LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

ladyatalante

Üye
radyo için ne yapabilrizi

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Radyo için apk dosyası var aslına bakarsanız, ... Lakin şuan siz hangi versiyonu kullanıyorsunuz ?

SmAriq KraL

Üye
2.3 kullanıyorum ben.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
2.3 için apk dosyasını ındırdıgınızde radyo kurulumu gerceklesıyor ama bende calısmadı bır turlu :S

Görünüm olarak falan çok güzel oldu ama bir türlü çalıştıramadım, sanırım bunun ıcın farklı yazılımlı bır radyo uygulaması cıkatırlar.... yada cıkartmalılar :) desem daha doğru olur.

• Beğen
Tepkiler: ladyatalante
barisclermont

barisclermont

Üye
üstadim benim sorunum (aslinda sorun degil ama) Telefonumu win7 min ev agina baglayamiyorum. Daha dogrusu nasi baglayacagimi bilmiyorum. Aga bir tane xp bagli. Gayet de iyi çalisiyor. bilgisayarimdaki medya dosyalarina optimus blackten ulasip aktuel olarak okuyabilecegim bir app. var mi acaba? Tesekkurler...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
üstadim benim sorunum (aslinda sorun degil ama) Telefonumu win7 min ev agina baglayamiyorum. Daha dogrusu nasi baglayacagimi bilmiyorum. Aga bir tane xp bagli. Gayet de iyi çalisiyor. bilgisayarimdaki medya dosyalarina optimus blackten ulasip aktuel olarak okuyabilecegim bir app. var mi acaba? Tesekkurler...

Tam olarak ne demek ıstedıgını inan anlamadım :S

PC dekı dosyalarına ulasmak ıstıyorsun sadece bumudur ?

barisclermont

barisclermont

Üye

tam olarak istediğin bumu bi bakarmısın.?
Tesekkur ederim. aslinda aradigim bu degildi. aradigim, bilgisayara telefondan harici disk olarak ulasabilecegim bir programdi.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim. aslinda aradigim bu degildi. aradigim, bilgisayara telefondan harici disk olarak ulasabilecegim bir programdi.

Senın dedıgın turden bır yazı hıc okumadım ınanırmısın :) ama smartshare uygulaması var, yanı şöyle birşey, PC ninizde DLNA teknolojisi var ise telefonunuzla PC deki HDD bulunan dosyalara erişebiliyorsunuz diyorlardı, tam olarak bende denemedim ama öyle olduğunu duydum :)

Senin işleminin uygulamasını buldum dostum...

barisclermont

barisclermont

Üye
smart share'de medyalar telefondan oynatilamiyor.
Ilgine tesekkurler deneyeceyim.

crooper

Üye
Hocam konuyu takip ettiğim kadaryıla, optimus blackta dahili fm radyo cihazı var fakat yazılımı olmadığı için kullanamıyomuyuz? Bu mudur?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hocam konuyu takip ettiğim kadaryıla, optimus blackta dahili fm radyo cihazı var fakat yazılımı olmadığı için kullanamıyomuyuz? Bu mudur?

Yazılımıda mevcut, kullanabiliyorsunuz.. Ancak v20a da işe şuan için yaramıyor.

Black_06_52

Black_06_52

Üye
arkadaşlar LG P970 optimus black telefonunun versiyone V20A Bunu V10C ye nasıl döndürebilirim şimdiden teşekürler

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
KDZ update ile geri dönüşümü gerçekleştirebilirsiniz ;)

barisclermont

barisclermont

Üye
üstad Optimus blacke V20n rom yükleme ile ilgili bir sorunum var. forumda rom yükleme ile ilgili yazan her seyi harfiye uyguladim. Yanliz launch software update dedigim zaman bir süre sonra " mod uptestex mfc application çalışmayı durdurdu" diye hata veriyor ve kapaniyor. problem ne olabilir? Windows 7 ultimate 64 bit.

Black_06_52

Black_06_52

Üye
üstad Optimus blacke V20n rom yükleme ile ilgili bir sorunum var. forumda rom yükleme ile ilgili yazan her seyi harfiye uyguladim. Yanliz launch software update dedigim zaman bir süre sonra " mod uptestex mfc application çalışmayı durdurdu" diye hata veriyor ve kapaniyor. problem ne olabilir? Windows 7 ultimate 64 bit.
ayn sorun bende de oluştu arkadaşlar ne yapabiliriz

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

ayn sorun bende de oluştu arkadaşlar ne yapabiliriz

Madem ikinizin sorunuda aynı, Arkadaşlar Windows 7 64 bit
Silinmesi gereken dosyayıda siliyormusunuz ? harfiyen yapsanız sorun ortadan kalkar.. bence bir kaçeksiğiniz var.. Mesela farklı çalıştır yapmıyorsunuz sanırım. farklı çalıştır yaparsanız sorun ortadan kalkıcaktır.

• Beğen
Tepkiler: barisclermont

Üst Alt