nokia 603-nokia 701- nokia 700 karşılaştırma yardımm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemilerr

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603-nokia 701- nokia 700 karşılaştırma yardımm!!
arkadaşlar bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum bana bi yardımcı olurmsunuz..bu telefonların özelliklerini karşılatırırmısınz..yada bu fiyatlarda başka bir telefon mu önerirsiniz??

papakudioflu

papakudioflu

Admin
701 950tl civarında bence yaza kadar bekle bir sürü yeni model çıkacak onları begenmesen bile bu teller baya ucuzlar o zaman alırsın

Uqur5445

Üye
701

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ekonomik olarak 603 daha iyi ama özellik bakımından 701 daha zengin . Lakin Lumia serisi daha cazip gelecektir sana ki ben kefilim o yüzden 2.Nesil S^3 telefonlara hiç bulaşma derim .

Türe

Türe

Üye
Bence bekleyip yazın çıkacak telefonlardan alabilirsin yok illa bunlardan diyorsan 701

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sende SII yok muydu?:hmmm

serecans

serecans

Üye
özellik bakımından 700 le 701 arasında ne farlar var ?

5800v60

Üye
603 kullanıcısıyım.ama tavsiyem 701

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaşım bende şiddetle 700 diyorum telefon harika cok hafif kibar ve şık gorunumu var kamera acısından 701 on planda ama dıger yonden 700 al derım ben

sonerrap

sonerrap

Üye
701 ben ilk cıkdıgında vodofoneden almışdım 880tlye kredi kartına 12taksitle

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
701= 3.5 inch ekran 8 mp çift led flaşlı kamera + ön kamera
700= 3.2 inch ekran 5 mp çift led flaşlı kamera
603= 3.5 inch ekran 5 mp kamera
Saydıklarımın dışında aynı telefonlar zaten farkları yok.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
701= 3.5 inch ekran 8 mp çift led flaşlı kamera + ön kamera
700= 3.2 inch ekran 5 mp çift led flaşlı kamera
603= 3.5 inch ekran 5 mp kamera
Saydıklarımın dışında aynı telefonlar zaten farkları yok.
700'de tek LED flaş var.

Ayrıca 700'de ön kamera olmamasına rağmen arka kamera ile görüntülü görüşme destekliyor.
Ayrıca 3'ü arasında FM transmitter sadece 701'de var. 700 kullanıyor olsamda 3'ü arasından kesinlikle 701 diyorum

KxTR79

KxTR79

Üye
701 kullanıcısıyım.çok memnunum hiçbir sorunum yok gerek donanım gerekse yazılım.internette çok takılmadım ama video açmadığını görmedim ve sadece facebookta açmıyor indirerek açıyor.nisanda yada mayısta gelecek güncellemeyle 700 ve 701 in hızı 1.3 ghz olucakk ve diğer gelicek yenılıkleri biliyosundur.html 5 geliceği için facebokda yakında gecer html 5 e diğer büyük steler gibi flash playerede ihtiyacımız kalmaz.

cemilerr

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..peki bu telefonlar dışında hangi modelleri önerirsiniz??

ufukgul88

Üye
ben 603 kullanıyorum. 3 mp fark için 300-350 tl fark ödeyip 700-701 gibi modelleri almamanı öneririm.. :)

İncİnat

İncİnat

Üye
603 te gorilla glass yok ama

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 al hiç tereddüt etme fp1 ve carla güncellemelerini alacak ve bi telefonda aradığın tüm özellikler var tek eksiği kamerada af olmaması hepsi bu

SheFy

SheFy

Üye
603 te gorilla glass yok ona benzer sağlam çizilmeye karşı dayanıklı cam kullanıyor ayrıca fp1 güncellemesini 603 te alacak kesin deil ama 1.3GHZ olacak... 700 e daha fazla para verirsin ekran boyutu düşecek ses düzeyi azalacak tek +sı flaş.. 603 ve 701 de internette surf uygulama oyun vs daha kaliteli durur.. Bence fazla para verip 701 de bana göre alınmaz 3mp ve flaş için ikisi de zaten aynı çözünürlükte video çekiyo

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 te gorilla glass yok ona benzer sağlam çizilmeye karşı dayanıklı cam kullanıyor ayrıca fp1 güncellemesini 603 te alacak kesin deil ama 1.3GHZ olacak... 700 e daha fazla para verirsin ekran boyutu düşecek ses düzeyi azalacak tek +sı flaş.. 603 ve 701 de internette surf uygulama oyun vs daha kaliteli durur.. Bence fazla para verip 701 de bana göre alınmaz 3mp ve flaş için ikisi de zaten aynı çözünürlükte video çekiyo
Aynen katılıyorum 701'in fiyatı 900lerde gezerken daha yeni 599 tl'ye inmiş bir 603 almak şu saatten sonra daha mantıklı resmen bedavaya satıyorlar şu telefonu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt