LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
barisclermont

barisclermont

Üye
Madem ikinizin sorunuda aynı, Arkadaşlar Windows 7 64 bit
Silinmesi gereken dosyayıda siliyormusunuz ? harfiyen yapsanız sorun ortadan kalkar.. bence bir kaçeksiğiniz var.. Mesela farklı çalıştır yapmıyorsunuz sanırım. farklı çalıştır yaparsanız sorun ortadan kalkıcaktır.
Bir daha deneyim Binbasim. tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim umarım faydalı başarırsın :)

xcolakx

Üye
Soru 1 : Lg optimus blackte mouse veya klavye okutan varmi ?

Soru 2 : Lg optimus black icin nereden kilif alabilirim ?

Soru 3 : Lg optimus Blackin android 2.3 ile hizlandigini iddia eden varmi ?

barisclermont

barisclermont

Üye
Rica ederim umarım faydalı başarırsın :)
Olmadi malesef. Internette yaptigim arastirmada ayni hatayi alanlarin"UpTestEX_mod2_marwin" diye bir program kullandiklarini gôrdüm
onu da denedim, olmadi. Neyse vazgeçtim. Operatörün yayinlayacagi güncellemeyi bekleyecegim. Alakana tesekkurler.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Olmadi malesef. Internette yaptigim arastirmada ayni hatayi alanlarin"UpTestEX_mod2_marwin" diye bir program kullandiklarini gôrdüm
onu da denedim, olmadi. Neyse vazgeçtim. Operatörün yayinlayacagi güncellemeyi bekleyecegim. Alakana tesekkurler.

Rica ederim, ancak senin dediğin yazılım, KDZ programıyla beraber çalışan.. ve Telefonunu sıfırlayan bir program.. bu arada güncelleme zaten çıktı :S

barisclermont

barisclermont

Üye
Rica ederim, ancak senin dediğin yazılım, KDZ programıyla beraber çalışan.. ve Telefonunu sıfırlayan bir program.. bu arada güncelleme zaten çıktı :S
Ben Fransa'da kaliyorum. Burada telefonu aldigim operatör; ginger bread operatôr güncellemesini daha yayinlamadi. fransa da son güncelleme burada NU tabir edilen herhangi bir operatorden alinmayan telefonlar için yayimlandi. Bekliyoruz bakalim.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Ben Fransa'da kaliyorum. Burada telefonu aldigim operatör; ginger bread operatôr güncellemesini daha yayinlamadi. fransa da son güncelleme burada NU tabir edilen herhangi bir operatorden alinmayan telefonlar için yayimlandi. Bekliyoruz bakalim.

ALLAH ALLAH, avrupa romu falan çıktı ki ama :S

Suradan bir bakarmısın

768099870546867

768099870546867

Üye
Merhaba arkadaşlar

Ben telefonu aldım ilk bir hafta hiç bir şey yoktu daha sonra mesaj gidip gelmeme sorunu başladı hat çekmemeye başladı biri aradığında telefonum kapalı gözüküyodu teknik servise götürdüm güncelleme için yapamadılar dün yeni telefon verdiler 1 ay geçtikten sonra (teknik servise kaptırmayın telefonu sakın) bugün tekrar aynı sorunu yaşıyorum telefonun içindeki yazılım güncelleme bölümünden güncelleme taratıyorum en son sürümü yüklü diyor ama android 2.2.2 yüklü telefonumda rom yükleyerek garantiden çıkmasınıda istemiyorum sorun çözülmez sonra diye bir çözüm varsa yardım edin arkadaşlar

barisclermont

barisclermont

Üye
Binbasim en sonunda yukleyebildim. Bende bir tane hurda laptop vardi xp 32bitlik. Neredeyse 10 yillik. Gerçekten çok kolaymis rom yüklemesi. Ilk basta bir kaç sorunla karsilastim; takilmalar, sim kartin okunamamasi, lg logosunda neredeyse 2-3 dakika bekledi. Hard reset attim, sonuç mükemmel, isimi gördü. tekrar tesekkür ederim alakana...

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar

Ben telefonu aldım ilk bir hafta hiç bir şey yoktu daha sonra mesaj gidip gelmeme sorunu başladı hat çekmemeye başladı biri aradığında telefonum kapalı gözüküyodu teknik servise götürdüm güncelleme için yapamadılar dün yeni telefon verdiler 1 ay geçtikten sonra (teknik servise kaptırmayın telefonu sakın) bugün tekrar aynı sorunu yaşıyorum telefonun içindeki yazılım güncelleme bölümünden güncelleme taratıyorum en son sürümü yüklü diyor ama android 2.2.2 yüklü telefonumda rom yükleyerek garantiden çıkmasınıda istemiyorum sorun çözülmez sonra diye bir çözüm varsa yardım edin arkadaşlar

Merhaba, Telefon üzerinden güncellleme yapılmadığı için o hatayı alıyorsunuz.
Forumda optimus black güncelleme anlatımı var ;)
Onu uygularsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Binbasim en sonunda yukleyebildim. Bende bir tane hurda laptop vardi xp 32bitlik. Neredeyse 10 yillik. Gerçekten çok kolaymis rom yüklemesi. Ilk basta bir kaç sorunla karsilastim; takilmalar, sim kartin okunamamasi, lg logosunda neredeyse 2-3 dakika bekledi. Hard reset attim, sonuç mükemmel, isimi gördü. tekrar tesekkür ederim alakana...

Senin adına çok sevindim.. Mutlu birilerini görmek sevindirici :)

Bu arada rom atmanın ne kadar kolay olduğunu anlayanlar arasında olmanda çok güzel... Gerçekten çok basit.. sadece sırasını iyi takip etmek lazım :)

fiftycent86

Üye
Merhaba, Telefon üzerinden güncellleme yapılmadığı için o hatayı alıyorsunuz.
Forumda optimus black güncelleme anlatımı var ;)
Onu uygularsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
ama ben anlamıyorum 2.3.4 yükledim ama nova veya 2.3.7 yüklemek istiyorum kimse yardımda etmiyor,hangi sıraaya göre gideceğim bilmiyorum,birde sd kart olmadan room atılabiliyormu? bide room ve root ikisini birden yüklemekmi gerekli yoksa 2.3.7 veya nova yüklemek için sadece room yeterlimi?walla yardımcı olursanız çok sevinirim açıkçası çünkü ben yapamıyorum birde yeniyim :ağlarım:

Senin adına çok sevindim.. Mutlu birilerini görmek sevindirici :)

Bu arada rom atmanın ne kadar kolay olduğunu anlayanlar arasında olmanda çok güzel... Gerçekten çok basit.. sadece sırasını iyi takip etmek lazım :)
:alkis

----------Eklendi @ 23:10:54 ---------- Yazıldı @ 23:10:03 ----------

ben yapamıyorum hangi sırayı inceleyeceğim bilmiorum kimse yardımda etmior :aman2:

nurulmac11

Üye

telefonda v10a yüklü. orjinal update programıyla güncellemek istiyorum ama ekranı böyle. ???? işaretlerine basarak kurmayı denedim. indirdi.%15e kadar kurdu. sonra hata gibi bişi verdi ???? işaretleri çıktı yine. s/w upgradede kaldı telefon. tekrardan smft ile v10a attım. kaldırıp yeniden kurdum bc2app... ı ama hala aynı. windows 7 32bit

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
:alkisben yapamıyorum hangi sırayı inceleyeceğim bilmiorum kimse yardımda etmior :aman2:

Sıralamayı takip et, hepsi anlatılmış durumda :)

telefonda v10a yüklü. orjinal update programıyla güncellemek istiyorum ama ekranı böyle. ???? işaretlerine basarak kurmayı denedim. indirdi.e kadar kurdu. sonra hata gibi bişi verdi ???? işaretleri çıktı yine. s/w upgradede kaldı telefon. tekrardan smft ile v10a attım. kaldırıp yeniden kurdum bc2app... ı ama hala aynı. windows 7 32bit

Dostum, brick yaptın sanırım telefonunu .. Unbrick yapman gerekicek forumda oda mevcut.

fiftycent86

Üye
Sıralamayı takip et, hepsi anlatılmış durumda :)

Dostum, brick yaptın sanırım telefonunu .. Unbrick yapman gerekicek forumda oda mevcut.
hocam 2.3.4 v20a versiyonunu 2.2 v10a ya çevirdim root edemiyorum bi türlü v10c için root işlemi var yapıyorum olmuyor bi türlü zeus rom zip olarak sd karta attım marketten rom indirdim kurmak istedim yine 2.2 v10a olmuş anlamadım ya nasıl bi yol izlemeliyim hocam ya

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
hocam 2.3.4 v20a versiyonunu 2.2 v10a ya çevirdim root edemiyorum bi türlü v10c için root işlemi var yapıyorum olmuyor bi türlü zeus rom zip olarak sd karta attım marketten rom indirdim kurmak istedim yine 2.2 v10a olmuş anlamadım ya nasıl bi yol izlemeliyim hocam ya

V10C ye root yetkisi kazandırmak için :

Verdiğim uygulamayı kullanabilirsin, tek tıkla root ediyor ;)

sonrasında zeus rom yükleyebilirsin..

SmAriq KraL

Üye
Arkadaşlar Optimus Black için internetsiz radyo çıktı mı ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
İnternetsiz radyo mu ? FmRadioApk. Forumda Mevcut istersen onu download edebilirsiniz.

armeggedoon

Üye

Arkadaşım 2.2 v10a ya geri nasıl döndün. bunuda sen anlatırmısın. Benimde bunu yapmaya ihtiyacım var. Çünkü bu 2.3.4 v20a hiç bir işe yaramaz. Doğru dürüst uygulama çalıştıramıyorsun ve telefon çok kasılıyor.

shadaxis

Üye
merhabalar. ben telefonumu v20a sürümüne güncelledim. telefon başta açılıyor sorun yok fakat ekran kilidi yaptığımda bir daha ekranın kilidi açılmıyor. ekran siyahlaşıp kalıyor. bu konuyla ilgili bana yardım ederseniz sevinirim. etmezseniz telefonu kaldırır atarım :D

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar. ben telefonumu v20a sürümüne güncelledim. telefon başta açılıyor sorun yok fakat ekran kilidi yaptığımda bir daha ekranın kilidi açılmıyor. ekran siyahlaşıp kalıyor. bu konuyla ilgili bana yardım ederseniz sevinirim. etmezseniz telefonu kaldırır atarım :D

Sabah Sabah iyi güldürdünüz beni, Telefonu kaldırıp atarım lafınıza yıkıldım adeta :)
Güncellemeden sonra telefonunuzun ekran kilidi yaptığınızda derken orjinal ekran kilidimi kullanıyorsunuz ?

Üst Alt