LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

armeggedoon

Üye
Arkadaşım 2.2 v10a ya geri nasıl döndün. bunuda sen anlatırmısın. Benimde bunu yapmaya ihtiyacım var. Çünkü bu 2.3.4 v20a hiç bir işe yaramaz. Doğru dürüst uygulama çalıştıramıyorsun ve telefon çok kasılıyor.

Sevgili technoshark benim sorunumada yardımcı olma ihtimaliniz varmı acaba? Ben ne yapıp edip bu 2.2 v10a b c birine geri dönmeliyim.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Buyur dostum bunu denermisin ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
romunuzu download ettıysenız KDZ programı ıle geri dönüşüm yapabilirsiniz..

SmAriq KraL

Üye

Buyur dostum bunu denermisin ?

Yükledim ama beklenmedik bir biçimde durdu ve kapanacak diyor. Diğeri gibi yani. Başka var mı ya da bunu çözebileceğim bir yol var mı ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
sen v10c ye dönmek istemiyormuydun ?

SmAriq KraL

Üye
Ben radyo arıyordum :) 2.3 te çalışan.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
2.3 te çalışan radyo...

ben şu şekilde yaptım, v10c den yukseltme yapınca otomatik olarak radyomda kaldı :S sorun olmadı :D
ektra bır radyo programı kurmadım :)

SmAriq KraL

Üye
@technoshark Yardım et gözünü seveyim :) Yabancı rom ile telefonumu V20N yaptım. Herşey güzel,iyi hoş. Ama gelen mesajlarda Türkçe karakter sorunum var. Ne yapabilirim ? Bir önerin var mı ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Bencede v20n var :S ama karakterlerde herhangi bir sorun yok :S

Buda resim.

SmAriq KraL

Üye
Küçük ç,ğ gibi harfler bende boşluk olarak görünüyor.

----------Eklendi @ 22:40:05 ---------- Yazıldı @ 22:38:08 ----------

küçük " ı " da dahil :) Yapabileceğim birşey var m ?

ladyatalante

Üye
v10c'ye dönsek garantiden çıkar mı ?

nurulmac11

Üye
hocam overclock hakkında bilginiz var mı _ setcpu ile napabiliriz ? zararı olur mu tele ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

SmAriq KraL

Üye
Onu bir bulsak harika olur bence :) Gerçekten karakterler görünmüyor gelen mesajlarda. Radyo olması güzel ama bir radyo içinde karakter okumaktan gözlerim bozulacak :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
uygulama :

------

2. seçenek ;

Türkçe Karakter Sorununu ÇözüLdü ( Optimus Black )
Evet başLıkta oLduğu gibi Sorun denenmiştir ve sonuç değişmediğinden dolayı araştırmalarımız sürmektedir )

İlk Önce v10B turkey rom u kurun daha sonra telinizi root yapın zeus v3 kurun teli türkçe olarak ayarlayın. daha sonra fabrika ayarlarına geri dönün. HayırLı Olsun.

SmAriq KraL

Üye
More Locale programı sadece menüyü türkçeleştiriyor. Karakter sorununa çözüm olmuyor malesef.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Elemanlar o şekilde yorum atmışlar :) bende hiç dikkat etmedim bu tür sorun yaşamadığım için :)

Üst Alt