samanasu35
Üye
samsung galaxy s2 gt-i9100G root yapmaya çalışırken açılış ekranı ünlemde kaldı yardım...!!!!!
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
samsung galaxy s2 gt-i9100G serisi bir telefon aldım.
ilk defa android işletim sistemi kullanıyorum, bazı uygulamalar root yetkisi gerektiriyormuş.
ancak acemilik ile ilk gördüğüm root konusunu birazda kolay görününce uygulamaya başladım
uyguladıktan sonra açılış ekranında sarı ünlemde kaldı telefon.
tabi bu durumdan sonra internette konuyu biraz daha araştırdım. her bulduğum dosyayı yüklemeyi denedim
ancak sonuç değişmedi.
sonradan öğrendim ki galaxy s2 9100 ve 9100G modeli olarak 2 farklı modem varmış sanırım.
benimki 9100G olanı.
gerçi daha sonra onun için de 350mb kadar dosyalar buldum, yüklemeyi denedim ancak odin de "fail" yani hata aldım. yükleme tamamlanamadı. 8mb kadar olan kernel dosyalarını yüklüyor sorun yaşamıyorum ama büyük boyutlu olan o dosyalarda fail veriyor
arkadaşlar allah aşkına konuyu bilen biri yardım etsin, kafayı yicem
----------------------- EDİT --------------------------
telefonun kernel veya herhangibir başka şeyinin sürümünü bilmiyorum
bugün onlarca şey yüklemeyi denedim, hepsi birbirine girmiş olabilir.
fabrika ayarlarına gönemiyorum
cihaz şarj olmuyor.
samsung galaxy s2 gt-i9100G serisi bir telefon aldım.
ilk defa android işletim sistemi kullanıyorum, bazı uygulamalar root yetkisi gerektiriyormuş.
ancak acemilik ile ilk gördüğüm root konusunu birazda kolay görününce uygulamaya başladım
uyguladıktan sonra açılış ekranında sarı ünlemde kaldı telefon.
tabi bu durumdan sonra internette konuyu biraz daha araştırdım. her bulduğum dosyayı yüklemeyi denedim
ancak sonuç değişmedi.
sonradan öğrendim ki galaxy s2 9100 ve 9100G modeli olarak 2 farklı modem varmış sanırım.
benimki 9100G olanı.
gerçi daha sonra onun için de 350mb kadar dosyalar buldum, yüklemeyi denedim ancak odin de "fail" yani hata aldım. yükleme tamamlanamadı. 8mb kadar olan kernel dosyalarını yüklüyor sorun yaşamıyorum ama büyük boyutlu olan o dosyalarda fail veriyor
arkadaşlar allah aşkına konuyu bilen biri yardım etsin, kafayı yicem

----------------------- EDİT --------------------------
telefonun kernel veya herhangibir başka şeyinin sürümünü bilmiyorum
bugün onlarca şey yüklemeyi denedim, hepsi birbirine girmiş olabilir.
fabrika ayarlarına gönemiyorum
cihaz şarj olmuyor.
((