üstadim benim sorunum (aslinda sorun degil ama) Telefonumu win7 min ev agina baglayamiyorum. Daha dogrusu nasi baglayacagimi bilmiyorum. Aga bir tane xp bagli. Gayet de iyi çalisiyor. bilgisayarimdaki medya dosyalarina optimus blackten ulasip aktuel olarak okuyabilecegim bir app. var mi acaba? Tesekkurler...
Evet.Tam olarak ne demek ıstedıgını inan anlamadım :S
PC dekı dosyalarına ulasmak ıstıyorsun sadece bumudur ?
Tesekkur ederim. aslinda aradigim bu degildi. aradigim, bilgisayara telefondan harici disk olarak ulasabilecegim bir programdi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tam olarak istediğin bumu bi bakarmısın.?
Tesekkur ederim. aslinda aradigim bu degildi. aradigim, bilgisayara telefondan harici disk olarak ulasabilecegim bir programdi.
ama smartshare uygulaması var, yanı şöyle birşey, PC ninizde DLNA teknolojisi var ise telefonunuzla PC deki HDD bulunan dosyalara erişebiliyorsunuz diyorlardı, tam olarak bende denemedim ama öyle olduğunu duydum 
Hocam konuyu takip ettiğim kadaryıla, optimus blackta dahili fm radyo cihazı var fakat yazılımı olmadığı için kullanamıyomuyuz? Bu mudur?
KDZ update ile geri dönüşümü gerçekleştirebilirsiniz![]()
kusurabakmayın fakat KDZ update nasıl yapılır yardım edermisiniz teşekürler
ayn sorun bende de oluştu arkadaşlar ne yapabilirizüstad Optimus blacke V20n rom yükleme ile ilgili bir sorunum var. forumda rom yükleme ile ilgili yazan her seyi harfiye uyguladim. Yanliz launch software update dedigim zaman bir süre sonra " mod uptestex mfc application çalışmayı durdurdu" diye hata veriyor ve kapaniyor. problem ne olabilir? Windows 7 ultimate 64 bit.
üstad Optimus blacke V20n rom yükleme ile ilgili bir sorunum var. forumda rom yükleme ile ilgili yazan her seyi harfiye uyguladim. Yanliz launch software update dedigim zaman bir süre sonra " mod uptestex mfc application çalışmayı durdurdu" diye hata veriyor ve kapaniyor. problem ne olabilir? Windows 7 ultimate 64 bit.
ayn sorun bende de oluştu arkadaşlar ne yapabiliriz