nete paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin hatası veriyo ama 3g den kaldırıp sol üstte sadece "E" işareti varken bağlanıyor 3g ile bağlanmamasının sebebi ne olabilir nasıl üzeltebilirim bunu müşteri hizmetlerini aradım onlar da nternet ayarlarını tekrar yaptılar ama yinede olmadı

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim müşteri temsilcisini ara 3g açıkmı kapalımı kontrol ettir 1 sonra gprs yi açtır kapattır santral bilgilerini güncellet sıfırlat eger yine sorun devam ederse birden fazla yapılandırma ayarı varsa sil telefondan hat ne bu arada ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
yakın zamanda program falan yükleyip kaldırdin mi

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim müşteri temsilcisini ara 3g açıkmı kapalımı kontrol ettir 1 sonra gprs yi açtır kapattır santral bilgilerini güncellet sıfırlat eger yine sorun devam ederse birden fazla yapılandırma ayarı varsa sil telefondan hat ne bu arada ?[/QUOT]

müşteri temsilcisi hatta hiçbi problem olmadığını söyledi telefone yapılandırma mesajı attı yine düzelmedi hattımda vodafone

----------Eklendi @ 01:20:34 ---------- Yazıldı @ 01:18:39 ----------

yakın zamanda program falan yükleyip kaldırdin mi
herhangi bi proğram yükleyip kaldırmadım dediğim gibi 1 gece oldu ne olduysa gece bağlanabiliyordum sabaha bi daha bağlanamadım telefonun nokia update den son sürümünü yükledim fakat değişen bişey olmadı

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Allahallah 3g yaz 3636ya gonder yapılandırmayıda combıned settıng veya vodafone lıve veya vodafone ınternet yap

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu 5700lerde güç tasarruf modu varmıki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt