Slm arkadaşlar bir sürü sıkıntılardan sonra yüklemeyi başardım,c5-03 yeni cfw çıktığı için çoğu kulanıcıları benim gibi yüklemeye çekiniyorlar,yüklediğim şeklini izah edeyim sizler;phoenix pc nizde kurulu varsayıyorum,navifirim programını çalıştırdım product altından noki c5-03 RM-697 sonra releases seçeneği altın 22.07 seçtim sonra varient seçeneği altın euro2 tr ve tlf rengini seçtim sonra all dedim browse den C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 yaptım Download tıkla 250 mb kadar veri indirdi,şayet Product RM-697 diye klasör yoksa kendiniz oluşturun download dan sonra navifirim kapatıyoruz,phoenix programı file menüsünde open product tıklıyoruz connetion menüsünde USB1 RM-697 yapıyoruz sonra flashing menisinden firmware update tıkliyoruz,tabi buları yaparken birinci sayfadaki indireceğimiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu klasörün içinde çıkan her iki dosyayıdaC:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 içine gönderiyoruz firmware update dediğimizde product code tıklayıp çıkan sayfada RM-697 aktif etikten sonra ok basıyoruz ve optins tıklayın cıkan pencerede tüm kırmızı doyaları delete yapın ardında add tuşuna tıkla C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 içindeki RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_gösterin type den image yapın sonra bacup/resture ve refurbis ve optional tıklayın ikinci doya içinde aynısını yapın onuda typ başlığında PPM yapın ok kalan ekranda reforbish basıyoruz ve ekrandaki çobuk dolana kadar bekliyoruz tlf kendiliğiden yaniden başlıyor bittiğine dair uyarı geldiğinde bitmişti.Arkadaşlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ben deneme yanılma yöntemiyle ben bu şekilde başardım.
Bide sorum olacak bu klawye sorunu bendede var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu doyayı indirdim RomPatcherPlus_3.1 doyasını kurdum oda ne işe yardığını bilmiyorum,klawyw hala düzelmedi ve bu kalan dosyalar ne işe yarıyor nasıl kuracağız tlf neresine atacağız Saygılarımla.