yazma arapça dili eklenmiyor şahin yine ayni ingilizce türkçe ve rusça
Şahin, 1,7,1 sürümü kullanıyorum çektiğim videoları videoları tıklayınca göremiyorum.ama galeride görebiliyorum.
Anladım, alakan için teşekkür ederimЯReiS;4457826' Alıntı:
alla alla bi eksiklikmi oldu acaba tekrar bakiyim kardesim..
----------Eklendi @ 21:53:50 ---------- Yazıldı @ 21:51:32 ----------
evet simdi denedim bendede olmadi galeri folder search ayarini yapmak lazim..ama sonra baksak olurmu tekrar flash atmak istemiyorum..ama not ettim..duzeltirim onu..tesekkur ederim yazdigin icin..yeni surumdede boyle hic dikkat etmedim ona..ama simdi baktim butun videolari cektikten sonra kayit yeri DCIM klasoru icine atyo..ama pc baglayip kendi videolarinizi video klasorune atinca videolardan gorunuyo..vidoplayerin kayit yerini degistirmek lazim ama nasil simdilik anlamadim..
ЯReiS;4457826' Alıntı:
alla alla bi eksiklikmi oldu acaba tekrar bakiyim kardesim..
----------Eklendi @ 21:53:50 ---------- Yazıldı @ 21:51:32 ----------
reis bakabildinizmi
farklı widgetler derkenhocam farklı widgetler hala yüklenmiyor szin önceki sürümlerde hatasız yükleniyodu ama bu son iki sürümde degisik olan ne
(tabi gerçekten işe yarayan bi kamera modu koyarsan o başka
)reisin yaptıgı en güzel belle 1.3 tü 1. si o 2. side madness+ belle şuan yapılanlar belle flan değil gerçekten dğl bzılari ykledm sorun yok falan diyo ama hepsi hikaye olduğu falan yok hiç bişeyin yeni belle yüklice arkadaşlara 1.3 reis yada madness+1 belle yüklemelerini tavsiye ederım asil sorunsuz belle onlardır
şahin kardeşim güzl olmuş eline sağlık birde şu rompatcher deki yamaları açıklarsan harika olacak hangisini açalım hangisini kapatalım bi açıklarsan sevinirim
çok güzel bi acıklama yapmışsın tesekkürler peki tamm ben gidiyorum bidaha buraya bişey yazıp rahatsız etmicem kimseyi
$ahinim elbette forumdaki herkesin hakki helaldir sana. Geceni gunduzunu birbirine kattin bizim icin. Bence de artik biraz dinlenme zamanin geldi kardesim. Hersey icin cok sagolЯReiS;4459843' Alıntı:
arkadaslar pacthler ne ise yarar?
Bende 5 tane pacth var bunlar:
1-c2z4bin_THUMB_Belle.rmp bu pacth Z de calisan sistem dosyalari yerine C dekilerin calismasini saglar..
2-Install Server RP+.rmp bu malumunuz imzasiz programlari telefona yuklememizi saglar
3-Open4All RP+.rmp bu sistem klasorlerine erismemizi saglar (dosya programlariyle mesela x-plore ile)
4-Remove Rec Tone .rmp bu bip sesini engellemek icin..konusma kaydi yaparken bip sesine engel olur.
5-Show RAM and ROM.rmp bu telefonun dosya yoneticisi programinda Z ve D diskleri gormemizi saglar..ekran goruntusundeki gibi..bakiniz.
hicbirini acik birakmayin isiniz oldugu zaman acin bitince kapatin..aciklamlari bunlar..ben oyle yapiyorum.
----------Eklendi @ 11:04:29 ---------- Yazıldı @ 10:44:37 ----------
estafurullah olurmu oyle sey kimse kimseyi rahatsiz etmiyor burasi paylasma yeri hem sorunu hem iyi seyleri..sizler bunlari yazmasaniz ben hic bir sey yapamazdim..cunki herkesin telefonda yogun olarak kullandigi kisimlar farklidir mesela ben hicbir zaman widgetleri kullanmadim olsada olmasada olur video yu kullanmadim..cfw yi yapiyosunuz widgetlere bakiyorum calisiyormu clisiyor video aciliyormu aciliyor..tamam diyorum hata yok..sonra ekliyorum siteye sizler kullaniyorsunuz bu eksik o eksik diyip beni yonlendiriyorsunuz..ama sunu soyleyim bir hatayi gideriyorsunuz diger biri peydahlaniyor yani en iyisini yapmaya calisiyorsunuz tamam bence butun arkadaslar iyi niyetle en iyisini yapmaya calisiyor ama illaki eksik oluyor..bu gun nokia bile yuzlerce binlerce calisaniyla uzmanlarla programcilarla yaptigi belle ortada bi suru eksik var..ben gecen gun bir mod ekledim alarm modu ve kucuk bir dosyasi var txt uzantili..bunu ekleyince o baslat menusundeki (restart) iconu cikmiyor surf bunu bulmak icin 1 hafta ugrastim kac kere flash attim bilmiyorum..yani tek basina yapmak zor..sizler yapin ben butun herseyimle destek vereyim bildiklerimi paylasayim..hazirim..
Birde evet burda diger eski surumlere gore(son iki surumde) ses biraz azaldi dogru ve bir baska farkta (widgetlerde bunun icin sorun yasayor olabilirisniz) butun widgetler rofs2 icine gomuldu eskiden udada idi bunun avantaji widgetler 7-8 mb yer kaplar onu rofs2 ye alinca C de yer kazanirsiniz ve formattan sonra sizin widgetler silinmez ve geri gelir ama bende pek sevmedim boyle isin gercegi sonra onlarin hepsini gene udaya alicam (bence daha seri idi orda) ve hepsini tek tek kutuge kayit edip gene format sonrasi geri yuklenmesini saglayacagim ama uzun bit is ve su ara biraz ara vermek istiyorum..herkes hakkini helal etsin yanlisimiz olduysa kusura bakmasin iyi olduysa gule gule kullansin..iyi calismlar herkese..
----------Eklendi @ 11:24:59 ---------- Yazıldı @ 11:04:29 ----------
Arapca ekli rofs2 de duzenlenip link yenilenmistir..(dil dosyasinin birini eklemyi unutmusum sebebi budur)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ЯReiS;4462485' Alıntı:bu seferdemi olmadi ya? bana bir rofs2 bulurmusunuz arapca belle 609 olan..ben bulamadim bir yerden aldim dilleri ama olmuyo..galiba bu sefer eklemede sorun yok 3 kez kontrol ettim..
siz en son duzelttigimi kullandiniz dimi?
ЯReiS;4462859' Alıntı:arap sitelerinden bi belle 609 rofs2 si alin..tekrar ekleyeyim..